aciiiiiil yardım n97 çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
aciiiiiil yardım n97 çöktü
n97 32 gblik alanına = E:\ reusorce \font attım oda bozukmus heralde tel açılmıyor acılırken beyaz ekran gelio siyah ekran oluo cizgiler gelio 32gb lik kısmına kurdum gard format olmuyor.telefon kapalı iken nasıl 32 gblik yerine ulaşırım Allahını seven yardım etsin n'olur jaf yardımcı olurmu ama 32gblik alanınıda biçimlermi?

lgkg300

lgkg300

Üye
Telefonunu acarken beyaz ekran geliyor. Sonra çizgiler gelip kararıyorsa. Ki sanırım öyle oluyor, telefonun yazılımını yeniden indir ve yükle. Pphonex veya jaf kullanabilirsin,

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
ama 32 gb de yazılımında asorun yok atarsam yine aynısı olacaktır

lgkg300

lgkg300

Üye
size tavsiyem telefonunuzun yazılımını yeniden atın, ve hafıza kartımdaki sys, system, data.,,, gibi sistem klasörlerini ve içeriğini silin, veya en sağlıklısi bilgilerinizi yedekleyip format atın,

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
kardes pc ye baglıom teli usb aygıtı tanınmadı dio bn e sürücüsüne attım yai 32 gblik bölüm senin dediğin yazılımı deiştir diosun atacam ama aynısı olcak 32 b,ç,mlemem lazım ama nasıl

----------Eklendi @ 14:35:52 ---------- Yazıldı @ 14:34:48 ----------

ve 32 gb telefonla bitişk yığın hafıza yani

lgkg300

lgkg300

Üye
Ovi süit ile olmaz. Jaf ile atmaniz lazım, bu esnada telefonunuz zaten kapalı olacak. Forumda arayın jaf ile kurulum diye bulursunuz. Telefondan yazdığınm için link gönderemiyorum,

• Beğen
Tepkiler: sm3
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
photix ile olurmu

Febris

Febris

Üye
phoenıx te işinize yarar ama jaf arayuz kolay

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
telefonu takıyorum pcye telefon ekranı gelio siyah oluyor tekrar aynısı gibi dewam ediyor ne önerirsiniz

Symbianize

Symbianize

Üye
Navfirmden orjinal yazilim indir flashla

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
flashı bastığım zaman içindeki tüm hafıza 32gb dahil siliniyormu flashı bugun jafla denicem phoneix başarısız oldu

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
biri allah rızası için yardımcı olsun lütfen

juristokrat

juristokrat

Üye
kardeşim forumdan ya da navifirmden telefondaki sürüm numarası ile aynı veya ondan daha yüksek bir sürüme sahip yazılım dosyalarini indir ve jaf ile flashla.sorunun çözülecek.font klasörüne falan takılma önce bunları bi yap olmazsa yazarsın başka bir hal çaresine bakarız ınş.

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
tele orjinal dosyalarını flasladım v21.0.45 vardı yine attım olmadı

berkeren23

Üye
hard format at düzelir çok büyük ihtimal usta.

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
hard format olmuyo telefoncuya götürdüm adam bile yazılım attı olmadı bana tip tip baktı bakalım hala uğraşıolar hayırlısı

sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
tel sizlere ömür :(

by_die_

Üye
aynısı dun başıma geldi n97 son surumunu navifrmden indir ve önemli nokta şu! Flası mutla phoenixle at sorun çözülür

• Beğen
Tepkiler: sm3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...