Ace 2 lite rom v2.9 4.1.2

Sponsorlu Bağlantılar

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 lite rom v2.9 4.1.2

arkadaşlar rom genel anlamda iyi s4 launcher ,hava durumu widget ve duvar kağıtları eklenmiş görsellik açısından güzel bir rom şarj tr jb ile aynı seviyede :good:

kurulum işlemi:

1- İndirdiğiniz rom dosyasını zipden çıkarmadan direk olarak sdcard’a atın.

2- Clockworkmod indirip sdcard’a atın.

3- Telefonunuza Jellybean Türkiye güncellemesini yükleyin. (XXMG2 yüklemeniz önerilir)

4- Telefonunuzu kapatın ve recovery mode’da başlatın. (vol up + home + power)

5- install zip from externat storage’den Clockworkmod’u flashlayın.

6- Wipe data/ Wipe cache işlemlerini uygulayın.

7- Mounts and storage’a gidin. System, data, cache ve preload’ı mount edin. (/unmount system, /unmount data, /unmount cache, /unmount preload şeklinde olmalı)

8- “install zip from sd” kısmına girin indirdiğiniz rom dosyasını seçin ve “Yes” deyip kuruluma başlayın.

9- Kurulum tamamlandığında “reboot system now” yapıp telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

link 1:

link 2:

Son düzenleme:

dendirit

dendirit

Üye
Bildirim cubugunu yukarıdan indirince stock la aynımı bi kaç tane daha resim atarmısın resim kullanımı vs vs

Hasand.

Hasand.

Üye
olum turkce degil bu

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rom türkçe ve her dil var sadece örnek resimler yabancı dil :oke:

ua_mustafa_20

Üye
ben gingerbread a geri dönenlerdenim
tavsiye eder misiniz ? hız ve sarj olarak tatmin eder mi ?

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 demişsinde ikonlae bile stock s4 e benzer bir tarafını resimlerden bakarak bulamadım ??

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
S4 demişsinde ikonlae bile stock s4 e benzer bir tarafını resimlerden bakarak bulamadım ??
biraz daha dikkatli bakarsan kilit ekrani efektinin+muzik çalar+hesap makinesi+hava durumu widget vb uygulamalarin s4 ile ayni olduğunu gorebilirsin dostum
Allah allah okadar dikkatle baktim ama yok tu gozden kaçtı demekki birdaha denerim müsait bi zamanimda. Rom nasil peki sizce arti eksi ler vs
hocam oyun performansi jb den pek bir farki yok sadece uygulamar guncellenmis ve arayuzdeki kasmalar giderilmiş fakas hd video izlerken kasma yapabiliyor karar sana ait

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The Shadow

The Shadow

Üye
O kadar cm ciktiktan sonra hala bu romlari kullananlar kaldi mi ya :D Bunlar bizim zamanimizdaydi gecti artik o kadar stabil aosp ler varken :D

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
    Konu Sahibi
O kadar cm ciktiktan sonra hala bu romlari kullananlar kaldi mi ya :D Bunlar bizim zamanimizdaydi gecti artik o kadar stabil aosp ler varken :D
dostum stocktan vazgecemeyenler olarak biz kaldik yoksa cm uzerine tanimam :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
kralour

kralour

Üye
Cm 11 yükledim Sim kartımı okumadı
4.1.2 orjinel yazılım var suanda aşırı kasma mevcut bunu yükler giderilirmi 2 uygulama çalışırken cok kasıyor özellikle şarkı dinlerken snapchate girince

imindivanlı

Üye
Sakın indirmeyin virüslü dosya

gokhan2014

Üye
Kitkat'tan da yapılabilir mi bu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt