Arkadaşlar yurt dışından telefon alacağım fiyatı hiç önemli değil android olacak iphone istemiyorum zaten yanında ipod alacağım
aradığım kriterler:
-S3,ONE X,Nexus 4 alabilirim ama onlar gerçekten çok büyük tel elle kullanmak için ideal değil ben tek elle kullanılabilecek maximum 4.3 inç ekranlı bir telefon istiyorum
-Güncelleme alacak
-Tanınmamış veya dandik marka olmayacak
-Her uygulamayı ve oyunu kasmadan açacak
-Tasarımı hoş olacak ve cebe sığacak
-Beni uzun süre idare edecek
-Sağlam olacak
Acil tavsiyelerinizi bekliyorum..
kardeş merhaba öncelikle nexus 4 gerçekten mükemmel telefon bizzat incelemiş birisi olarak elime alıp ipnohe 5 ve s3 e kafa tutacak kadar var vede seni götürür ben lg optimus p 725 3dmax kullanıyorum sana göre yorumlayayım şimdi demişsin
güncelleme alacak bu telefonda 2.3.6 girgerbread var ics bekleniyor çıkcak deniyor ama bakalım telefon üretlileli 1 yıl oldu ama bu haliylede güzel
tanınmamış dandik demişsin lg biliniyor
her oyun ve uygulama demişsin şu ana kadar ne attıysam tek kasma olmadan açtı asphalt 6 pes 2012 vs. oyunoyrum sorunsuz zaten 1gb ddr 2 ram 1.2 ghz dual core çift çekirdek işlemci var
tasarımı hoş cebe sığacak demişsin valla kılıf aldığım halde cebe koyabiliyorum ve tek elle işlemlerimi halledebiliyorum kılıftan çıkarınca yav benim tel bu kadar incemimiymiş diye şaşırıyorum
beni uzun süre idare edecek demişsin bu tamemen senin kullanışına bağlı
sağlam olcak demişsin kullandığım teli düşürmedim ama çizilmeye karşı çam ve mağzeme kullanılmış üzerinde
vede sana şöyle bi tavsiyede bulunayım madem yurtdışından alıcaksın geniş çaplı bi mağzaya git incele telefonları kafana yatsın öle al..