ortak42
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet sadece apk lar taşınıyorArkadaşlar ace 2 telime real racing 2yada3 yukluyeceğim ama telin kendi hafizasi yetmiyor.hafiza kartina direk olarak data dosyalarini nasil wifi ile indireceğim.root yapmak istemiyorum.sadece data dosyalarini wifi ile hafiza kartina indirmek istiyorum direkt olarak.birde bu uygulama yoneticisinden hafiza kartina taşıdigim oyunlarin data dosyalarini niye tasimiyor sadece apkleri taşiyor doğrumu yanlis mi? Tesekkurler...
Root yapmadan olmaz.root yapmadan o telde olur mu bilmem ama ben wondera pes yuklemistim apk ve data dosyasini netten indirip data dosyasini hafiza kartina android klasorune atip apk yi kurdum calisti o şekilde bi dene derim
Root yapmadan olmaz.
idare ederAce 2 kies jb nasil stabilmi.değilsede işlemci hizimi yetmiyor.daha once odinden sızinti tr jb yi yuklemiştim ilk 2hafta süperdi sonra kamerada bile donmaya başladi nedeni ne sizce?
idare edercustom rom kurarsan daha da hızlanabilir donma kasma nedenleriyse samsung un ace 2 ye çıkardığı jb yi pek umursamaması zaten orta segment cihazı kim umursar ki
jb de o.c henüz daha yok...Yeni model cikaracağina biraz muşteri desteği ile ilgilensin..ace 2 nin sorunlari bitmeden ace 3 e ne gerek var.bide rootsuz overclock kerneli atsam zararlari ne olur batarya falan.1 ghz lik varmi?
jb de o.c henüz daha yok...
o zaman şunu odinle flashla bitsin gitsinŞu anda zaten daha gb de.
o zaman şunu odinle flashla bitsin gitsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uçacakRoot işlemimi bu? Garanti işi nolacakgarantisi telpa genpa degil paralel ithalat.
uçacakama sen bu garantiyi ace2 de fazla takmaya gidersen telefonunu ilerde duvarlarda görebilirsin parçalanmış bi şekilde ben söyleyeyim demedi deme
sinirden fırlatırsın işteYa aslında garantilik işim olmaz ama takinti işteduvarda neden gorurum
sinirden fırlatırsın işteben bi kere fırlattım da ballı telefon yumuşak zemine düştü
boşverLinkteki dosyanın konusu varmi yarin bi root atiyimjell beani rootlasam stabilleşirmi ?stabillesirse once jb yukleyim sonra rotlayim bu overclocku yapsak hizini program araciliği ile ayarlayabilirmiyiz? Bende amma kafanı şişirsim
boşverher gün kafam şişiyo zaten bu hiç al buradan bak konuya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sadece root dosyası yerine benim dosyayı kurcan aynı şekilde hepsi bu kadar
Teşekkur ederimbu update-su.zip dosyadinida dediği gibi yapacammi o konudaki..? Bide senin dosyanla bunun ne farki ne
evet öyle yapacanTeşekkur ederimbu update-su.zip dosyadinida dediği gibi yapacammi o konudaki..? Bide senin dosyanla bunun ne farki var
evet öyle yapacanbenim dosya o.c li o normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?