Acer İconia '' Çift Dokunmatik Ekran '' ( Özellikleri / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Acer İconia '' Çift Dokunmatik Ekran '' ( Özellikleri / Resimleri )
Dizüstü bilgisayarlar üzerinde prestije sahip olan firmaların arasında bulunan Acer yepyeni bir modeli ile tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Acer'in hazırlamış olduğu Android tabanlı dizüstü türdeşlerinden ayıran tabletin en önemli farkı ve göze çarpan yeniliği 14inç'lik 2 adet dokunmatik ekraba sahip bulunması.
Acer'e üretimcilerinin paylaştığı açıklamaya göre, son derece gelişmiş özelliklerine sahip olacak model bu sayede neredeyse fiziksel düğmelere dokunulmadan tamamen dokunmatik hareketlerle yönetilebilecek. Bir Wintel cihazı olacak Iconia, bu yolda Windows'tan işletim sistemini ve Intel'den de motorunu alacak.

Acer'in çıkarmış bulunduğu modelin yepyeni bir adım olduğu ifade edelim ve Iconia'nın özelliklerini sizlere açıklayalım;
-14-inç'lik (1366 x 768) 2 tane dokunmatik ekran
-Intel'in bütünleşik grafik üniteli Core i5 işlemcilerinden birisi
-4GB bellek
-750GB'a kadar sabit disk
-Ethernet, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları; seçime bağlı 3G
-Çoklu kart okuyucu, HDMI çıkışı, CrystalEye web kamerası ve bir tane USB 3.0 yuvası
-Windows 7 işletim sistemi
-4-hücreli batarya, Acer firmasının yeni tabletine koyduğu özellikler.
Acer firmasının henüz çıkış tarihi ve fiyatlandırma esasındaki açıklamalarda bulunmamasıyla bir süre daha beklenilmesi gereken tüketicilerin yakın tarihte öğrenmelerini sağlayacağız.

ussaygrees

ussaygrees

Üye
güzel yapmışlar ışıksız ortamda klavye kullanım uyuşmuş AMD den vazgeçmemeli bence ACER bütünleşecegi çekirdek markası AMD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt