Öneri Acer aspire 5920G laptop ekran kartı önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Acer aspire 5920G laptop ekran kartı önerisi
laptobun ekran kartı yanmış 256 mb yada 512 mb ekran kartı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ekran kartları fazla pahalı değil kardeşim daha iyilerini de düşünebilirsin. Fazla pahalı olmaması için her yerde bulunan 710m yi öneririm

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam bütçeni belirtirsen daha İyi olur.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
laptopta istediğin ekran kartını takabilir misin ki

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Valla masaüstü ve eski dizüstü tecrübeme dayanarak talabılecegimi düşünüyorum o sorun değil ama ekran kartı bulmamız lazım 256&512 mb yeter.pc benim değil bizim öğretmenin oyun için değil yani grafik şu bu ışte :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
710m uyumlu ise öneririm. Şu an çoğu bilgisayar bu ekran kartı ile üretilmekte.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Usta link atar misin güvenli bir siteden.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hepsiburada ile gittigidiyor da bulamadım kardeşim kusura bakma. Onun dışındaki siteleri pek kullanmadığım için bişey diyemiyorum. Oralardan araştır derim ama laptop için ekran kartı bulmak da zor. Bir bilgisayarcı ile daha kolay çözersiniz gibi

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim senide uğraştırdim akşam akşam

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok kardeşim istediğim gibi yardım edemedim kusura bakma. Yoksa ne demek aramızada lafı bile olmaz

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
güncellll
tavsiyesi olan varmı bu hafta vereyim hocaya fiyatlar ve modelleri artık bi el atın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu iş biraz sıkıntılı özellikle pc tahminimce eski model 256'lardan 512'lerden bahsediyorsun muhtemelen aynı ekran kartından gerekecek o da bulabilirsen. Servis yapar belki ama garanti olmadığı için ve aradığın parça muhtemelen zor bulunacağı için sıkıntı olacak.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bende başka model ekran kartı arıyordum o zaman çarşı yolu gözüktü bana :)

Üst Alt