acer liquid ile sorunları olanlara yardım edebilirim....

Sponsorlu Bağlantılar

pallotal

Üye
bu acerin ben ne diyeyim 2.2 ye yükseltirken bağlantı koptu ve telefon açılmıyor şimdi... aradım aceri bana dediler ki 2.1 den 2.2 ye sürüm yükseltemezsiniz bu yüzden telefonunuzun garantisi bozuldu.. ve serviste para ile yaptıracaksın dediler 50 dolara bunlar üç kağıtçı yaa
o kadar para ver sen istediğin uygulamayı indirme turkcel t 20 bile bu telefondan çok çok iyi şimdi telefonu cep telefon tamircisine verdim ben bu acere ne diyeyim küfre gerek yok allahlarından buşsunlar.....

mersinli99

Üye
Selam arkadaslar teknosadan acer liquıd e aldım 2.1 eclair yukluydu.2.2 froyo yapmak ıstedım acer ın resmi kanada yada ıngılız sıtesınden.dosyayı ındırıyorum kurulum yaparken emea gen1 ıcındır dıyor.sızınkı emea gen4 dıyor.nasıl işdir anlamadım.emea gen4'û nerden bulacaz anlayan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.sımdıden tesekkurler

ssahin912

ssahin912

Üye
kardeşim yükleme uzun sürdü ve bir süre sonra bir dosyayı kuramadı ve hata verdi aynı işlemleri 3 kez yaparken yine hata verdi ama kurulumu bi şekilde bitti ilk açılmada yeni rom yüklü olarak geçte olsa açıldı. şimdi marketi çalıştırmak için gmail mi girdim.
bunu türkçe sonradan yapabilirmiyiz yoksa bu rom un türkçe olanını mı kurmamız gerekli. benim diğer telefonum HTC Desire miui rom ve bir kaç rom kurup denediklerim var onlardan herhangi bir tanesi olur mu. ve bu rom lardan birini acer Download Tool programı ile aynı şekilde kurup çalıştırabilir miyim. saygılar

cemal333

Üye
acer kendi Driver yazılım sitesi

selvierkan

Üye
bu acerin ben ne diyeyim 2.2 ye yükseltirken bağlantı koptu ve telefon açılmıyor şimdi... aradım aceri bana dediler ki 2.1 den 2.2 ye sürüm yükseltemezsiniz bu yüzden telefonunuzun garantisi bozuldu.. ve serviste para ile yaptıracaksın dediler 50 dolara bunlar üç kağıtçı yaa
o kadar para ver sen istediğin uygulamayı indirme turkcel t 20 bile bu telefondan çok çok iyi şimdi telefonu cep telefon tamircisine verdim ben bu acere ne diyeyim küfre gerek yok allahlarından buşsunlar.....

valla birçok sitede versiyon yükselttiğini söyleyenler ve yol gösterenler var.Allah razı olsun. ama bir o kadar da deneyip telefonunu kilitleyenler var. ben defalarca acerin türkiyedeki ve avrupadaki müşteri hizmetleri departmanlarına mail attım. dedikleri tek şey acer bu konuda çalışmaktadır. avrupada 2.2 varmış. türkiyede de olunca haber vereceklermiş. büyük yalan. artık android yeni çıkan 3 kuruşluk telefonlarda bile var.ve google playden herşeyi anında indirebiliyorlar. ben buna yanıyorum ki bu paraya mükemmel telefonlar alınabilirdi. bir firma ürettiği bir ürüne sahip çıkmazsa bizler tüketici olarak mail yağmuruna tutmalıyız en basit tepki olarak.
ben neden yasal olmayan versiyonlar yüklemeye çalışıp garanti kapsamı dışında kalayım ki. bu firma ürününe sahip çıkıp satış sonrası teknik desteğini vermekle yükümlü değilmi. açıkçası liquid ferrari rengi ve adı dışında hiçbir özellik taşımıyor benim için. açıkçası uluslararası mahkemelerde bu konuda haklı olduğumdan emin olsam hemen dava açardım o kadar kızgınım bu acere.

mc.pp

Üye
arkadaşlar herkese selamlar ben cihazımı 2.2 ye yükselttim ama beğenmedim orjinal roma dönüş nasıl yaparım

Juba_00

Üye
Arkadaslar bende su an acer s100 var. Gelen mesajların cogu bu ileti bicimi destenlenmiyor dyor onu nasil cözebilirim ?

yasal420042

Üye
Acer liquid glow 512 mg ram telefon program yokken ucak gibi ama program ekliyorum mesala wats ap okey felan bir sure sonra yavasliyor ama hangi versiyondayim fyodo mu oteki mi bilmiyorum bunlari nasil ogrenirim ve onemli olan benim icin hiz hangi rom hizli olur telefonda ozellik iyi yazilim olarakta cok abarili gosterise gerek yok android klavye olacak bir kac program ve hizli gecisler yardimci olabilecek var mi ?

koal

Üye
Arkadaşlar orjinal 2.1 türkçe backup varmı ???? çok acil lazım yardımcı olun.