sen sürekli birilerini korumaya çalışıyorsun? Arkadaşlıklarını pekiştirmek içinmi?

Sağol Varol Süleymanım Daim Arkadandayım Kardeşlik..
Sağolasın ablam senin gibiler yeter bize![]()
İnsanlara mantik verme yolu var mi ya da paylasma? Mesela kovalent bag gibi bir sey yapabiliriz...
Açın tek bi' Sagopa konusu sabaha kadar paylaşın. Ona bile gerek yok. Rap müzikle ilgili bir üst konu bile var.
Şu an tek başına savsakliyorsun. Anlamamakta israr etmek yerine anlamaya calisip ortakliga katil. Niye kendini zora sokar insan anlamiyorum![]()
Gündelik hayattan sıkılan bir çok kişinin(ben de dahil) okumaya, canı isterse yazmaya geldiği bir yer gereksizler. Siz gelip de burda sadece kendinizin ilgilendiği bir şeyle ilgili sayfalarca konu açarsanız eleştirilere de hazır olmalısınız. Ne zamandır bekliyorum belki biter diye. Yok anam açtıkça açıyonuzAçın tek bi' Sagopa konusu sabaha kadar paylaşın. Ona bile gerek yok. Rap müzikle ilgili bir üst konu bile var.
Saygi duymuyoruz diyen kim? Sen ayda yilda 1-2 konu acardin biride laf ettik mi? Etmedik cunku rahatsizlik vermiyordu. Ama ben her gun acilmis 15-20 tane Sagopa konusu gormeye tahammul edemiyorum. Bir adalar forum soyle bozuldu boyle bozuldu diyenlerin arasinda olan sen simdi bu bozmak olmuyor mu?
Ben ayni tepkiyi surekli metal konusu acilirsa da veririm merak etme.

Sağol Varol Süleymanım Daim Arkadandayım Kardeşlik..

Valla henüz geliştirilmedi diye biliyorum SüleymanOnu da geçtim halugun konu kopyalama meraki nedir ? Devam et haci ayni konudan cok mu zor ? Ya da mertin de dedigi gibi ac bi konu sabaha kadar yumul oraya.
- - - Eklendi - - -
Sizin gibi büyüklerimizi klonloma yapamiyoz mu ya![]()

Düşündüm de haklısın.![]()

Onu da geçtim halugun konu kopyalama meraki nedir ? Devam et haci ayni konudan cok mu zor ? Ya da mertin de dedigi gibi ac bi konu sabaha kadar yumul oraya.
- - - Eklendi - - -
Sizin gibi büyüklerimizi klonloma yapamiyoz mu ya![]()
Açılın CABBAR ağa geldi![]()
Açılın CABBAR ağa geldi![]()

ağanın mesajının üstüne mesaj atılır mı![]()

Hazır konu açılmışken söyleyeyim.Arkadaşların dediği gibi raple ilgili bir konu mevcut ve ust konu.İstediğiniz kadar tartışın,müzikler paylaşın,yorum yapın.Ama seviyeli bir şekilde birbirinizi kırmadan,üzmeden yapın bu işi.Birbirimizi kırıp döktükten sonra bunların hicbir anlamı yok.Beni anlayacağınızı ümit ediyorum.