Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

tifazcik

Üye
yapcak bisey yok
ne zan cıkcak bu rom bi an once cıksın
çıkmıcak galıba

yalan oldu galiba buglu dahi olsa çıkmadı bi

Ace 2 icin cm 12 verilince buraya yazin lutfen

tifazcik

Üye
ben çıkacagını dusunmuorum ama benim dusncem

yek2619

Üye
Arkadaşlar s3 mini i8200 için cm çıkaçakmı veya farklı rom varmıdır uzun zamandır beklemedeyim xda nın sitesinde uğraşıyorlar ama şuan için sonuç olumsuz.

ortak42

Üye
Galaxy wonder a bile verildi
Aynen ha wondere bile verdiler..
Teamcanjicadan hiç ses yok..
Novafusionda geçen 2 hafta önce haftaya verecez dedi oda yok anca s3 mini'ye çalışıyor...verecek bide her tarafı hata dolu olacak...
ARKADAŞLAR SİTENİN BİRİNDE BULDUM...KAYNAK SAĞLAM DENEYEBİLECEK BİRİSİ VARMI?

ByBlaCk4

Üye

Ace 2 icinmi bu

Son durum nedir? Ace 2 ye android L geliyor mu? En son cm agustosta yayınlanmış. TeamCanjica bizi unuttu sanırım.

ByBlaCk4

Üye
Evet ace 2icin 8160

Bu sayfadada hatalari falan yaziyor o uste ilk attigim linlten falan ingilizcen iyi ise yuklersen bilgilendir bizi

Romu indiryom yüklicem.ingilizcem az bisey var ve sayfadan anladığıma göre arama anında ses çalısmıyor video kaydetmiyor ve gps sorunlu diger özellikler çalısyor
Evet ace 2icin 8160

Bu sayfadada hatalari falan yaziyor o uste ilk attigim linlten falan ingilizcen iyi ise yuklersen bilgilendir bizi

Rom 28 aralık da çıkmış ve kaynak sağlam yüklemeyi denicem

ortak42

Üye
Çok iyi olur yükledikten sonra buraya izlenimlerinizi yazarmısınız? Nasıl yapıldığını falan 4.4.4 biseyler diyor orada anlamadım bide arama esnasında ses gelmiyormu nası bi hata o?

tifazcik

Üye
kamera fln nasıl cozcez cekmiomus ya

ortak42

Üye
Son durum nedir? Ace 2 ye android L geliyor mu? En son cm agustosta yayınlanmış. TeamCanjica bizi unuttu sanırım.
Novafusionun facebook sayfasını sürekli takip edin orada yayınlayacağı zaman söylüyor..hem novafusion gečen haftalarda cm11 güncellemesi verdi..
kamera fln nasıl cozcez cekmiomus ya
Yine iyi Alpha sürümü ve 2-3 hata var..cok kısa süre sonra novafusionda yayımlar bitane
Kamerayida düzeltirler heralde.

Tepkiler: B.A.R.O.N

ByBlaCk4

Üye
Romu kurdum calısyo ancak bir hata var fotograf cektigi halde video cekmiyo.video cektikten sonra yesil gozukyo

Tepkiler: ortak42