Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
Daha test etmedim ama ederim birazdan
hocam dosyayı indiriyorum 4.4.4 kitkattayım bende bi deneyim nasıl yükleyecem? gapps falan var mı? bide cm11 backup aldım eğer sevmezsem geri backuptan dönebilirmiyim?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
hocam dosyayı indiriyorum 4.4.4 kitkattayım bende bi deneyim nasıl yükleyecem? gapps falan var mı? bide cm11 backup aldım eğer sevmezsem geri backuptan dönebilirmiyim?
Wipe data ve wipe cache yap advancedden wipe dalvik cache yap.sonra romu flasla.gapps yok dolayısıyla romda playde yok.arama geldiginde telefon calıyor ancak karsılıklı olarak ses gelmiyor az once test ettim
Cm11 e geri donebilirsin
Konu actım onaylanmasını bekliyorum onaylanınca herkes yararlanacak

ortak42

ortak42

Üye
Wipe data ve wipe cache yap advancedden wipe dalvik cache yap.sonra romu flasla.gapps yok dolayısıyla romda playde yok.arama geldiginde telefon calıyor ancak karsılıklı olarak ses gelmiyor az once test ettim

Cm11 e geri donebilirsin
Konu actım onaylanmasını bekliyorum onaylanınca herkes yararlanacak
ses gelmiyor ve gitmiyor da heralde :( tüh ya o zaman telefon olduğunun ne anlamı kalacak :) yarın dershane var bide :) başka gapps bulabilirmiyiz?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
ses gelmiyor ve gitmiyor da heralde :( tüh ya o zaman telefon olduğunun ne anlamı kalacak :) yarın dershane var bide :) başka gapps bulabilirmiyiz?
Gapps ben bulamadım.telefon bir nevi tablet oluyor

• Beğen
Tepkiler: ortak42
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
nexusta lollipoptan biktim ama ace 2 için sabırsızlıkla takip ediyorum :)

vaterfa

vaterfa

Üye
galaxy wonder daki gappsi deneyen oldu mu ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android L romunun linkini atabilirmisiniz?
@The Shadow

Son düzenleme:
zencibitc

zencibitc

Üye
Varsa linki bi atarmisiniz bulamadim ben

zencibitc

zencibitc

Üye
kullanan varmı şarjı falan nasıl bug falan varmı ?

Üst Alt