Acer Notebook? :]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
GT540m'den daha iyi olan ekran kartlarının adını biri yazabilir mi? Yarın notebook'u almaya giderken bir göz atarım. :)

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Vatan 10 taksitten fazla yapmıyor. Onun için alamıyorum. :)

Consul9

Consul9

Üye
Ya zaten arkadas oynayacağı oyunları yazmış bence onu masaüstü gibi 4-5 fps daha fazla olacak diye daha fazla para vermesine gerek yok.Zaten ne kadar iyi laptop olursa olsun 3-4 saat aralıksız oyundan sonra sorun olabilir.

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4370207][COLOR="DarkRed' Alıntı:

gt550m gt555m amd 6750m 6770m
[/COLOR]

Teşekkürler. :) Uygun fiyata buldum buldum,bulamazsam Gt540 alırım. Bana sims3 ve çıkarsa 4 çalıştırsa bile yeter. :)

----------Eklendi @ 00:28:03 ---------- Yazıldı @ 00:26:09 ----------

Ya zaten arkadas oynayacağı oyunları yazmış bence onu masaüstü gibi 4-5 fps daha fazla olacak diye daha fazla para vermesine gerek yok.Zaten ne kadar iyi laptop olursa olsun 3-4 saat aralıksız oyundan sonra sorun olabilir.

Şey yazın aralıksız 16 saat metin2 ve rappelz oynuyorum. Metin 2 pek sorun değilde rappelz için sanırım soğutucu almam gerek. :) Doğrumudur? :)

futbol123

futbol123

Üye
Vatan 10 taksitten fazla yapmıyor. Onun için alamıyorum. :)
acele etme indirimler olucaktır :)
almışken iyi birşey alsın sonra keşke biraz daha ekleyip üst modelini alsaydım demesin :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Reyüz gta 4 kasmaz 540m'de.Son patch 1.7 kurarsa çok rahat oynayacaktır.Birkaç kod sayesinde very high'ta rahatça oynarsın.Kasarsa bana gelsin.1400 liraya 550-555-6750-6770 bulursa alsın tabi ama zor.Gt540'da optimizasyon ayarı yapmadıysanda her oyunu açamazsın zaten.Çift ekran kartına sahip.Crysis 2'yi Şarja takıp,nvidia control centerdan konum dosyalarını seçip açarsa tam performans alacaktır.

----------Eklendi @ 09:19:50 ---------- Yazıldı @ 09:17:54 ----------

Hoşbulduk kusura bakmayın görmedim :) Özel bir tavsiye konusu hazırlıyorum akşama ne alıp alamayacağınızı göreceksiniz ;)

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar. :) Hazırlanıp çıkıyorum şimdi :) Teknosa güzel kampayalar yapmış zaten. :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt