acer liquid ile sorunları olanlara yardım edebilirim....

Sponsorlu Bağlantılar

calculus106

Üye
    Konu Sahibi
acer liquid ile sorunları olanlara yardım edebilirim....
arkadaşlar öğrendiğim herşeyi sitesinden öğrendim. ingilizcesi olanlar bakın bence çok yararlı şeyler var. isteyenlere de custom rom yükleme, rom güncelleme, root etme, malez recovery yükleme falan filan gibi şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.ayrıca telefonunuz boot etmiyorsa da belki yardımım dokunabilir...

mehmetgayır

Üye
arkadaşlar öğrendiğim herşeyi sitesinden öğrendim. ingilizcesi olanlar bakın bence çok yararlı şeyler var. isteyenlere de custom rom yükleme, rom güncelleme, root etme, malez recovery yükleme falan filan gibi şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.ayrıca telefonunuz boot etmiyorsa da belki yardımım dokunabilir...
kardeş ben acer liguid e aldım teknosadan birtürlü 2.2 android yükleyemedim yardım eder misin

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
bende 2.2 yi yükledim ama şimdi türkçe arıyorum. bilen veya elinde olan varmı türkçe rom:::

tazmanya33

tazmanya33

Üye
bende acer liquid e aldım telefon tek kelimeyle mükemmel hiçbir sıkıntısı yok sadece yüklediğim uygulamarı hafıza kartına atmak istiorm bunu yapamadım yardımcı olurmusun

bbosnak

bbosnak

Üye
arkadaşlar, acer.ca'dan 2.2 yükledim, telefon bambaşka bir telefon oldu. tavsiye ederim. markete de çatır çatır giriyorum. bi dolu uygulama & oyun vs. var. mutlaka froyo'ya geçin derim. liquid e hakkını şimdi veriyor...

kabil87

Üye
hocam burda 2 rom var, rogers ve fido. hangisini indirmemiz gerek peki?

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
her ikisinide kullanabilirsin ama ben size fido olan versiyonu tavsiye ederim kullandığım da bu. ayrıca hafıza kartına program atmak için z4root isimli bir program var onu marketten indirin. telefonu root etmek gerek daha sonra move2sd enabler isimli programı bulun ve indirin bu program size app2sd isimli program gerekli indirin diyecek yapın ;) şimdilik bu kadar daha sonra kendi kullandığım ve rom'u paylaşırım. kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar 2.2 froyo isteyen arkadaşım işte link.

şimdi aşağınadi linkten acer tool download programını da indiriniz. programı kurduktan sonra select ile indirdiğiniz rom'u bulun vee start işte hepsi bu gerisini Liquid yapıyor :):yuru

eğer telin ve bazı programların türkçe olmasını isterseniz morelocale2 isimli program markette bulup onu da kurun....

kolay gelsin.

salihbilalgenc

Üye
verdiğin bilgiler için teşekkürler.

calculus106

Üye
    Konu Sahibi
beyler, kusuruma bakmayın hiç ilgilenedim bahanem de çok :D dersler + bilgisayar çöktü falan of ki ne of...

neyse

beyler bu liquid e için sızmış olan son froyo yani 2.2 sürümüdür

bu da acer download tool linki... bu program sayesinde indirmiş oldugunuz romu yükleyeceksiniz...

postlar devam edecek..

acer download tool u zipten çıkardıktan sonra acer_DownloadTool.exe ye tıklayın

açılan programda OS Port kısmında com ... falan gibi birşey yazıyorsa telefon bağlı demektir.

bu işlemlerden önce tabiki usb driverınızın yüklenmiş ve ayarlardaki applications (uygulamalar) içinde development kısmındaki usb debugging mod seçeneği seçilmiş olmalıdır...

benim telefon acer liquid s100 ancak verdiğim rom isteğiniz üzerine liquidE içindir yani bir üst modeli 512 mb ramli olanıdır (s110 sanıyorum kodunu ki bu teknosada satılan olsa gerek).

ayrıca romda türkçe gibi bir seçenek yok onun için dikkatli olun eğer sizin telefonunuz türkçe ise tecrübeli kullanıcılar ile iletişime geçelim..

postlar devam edecek....

mehmet_75

Üye
arkadaşlar herkese selam. Bir arkadaşımda Acer Liquid E var android 2.1, ben de ise htc desire. Bluetooth üzerinden transfer yapmak istediğimde acer hata veriyor. Başka bir telefonla dosya transferimde bende bir sıkıntı yok. Samsung E250 ile de acer'a bluetooth üzerinden dosya atmak istedim yine kabul etmedi. Tüm ayarlar yapılıp telefonlar eşlenmiş olmasına rağmen acer bluetooth üzerinden dosya alamıyor. Bu konuda bir sorun var mı sizlerde de? Çözümü bilenler yardımcı olabilir mi?

calculus106

Üye
    Konu Sahibi
acer'in kendi bluetooth uygulamasında dosya transfer özelliği yok. ancak markette bluetooth transfer programları var ve işe yarıyorlar....

mertmemo71

Üye
Merhaba. Bende Acer Liquid E var ve root yaptım. Android Market yüklendi fakat marketten indirmek istediğim uygulamaları yükleyemiyorum. Yardımcı olurmusunuz lütfen? Teşekkürler.:hmmm

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ya arkadaşlar ben şu teknosa da satılan acer liquid i alacağım insaallah fakat kafama takılan bir şey var o da tel 2.1 ile mi geliyor yoksa daha düşük mü?
bir de bu 2.1 de internetteki flashları oynatabiliyor muyuz?Yoksa yükseltmemiz mi lazım?Simdiden çok teşekkürler....

Ayrıca bu root dediğiniz şey tam olarak nedir açıklayabilir misiniz pek bilgim yok da....

calculus106

Üye
    Konu Sahibi
üstündağ, bilemiyorum hangi versiyonla geliyor ama önemli değil orjinallğini bozmadan güncelleyebilirsin ve flash player yükledğin zaman marketten zaten flash oynatabiliyor...

mertmemo71, durumunu biraz daha detaylandırman lazım, android market zaten yüklü olması gerekiyor, yada sen bi custom rom yükledinde için market mi yoktu dicem ama olması lazım root yaptıgın için bozuldu desek çözüm buluruz wirelessde de 3gde de problem oluyor mu ayrıca google account ayarlarını doğru yaptın mı yada roottan önce market sorunsuz çalışıyor muydu?

emir-kaptan

Üye
acer liquid e kullanıcsıyım. cihazı 2.1 den 2.2 ye yükselttim.

2.1 de iken usb ile pc den telefonuma apk. dosyası olarak oyun ve uygulamalar atıyordum ve telefonumda documents to go seçeneğine girerek attığım apk. dosyasını çalıştırıp telefonuma kurabiliyordum.

2.2 de şimdi ise aynı işlemi yaptığımda telefonumda documents to go ya girince apk. dosyasını bulamıyor ve telefonuma uygulama veya yüklemeyemiyorum.

interneten neden indirmiyorsun derseniz pc mde fazla sayısıda apk dosyası var onları kullanmak isityorum kısacası apk dosyası kurmak benim için önemli bunun bir çaresini bilen varsa şimdiden tşk ederim.

documents to go harici buna benzer bi kullanımda varsa onada razıyım =)

emir-kaptan

Üye
acer liquid e kullanıcsıyım. cihazı 2.1 den 2.2 ye yükselttim.

2.1 de iken usb ile pc den telefonuma apk. dosyası olarak oyun ve uygulamalar atıyordum ve telefonumda documents to go seçeneğine girerek attığım apk. dosyasını çalıştırıp telefonuma kurabiliyordum.

2.2 de şimdi ise aynı işlemi yaptığımda telefonumda documents to go ya girince apk. dosyasını bulamıyor ve telefonuma uygulama veya yüklemeyemiyorum.

interneten neden indirmiyorsun derseniz pc mde fazla sayısıda apk dosyası var onları kullanmak isityorum kısacası apk dosyası kurmak benim için önemli bunun bir çaresini bilen varsa şimdiden tşk ederim.

documents to go harici buna benzer bi kullanımda varsa onada razıyım =)

erciee

Üye
Abicim ben rom yükleme yaparken bağlantı koptu şimdi açılmıyor. Recovery mode 3 titreşim bootloader mode 2 titreşim oluyor ama bilgisayardan Acer dl ile teli görmediği için hicbirsey yukleyemeiyorum.ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

kadir2133

kadir2133

Üye
Kardeş S.a
Bende acer liquid s100 modeli war Telefona yanlışlıkla hardreset attım Pinlock Diyor
Yani hattı okumuyor Ne yapmam Lazım yardımcı olursan sewinirim... :(

pallotal

Üye
bbosnak ben vermiş olduğunuz siteden fido olan versiyonunu bilgisayarıma indirdim çıkarttım ve usb kablomla TELEFONUMU TAKTIM ve o dosyayı sd/card bölümüne kopyalayıp yapıştırdım sonra usb kablosunu söküp telefonumda dosyayı buldum yüklemeye çalıştım ama olmadı lütfen yardımcı olurmusun saygılarımla

----------Eklendi @ 16:27:41 ---------- Yazıldı @ 16:24:19 ----------

2.1 eclaire copy paste ıt denen bir program var onu yükleyemiyorum.... acer neden otomatik güncelleme yapmıyor anlayamıyorum....

----------Eklendi @ 16:56:06 ---------- Yazıldı @ 16:27:41 ----------

2.1 eclaire copy paste ıt denen bir program var onu yükleyemiyorum.... acer&nbsp; neden otomatik güncelleme yapmıyor anlayamıyorum....<br>