ACER AOH-751H Hakkında Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
ACER AOH-751H Hakkında Yardım..
PC güzelde bir sorunum ..

RAM'mı yükseltmeliyim?, GHz mi?, bilmiyorum.. siz sanki GHz ö mliymiş gibi davranıyorsunuz .

Sorunum: NFSMW oynayabilmemi sağlayabilmek bilgisayarın donup kapatma tuşundan basılı tut k açmadan kurtarmak için hangisini almalıyım?
NFSMW oynamak istiyorumda.. 100TL'e çıkabilirim...

Özellikleri :

CPU: In Atom Z520
RAM: 1 GB on 1 avail slot
D: 160GB HDD
GPU: Intel graphics with 1366x768 res
6 Cell batt
LED Screen 11.6"

Bu arada ACER TEKNIK SERVISI'ni arayıp stek dım RAM İşlemci hakkında "Kingston 2GB 667MHz DDR2 Notebook Ram KVR667D2S5/2G" bunu önerdi.Aslında bunun özelliklerini söyledi en kalitesini buldum size sunuyorum.. Yalnız şimdi işlemci hakkında sorum var..

Intel® Atom™ Processor Z530P mu? Intel® Atom™ Processor N270 mu? almalıyım?

Intel® Atom™ Processor Z530P Özellikleri :

Link :

Intel® Atom™ Processor N270 Özellikleri :

futbol123

futbol123

Üye
ramini arttırsanızda faydası olmaz atom işlemci ile oyun oynanmaz ekran kartıda cabası

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Ama NFSMW minimum istediği sistem gereksinimleri uyuyor yani oynanır.. Ama artık sorun şu (taviseyede denilebilir) :

Bu arada ACER TEKNIK SERVISI'ni arayıp stek dım RAM İşlemci hakkında "Kingston 2GB 667MHz DDR2 Notebook Ram KVR667D2S5/2G" bunu önerdi.Aslında bunun özelliklerini söyledi en kalitesini buldum sizede sunuyorum.. Yalnız şimdi işlemci hakkında sorum var..

Link :

Link :

futbol123

futbol123

Üye
fake üyemisin başka linklerden kopyalayıp yapıştırıyorsun :s

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl fake üye? Fake olma ihtimalim var mı sence?

Aynısı forum.donanimhaber.com'da gördüysen oradaki kullanıcıda benim... Yani Fake değilim ... Ayrıca çok kabaca olmadı mı, bu yaptığın?

Neyse bir önerin var mı?

futbol123

futbol123

Üye
Nasıl fake üye? Fake olma ihtimalim var mı sence?

Aynısı forum.donanimhaber.com'da gördüysen oradaki kullanıcıda benim... Yani Fake değilim ... Ayrıca çok kabaca olmadı mı, bu yaptığın?

Neyse bir önerin var mı?
kopyalıyıp yapıştıran fake üyeler gördüm oyüzden dedim.
atom işlemcili netbooklarda oyun oynanmaz ekran kartıda düşük zaten ram alsanız bile faydası olmaz.Boşuna masraf yapmayın yeni bir laptop alın daha iyi

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Bakın çok güzel diyorsunuzda ben isteyerek bu laptobu aldım ayrıca bu laptopu herkes isteyipte alıyor.. Daha sonrada 2GB RAM takıp, şarjınıda 9 cell yapıp, birde Windows 7'yi kurup gül gibi minibook kullanıyorlar.. İşteo kullanıcılardan biriyim bende işte.. Yani demek istediğim RAM'imi seçtim... Fakat işlemcide takıldım ;

Link :

Link :

Hangisini almalıyım? Buna bir cevap istiyorum..

futbol123

futbol123

Üye
Bakın çok güzel diyorsunuzda ben isteyerek bu laptobu aldım ayrıca bu laptopu herkes isteyipte alıyor.. Daha sonrada 2GB RAM takıp, şarjınıda 9 cell yapıp, birde Windows 7'yi kurup gül gibi minibook kullanıyorlar.. İşteo kullanıcılardan biriyim bende işte.. Yani demek istediğim RAM'imi seçtim... Fakat işlemcide takıldım ;

Link :

Link :

ikisinin arasında hiç fark yok isim farkı var sadece.Yapılan testlerde çok az bir puanla n270 daha iyi
304
304
303
303
302
296

----------Eklendi @ 22:43:00 ---------- Yazıldı @ 22:42:41 ----------

Link :

Link :

ikisinin arasında hiç fark yok isim farkı var sadece.Yapılan testlerde çok az bir puanla n270 daha iyi
304
304
303
303
302
296

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Türkiyede o işlemciyi bul o laptopa da tak helal sana

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede o işlemciyi bul o laptopa da tak helal sana

İlk önce ne demek istiyor bu diyecektim ama gerçekten helal olur bulursam Türkiye'de ... =(
Mecburi Z Sürümünden olan Z530P takacağım... Yardımınız için sağolda kafada sizce hala bir şey kalmadı mı? Bir kaç ekstra özelliği var ama Türkiye'de olmadıktan sonra ne anlamı var ki.. xD

Adminler konuyu silebilir yada "Kilit"'leyebilirsiniz.. Çünkü Türkiye'de yok anlamsız =(

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Tek yol yeni bi laptop böyle bi pcyle oyun oynayamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...