Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acer Notebook? :]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeoV
Üye
Konu Sahibi
GT540m'den daha iyi olan ekran kartlarının adını biri yazabilir mi? Yarın notebook'u almaya giderken bir göz atarım.
Vatan 10 taksitten fazla yapmıyor. Onun için alamıyorum.
Consul9
Üye
Ya zaten arkadas oynayacağı oyunları yazmış bence onu masaüstü gibi 4-5 fps daha fazla olacak diye daha fazla para vermesine gerek yok.Zaten ne kadar iyi laptop olursa olsun 3-4 saat aralıksız oyundan sonra sorun olabilir.
Ya zaten arkadas oynayacağı oyunları yazmış bence onu masaüstü gibi 4-5 fps daha fazla olacak diye daha fazla para vermesine gerek yok.Zaten ne kadar iyi laptop olursa olsun 3-4 saat aralıksız oyundan sonra sorun olabilir.
almışken iyi birşey alsın sonra keşke biraz daha ekleyip üst modelini alsaydım demesin
^BaRoN^
Üye
Reyüz gta 4 kasmaz 540m'de.Son patch 1.7 kurarsa çok rahat oynayacaktır.Birkaç kod sayesinde very high'ta rahatça oynarsın.Kasarsa bana gelsin.1400 liraya 550-555-6750-6770 bulursa alsın tabi ama zor.Gt540'da optimizasyon ayarı yapmadıysanda her oyunu açamazsın zaten.Çift ekran kartına sahip.Crysis 2'yi Şarja takıp,nvidia control centerdan konum dosyalarını seçip açarsa tam performans alacaktır.