Açık ve Net Sago Konularının Suyunu Çıkaranlara Diss'tir.

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Açık ve Net Sago Konularının Suyunu Çıkaranlara Diss'tir.
Arkadaşlar biz buranin yerlileri olarak kimseyi dislamadik dislamayiz da. Siz kendinizi kucuk dusurecek ve garip davranislarda bulunmadiginiz surece biz kimseyi kirip incitmeyiz de. Neyse konuya gelelim ; herkes rap i sevmek zorunda degildir. Bunu bir anlamaniz gerekiyor. Ben seviyorum ama baskasi tiksinebilir. Ama siz herkes sanki rap ve ozellikle de SAGO sevmek zorunda gibi fiillerde bulundunuz , bulunuyorsunuz. Gereksiz diye gereksizlesmeye gerek yok. Hepimiz girgir samata yapabiliriz buna yonelik her hareket saglikli ve eglenceli muhabbetlerin kapilarini acacaktir. :good:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Katiliyorum. Ben surekli Sagopa konulari gormek zorunda miyim? Acanlar gitsin dinlesin kafasina gore bana ne? Havalari kime?

CABBAR

CABBAR

Üye
Benim hemşerime de bu yakışır işte :alkis

Metin MF

Metin MF

Üye
herkes sago sevmek zorunda değil tabi ki :) ama saygı duymak zorunda

- - - Eklendi - - -

Katiliyorum. Ben surekli Sagopa konulari gormek zorunda miyim? Acanlar gitsin dinlesin kafasina gore bana ne? Havalari kime?

Sen de metal sözleri yaz

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Abi böyle diyorsunda senin isminle acilmis bir suru konu var , peki ben senin nick'ini heryerde gormek zorundamiyim?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Sakin olun gencler

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Abi böyle diyorsunda senin isminle acilmis bir suru konu var , peki ben senin nick'ini heryerde gormek zorundamiyim?

Saptirma kardesim. Adabinla cevap yazacaksan yaz. 150 konum var siz masallah bunu 3 5 gune katlarsiniz. Ben diyorum ki ortak konusuruz diretiyorsan senin bilecegin is. Sonra kotu daVraniyorsunuz diye otuyorsunuz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
herkes sago sevmek zorunda değil tabi ki :) ama saygı duymak zorunda

- - - Eklendi - - -

Sen de metal sözleri yaz

Saygi duymuyoruz diyen kim? Sen ayda yilda 1-2 konu acardin biride laf ettik mi? Etmedik cunku rahatsizlik vermiyordu. Ama ben her gun acilmis 15-20 tane Sagopa konusu gormeye tahammul edemiyorum. Bir adalar forum soyle bozuldu boyle bozuldu diyenlerin arasinda olan sen simdi bu bozmak olmuyor mu?
Ben ayni tepkiyi surekli metal konusu acilirsa da veririm merak etme.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye

Saptirma kardesim. Adabinla cevap yazacaksan yaz. 150 konum var siz masallah bunu 3 5 gune katlarsiniz. Ben diyorum ki ortak konusuruz diretiyorsan senin bilecegin is. Sonra kotu daVraniyorsunuz diye otuyorsunuz.

ben zaten sago konusu pek açmam ama senin ismin heryerde... neyse boşver iyi forumlar.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
Rock konusuna gelip de kıl kıl ''sevemedim gitti bea'' mesajları yazan sizdiniz Metin. Kalkıp da bizden saygı bekleme senin zevklerine karşı. ''Sen de metal sözleri yaz'' ehehue

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Tartışma olmasın arada bir bahsetmek başka devamlı zorla sevdirircesine bahsetmek başka.
Artı bu bir şahsi görüştür. Isteyen istediği kişiye sempati duyup dinleyebilir. Bu Sago' ya saygısızlık olmaz.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Birak ya adam daha olayi bilmiyor benim açmadığim konulari bana kullaniyor :kop:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Öncelikle;
2 kişi niye üstüme geliyor anlamadım?
@Türe : ben sana yararlı konu açmıyorsun diye birşey dediğimi hatırlamıyorum?
@Oğuzhan : Mantığın çok komikti güldürdün kap şukunu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ahhh tutuyorum kendimi...

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Bende Sagopa Sever Dinlerim Ama Gerçekten Konular Çok Oldu ..
Böyle Körü körüne Bağlanmak ..Aslında Bir İnsan Hiçbir şeye körü körüne Bağlanmamalı ..
Sevmeninde Bir Sınırı Olmalı Bence..Süleyman düşünüp hoş bir konu açmış ..Teşekkürle.r.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve FeLonieS
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bende Sagopa Sever Dinlerim Ama Gerçekten Konular Çok Oldu ..
Böyle Körü körüne Bağlanmak ..Aslında Bir İnsan Hiçbir şeye körü körüne Bağlanmamalı ..
Sevmeninde Bir Sınırı Olmalı Bence..Süleyman düşünüp hoş bir konu açmış ..Teşekkürle.r.

Sağolasın ablam senin gibiler yeter bize :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

Üst Alt