Acemi e63 kullanıcısı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davud06

davud06

Üye
    Konu Sahibi
Acemi e63 kullanıcısı.
merhaba arkaşlar ben aranızda yeniyim.
daha dün gittim e63 aldım, almamın en önemli sebebi cumartesi tatile gidecem ve navigasyona çok ihtiyacım olacak ama hala kuramadım hacklamak falan gerekiyormuş, dünden beri uğraşıyorum ama hala yapamadım:vur, çok araştırdım uğraştım olmadı. lisans falanda alamadım, bu işi bana en acemice anlatacak yapacak birisi yokmu. lütfen acil.... :megafon:

ihlass

ihlass

Üye
abi bak şu sayfaya çok iyi anlatmış bende iki üç gün oldu telefomumu hackledim. sertifika işlemide var ilk önce dediği gibi bu HelloOX2 programı içinde sertifika alacaksın sonra her şey tamamdır. dikkatlice oku ve yapmaya çalış abi takıldığın yerde sorabilirsin çünki bende anlamadığım yerler oldu üç günde yaptım. Başarılar.:hmmm

HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Maxicep.com - HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

HelloOX2 Nedir?

HelloOX2 tek adımda Symbian S60 3rd ve 5th tüm telefonlar için Hack aracıdır.

HelloOX2 ile telefonunuzun sistem klasör ve dosyalarına tam erişim sağlayıp,kök sertifikalar ile üreticilerin uygulamalarını yükleyebilirsiniz.Tamamen sertifika hatalarından kurtulabilirsiniz.

Örneğin: ROMPatcher+ ile bir programı sertifika gerektirmeden installserver yama kullanarak yükleme yapabileceksiniz,ama tüm uygulamaları yüklemek için bir kereliğine hack aracını imzalamanız gerekir.

HelloOX2 herşey için ihtiyaç duyulabilir.Hack işlemi için sadece çalıştırın ve tek adımda sizin için herşeyi yapsın.

İndirin

Unsigned Sürümünü Ücretsiz İndirmek İçin
Tıklayın ->(İNDİR). Kurulumdan önce 17 kapasiteli gelişmiş sertifika ile imzlayıp yüklemelisiniz.(OPDA ve benzeri sertifika dağıtan sitelerden yararlanarak imzalamayı yapınız.)
(Sertifika alma ve imzalama işlemi için tıklayın.)

Nasıl Kullanılır?

Hacking: (Hack'lemek)
Telefonunuza yükledikten sonra çalıştırın daha sonra bekleyip görün tüm adımları otomatik olarak kendisi yapacaktır.

UnHacking: (Hack iptal etme,kaldırma)
HelloOX2'yi tekrar çalıştırdığınızda karışınıza UnHack kısmını seçtiğinizde tüm araçları otomatik olarak kaldırır.

HelloOX2 Ne Yapar?

1-Sanal sürücü oluşturur.

2-Hack dosyalarını sanal sürücüye çıkartır.

3-Dosya sistemini aktifleştirir.

4-Sanal sürücüyü kapatır.

5-Kök sertifikaları yükler.

6-ROMPatcher+ yükler.

7-İşlem tamamlanır.

Not:ROMPatcher+ sadece HelloOX2'ye dahil olan bir paket uygulamadır ve destek vermemektedir.

HelloOX2 v2.03 Çıktı!

Neler Yeni?

v2.03 Güncelleme

Hacked - UnHacked
RP+

- Yeni özellik UnHack! Hack'li telefonlarda HelloOX2'yi tekrar çalıştırdığınızda karışınıza 2 adet seçenek çıkacaktır bunlar; Hack işlemini tekrar yapmak isteyenler ve hack işlemini kaldırmak için seçenekleridir.

- ROMPatcher+ v2.2 güncel sürümü eklendi.

- Modo kaldırıldı çünkü open4all tüm telefonlarda çalıştığı için ihtiyaç kalmadı.

- 5700,6110,6120,E61,E61i,E65 telefonları için uyumluluk düzeltmesi yapıldı.

Tüm kullanıcılar için not:

Önemli: HelloOX2 gurubu bundan sonra çıkacak yeni nesil telefonların versiyonları için hack işleminin zorlaşacağını belirtmiş bu yüzden telefonlarınıza artık versiyon güncellemesi yapmamanız belirtilmiştir.HelloOX2 v2.03 versiyonu şimdilik tüm versiyonları hack'leyebiliyor fakat bundan sonra çıkacak versiyonlar için beklemenizi önermişlerdir.

Not: Bu yeni sürümdeki UnHack işlemini yani hack kaldırma işlemini yeni versiyon atınca yapmayınız tekrar hacklenebilen mevcut versiyon için önerilir. Çünkü yeni versiyonda tekrar hack yapamayabilirsiniz.

- Fabrika ayarlarına alma işlemi yada hard format işlemide yeni nesil telefonların versiyonları için yapılmamalıdır yoksa telefonu hackleme durumu ortadan kalkar.

Hackable: Hacklenebiliyor
Unhackable: Hacklenemiyor

Haber ve Yenilikler

13 Nisan: E63/E66/E71 410.21.010 sürümleri hacklenebiliyor!
7 Mart 2010: Satio R2AK006 hack yapılamamaktadır.
Uyarı: 5800 XpressMusic v40-50.x yazılım versiyonu hack yapılamamaktadır.
21.12.2009: N82/N95/N95 8GB v35 son sürümleri hacklenebiliyor.
17.12.2009: Satio R1CA037 ve 5530 XpressMusic 20.0.080 Hacklenebiliyor.(HelloOX2 v2.03)
05.12.2009: Nokia 5230 hack desteği sağlandı.
01.12.2009: Nokia X6 hack desteği sağlandı.(
11.0.077 - HelloOX v2.03)
Sony Ericsson Satio U1 Hack Desteği Sağlandı. (
1218-9500_R1BB041 - HelloOX v2.03)
E66/E71 (400.21.013) Hacklenebiliyor.
N86: 20.115 - Hacklenemiyor
N97: 20.0.019 -
Hacklenemiyor
E52: 022.009 - Hacklenemiyor

Emeği Geçenler ve Destek Verenler:

FCA00000, leftup, Zorn, DeltaFoX, wadowice, SWmail, abgnokia, Il.Socio, @ndy, GANG's brothers, bunu mümkün kılan tüm insanlara teşekkürler!

by Depressionize

2010 © Tüm Hakları Saklıdır.

Konu amacına ulaştığı için kapatılmıştır, başka bir hack konusunda görüşmek üzere, saygılar...

Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

HelloOX2.Unsigned.rar (185.0 KB (Kilobyte), 4147x kez indirildi)HelloOX2.v2.01.Unsigned.rar (190.4 KB (Kilobyte), 688x kez indirildi)HelloOX2.v2.02.Unsigned.rar (214.7 KB (Kilobyte), 798x kez indirildi)HelloOX2.v2.03.Unsigned.rar (210.7 KB (Kilobyte), 6137x kez indirildi)

--------------- Ekleme ---------------

Bide bu sayfaya bakarsan iyi olur. http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...0-21-009-v10-0-versiyonu-100-hack-377223.html[/QUOTE]

Aziz™

Aziz™

Üye
konu yeri yanlış ayrıca yukarıda verdiğiniz konunun içeriğini kopyala yapıştır yapmayın sadece konu linkini verin yeterli olacaktır..

ihlass

ihlass

Üye
konuyu falan bilmiyorum ama hack ve sertifika için gereken işlemler hepsi gayet iyi çalışıyor kardeş. Biz adam aramakta zorlanmasın dedik, işi olmayan karışmasın lütfen.

Bellatricc

Bellatricc

Üye
ben opda sitesine girdim ama çince bişey anlamadım nasıl sertifika alacam????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt