omerboz54
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam eklerimKonuyu en kısa sürede düzenlerseniz daya faydalı olacaktır. Teşekkürler
Malesef yapılmadı modeli eskidiği için uğraşma gereği duymadılar galibaslm iyi aksamalar arkadaslar ben paranoid 5,0 veya 5.1.1 varmı ben bulamadım bılen varsa link atabilirmi acaba.
4.4.4 cok hızlı ve serıydı
Malesef yapılmadı modeli eskidiği için uğraşma gereği duymadılar galiba
Bu aosp paranoidle alakası yok ama ben şuan o romu kullanıyorum çok fazla sade ama performansomer ben xda sunu buldum
Açıklama:
Blisspop şey bozuldu, ben değişiklikleri için bir test üs olarak hafif ve basit rom kullanmaya karar verdi.Benim tercihim AOSP koydu. Ve ben onu sevdim. Yani ... Bu CM'ın olanlar (Tarayıcı, Galeri) yerini apps çift sadece saf AOSP var.
Bugs:
Hisse senedi kameradaki yeşil bir video;
Inid.d desteği devre dışı, etkinleştirmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim için klavye bazen çöker. Ayrıca o yüz varsa, tıpkı diğer (örneğin Google klavye) yükleyin.
İndir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kredi: @Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, @Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, @Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, @Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, @Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, @Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, TeamCanjica, NovaFusion, Sergeyl ve diğerleri XDA: DevDB Bilgi AOSP Lollopop, Samsung Galaxy Ace II ROM KatkıdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKaynak Kodu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızROM OS Sürümü: 5.1.x'ten Lollipop ROM Kernel: Linux 3.0.x ROM Firmware Gerekli: Herhangi JB 4.1+ & selinux desteği ile özel çekirdek Dayalı: AOSP Sürüm BilgiDurum: Beta Akım Beta Sürümü: 2015/02/06 Beta Yayın Tarihi: 2015/06/02 düzenlendi 2015/06/02 Son Güncelleme 2015/06/02
suan ındırıyorum yarın deneyecem
Janice kuramazsın bizimki codina telefon janicenin brak stabil çalışmayı açılması imkansızBro janice romu mu bu bi kere cm 11 ustune kurdum telefonu reboot yaptim ve 2 menu isigi yandi telefon titresime girdi net cafeye gitmek zorunda kaldim suanda stock rom kullanmiyorum ustune kursam bir sıkıntı olurmu yine telefon?
Tmm kardesim o zmn kuruyorum ama stock da deilimJanice kuramazsın bizimki codina telefon janicenin brak stabil çalışmayı açılması imkansız
Tmm peki bildigin stabil guzel bir rom varmi?Kaç zamandır bende kullanmıom elimde rom yok
Aosp 5.1.1Tmm peki bildigin stabil guzel bir rom varmi?
Bu aosp paranoidle alakası yok ama ben şuan o romu kullanıyorum çok fazla sade ama performans
Giriorumomer güzel ama wifiden nette griyor ama mobilden nette girmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?