• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Acer Ferrari One : Windows 7 İşletim Sistemi ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Acer Ferrari One : Windows 7 İşletim Sistemi ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )

Ürettiği Ferrari tasarımlı dizüstü bilgisayarlarıyla oldukça başarılı olan Acer firması, bugün Acer Ferrari One isimli dizüstü bilgisayarını tanıttı.

Acer’in, son dizüstü bilgisayarı ‘‘Ferrari One’’ bugün tanıtıldı. Dış tasarımı kırmızı kaplamaya sahip olan cihazın, ortasında Ferrari logosu bulunuyor. 11.6 inç boyutunda LED aydınlatmalı ve 1366 x 768 piksel çözünürlüklü LCD ekrana sahip olan cihaz gücünü 1.2 GHz hızında görev yapan çift çekirdekli AMD Athlon X2 L310 işlemcisinden alıyor. WiFi, Bluetooth, XGP portu gibi özelliklere sahip olan cihaz 6 hücreli bataryasıyla standarttan daha fazla güç olanağı ile karşımıza çıkıyor.

22 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan Windows 7 İşletim Sistemine sahip olan cihazın fiyatının da 499 Euro olacağı açıklandı.

Symbiont

Üye
Windows 8 Bile Koysalar Acer Almam

arslansem

arslansem

Üye
Çok pahalı bi de :hmmm

furkanalgul

furkanalgul

Üye
arkadaslar acer iyi bir marka ama ondan iyileri var yani...su anda ben acer aspire one kullaniyorum simdiye kadar memnunum ama herkes bilir klavyeleri cabuk bozulur...su ana kadar islemcisi ve rami iyi ( 1.6cpu 1gb ram ) yani bu silkroad oyununu bile kaldirabiliyor ama dedigim gibi bu kadar para verecekseniz sony veya hp benim ilk tercihim ...memnun degilim degil fakat ilerde görcez bunu:) önce bi kullanim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt