Acaba Revengeful'un Hesabını Hackleyip Gececileri Gereksizlere Taşısammı :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye

n'apıcan havaya uçurucan çakma hekır :p
Çakma hekır deme lütfen. Cidden sinir oluyorum. Kocaelinin sitesi + Ordunun sitesini hackledim ve elimdeydi bütün ihaleler. Sitenin tam adresini veremiyorum burda çünkü güvenliğim tehlikeye girer. Bunlarıda kimseye sölememiştim bukadar açık. Ama artık çakma hekır lafından sıkıntı geldi ;)

- - - Eklendi - - -

ne hacker ya kul hakkına giriyo hack i bıraktı :ehe
Ah be abi be. Yanlış yaptın be. :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Çakma hekır deme lütfen. Cidden sinir oluyorum. Kocaelinin sitesi + Ordunun sitesini hackledim ve elimdeydi bütün ihaleler. Sitenin tam adresini veremiyorum burda çünkü güvenliğim tehlikeye girer. Bunlarıda kimseye sölememiştim bukadar açık. Ama artık çakma hekır lafından sıkıntı geldi ;)

- - - Eklendi - - -

senden beklenir ismail :D

doctorrr

doctorrr

Üye

- - - Eklendi - - -

:evet: |-)

cukuleaks

Üye

senden beklenir ismail :D
incicapsten aldığım 10 adet kredi kartı numarasıda cabası.

- - - Eklendi - - -

5.000 adet sql tabanlı google açığından aldığım facebook hesabı + olsun

- - - Eklendi - - -

Ask.fm den arkadaşla yaptığımız 50.000 kişiye ulaşan ask.fm virüsü de baharatı olsun :oke:

- - - Eklendi - - -

Hava atmak için demiyorum ama çakma hekır lafları beni doldurdu doldurdu sonunda patladım...

doctorrr

doctorrr

Üye
tamam anladık

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

incicapsten aldığım 10 adet kredi kartı numarasıda cabası.

- - - Eklendi - - -

5.000 adet sql tabanlı google açığından aldığım facebook hesabı + olsun

- - - Eklendi - - -

Ask.fm den arkadaşla yaptığımız 50.000 kişiye ulaşan ask.fm virüsü de baharatı olsun :oke:

- - - Eklendi - - -

Hava atmak için demiyorum ama çakma hekır lafları beni doldurdu doldurdu sonunda patladım...
ahirette bedelini ödicen :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
codblackops2

codblackops2

Üye
şu yeni mesajlarda görünse iyi olur :hmmm
gereksizlere giderse yazık olur la millete mesela 5700 mesajımın 3700'ü gidecek :d:

- - - Eklendi - - -

ama rütbe önemli değil benim için :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye
maxi yiy havaya uçurur sonra tüm anticeza siteleri dağıtırdı :D

abandonware

abandonware

Üye

- - - Eklendi - - -

şaka maka bi yana en iyi hackerler dünyada ya ruslardan (örn: kaspersky personeli) yada türklerden çıkar.. işin en tuhaf yanıysa genelde kayserili olurlar..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
maxi yiy havaya uçurur sonra tüm anticeza siteleri dağıtırdı :D
ne yapacağı belli değil adamın sydney e atom bombası göndercem dedi dayımla daha dün konuştum :)

- - - Eklendi - - -

şaka maka bi yana en iyi hackerler dünyada ya ruslardan (örn: kaspersky personeli) yada türklerden çıkar.. işin en tuhaf yanıysa genelde kayserili olurlar..
bi rus daha vardı apple dava açtı hatta :D

doctorrr

doctorrr

Üye
rusların alfabeleri de değişik olduklarından hackledikleri siteye bıraktıkları notlar havalı oluyor :D

abandonware

abandonware

Üye
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt