acer 5520 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceruti

Üye
    Konu Sahibi
acer 5520 ekran sorunu
merhaba arkadaşlar, acer 5520 bir anda ekranı dondu. Bende güç düğmesinden kapattım, tekrar açtığımda ekran çok düşük bir çözünürlükte (4 bit) ve çubuklar belirdi.harici monitöre bağladığımdada aynı sorun devam ediyor.İnternette araştırdım ama pek tatmin edici cevaplar bulamadım.bu sorunla karşılaşan arkadaşım bana yardım edebilirmi.teşekkür ediyorum...

futbol123

futbol123

Üye
ekran kartı yanmıştır muhtemelen yada ekrana görüntü veren kablo zarar görmüştür.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Buyuk Ihtimal Ekran Kartidir Benimde Basima Geldi Cip Deqistirilmisti Galiba ..

• Beğen
Tepkiler: ceruti

ceruti

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarcı kartın tamirini yapabileceğini söyledi.Anladığım kadarıyla chipsetini çıkarıp sıcaktan deforme olmuş bacaklarını düzeltip tekrar takacakmış.eğer yapılırsa yeni kart masrafından kurtulacam :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

ceruti

Üye
    Konu Sahibi
tekrar merhaba arkadaşlar yeni konu açmak yerine burdan devam edeyim dedim.ekran kartı tamir edildikten sonra tekrar arıza yaptı şu anda kullanıyorum ama korka korka :) internette epey bir araştırma yaptım ve bu makineler için en uygun kartın ati radeon olduğu yazılıyor, bir tane ati mobility radeon hd 3470 mxm ıı model kart buldum.Sizce bu model uygunmudur.teşekkür ediyorum.

ceruti

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak yok heralde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt