ortak42
Üye
hocam dosyayı indiriyorum 4.4.4 kitkattayım bende bi deneyim nasıl yükleyecem? gapps falan var mı? bide cm11 backup aldım eğer sevmezsem geri backuptan dönebilirmiyim?Daha test etmedim ama ederim birazdan
hocam dosyayı indiriyorum 4.4.4 kitkattayım bende bi deneyim nasıl yükleyecem? gapps falan var mı? bide cm11 backup aldım eğer sevmezsem geri backuptan dönebilirmiyim?Daha test etmedim ama ederim birazdan
Wipe data ve wipe cache yap advancedden wipe dalvik cache yap.sonra romu flasla.gapps yok dolayısıyla romda playde yok.arama geldiginde telefon calıyor ancak karsılıklı olarak ses gelmiyor az once test ettimhocam dosyayı indiriyorum 4.4.4 kitkattayım bende bi deneyim nasıl yükleyecem? gapps falan var mı? bide cm11 backup aldım eğer sevmezsem geri backuptan dönebilirmiyim?
Cm11 e geri donebilirsinhocam dosyayı indiriyorum 4.4.4 kitkattayım bende bi deneyim nasıl yükleyecem? gapps falan var mı? bide cm11 backup aldım eğer sevmezsem geri backuptan dönebilirmiyim?
ses gelmiyor ve gitmiyor da heraldeWipe data ve wipe cache yap advancedden wipe dalvik cache yap.sonra romu flasla.gapps yok dolayısıyla romda playde yok.arama geldiginde telefon calıyor ancak karsılıklı olarak ses gelmiyor az once test ettim
Cm11 e geri donebilirsin
Konu actım onaylanmasını bekliyorum onaylanınca herkes yararlanacak
tüh ya o zaman telefon olduğunun ne anlamı kalacak
yarın dershane var bide
başka gapps bulabilirmiyiz?Gapps ben bulamadım.telefon bir nevi tablet oluyorses gelmiyor ve gitmiyor da heraldetüh ya o zaman telefon olduğunun ne anlamı kalacak
yarın dershane var bide
başka gapps bulabilirmiyiz?
Ace 2 icin lollipop var ama gapps yoknexusta lollipoptan biktim ama ace 2 için sabırsızlıkla takip ediyorum![]()

Ace 2 icin lollipop var ama gapps yok![]()
cm mi? Eğer cm ise cmnin sayfasından bulabiliriz.Bulursan link atarsan sevinirimcm mi? Eğer cm ise cmnin sayfasından bulabiliriz.
Ben indiryorum su anda denicemgalaxy wonder daki gappsi deneyen oldu mu ?
Sayfada konu actımAndroid L romunun linkini atabilirmisiniz?
maalesef hatalarin düzeltilmesini bekleyeceğizAce 2 icin lollipop var ama gapps yok![]()
Konu mevcut samsung rom katagorisinde.Varsa linki bi atarmisiniz bulamadim ben
az sonra yükleyeceğim..kullanan varmı şarjı falan nasıl bug falan varmı ?