abandonware
Üye
Acaba bizim orada geceleri ettiğimiz sohbetin kime ne zararı var?![]()
banaaaa

Acaba bizim orada geceleri ettiğimiz sohbetin kime ne zararı var?![]()

n'apıcan havaya uçurucan çakma hekırBiri hacmki dedi![]()

ne hacker ya kul hakkına giriyo hack i bıraktı
n'apıcan havaya uçurucan çakma hekır![]()

belli oluyo
ne hacker ya kul hakkına giriyo hack i bıraktı![]()

Çakma hekır deme lütfen. Cidden sinir oluyorum. Kocaelinin sitesi + Ordunun sitesini hackledim ve elimdeydi bütün ihaleler. Sitenin tam adresini veremiyorum burda çünkü güvenliğim tehlikeye girer. Bunlarıda kimseye sölememiştim bukadar açık. Ama artık çakma hekır lafından sıkıntı geldi
n'apıcan havaya uçurucan çakma hekır![]()
Ah be abi be. Yanlış yaptın be.
ne hacker ya kul hakkına giriyo hack i bıraktı![]()

senden beklenir ismail
Çakma hekır deme lütfen. Cidden sinir oluyorum. Kocaelinin sitesi + Ordunun sitesini hackledim ve elimdeydi bütün ihaleler. Sitenin tam adresini veremiyorum burda çünkü güvenliğim tehlikeye girer. Bunlarıda kimseye sölememiştim bukadar açık. Ama artık çakma hekır lafından sıkıntı geldi
- - - Eklendi - - -
Ah be abi be. Yanlış yaptın be.![]()

- - - Eklendi - - -

incicapsten aldığım 10 adet kredi kartı numarasıda cabası.
senden beklenir ismail![]()

ahirette bedelini ödicen
incicapsten aldığım 10 adet kredi kartı numarasıda cabası.
- - - Eklendi - - -
5.000 adet sql tabanlı google açığından aldığım facebook hesabı + olsun
- - - Eklendi - - -
Ask.fm den arkadaşla yaptığımız 50.000 kişiye ulaşan ask.fm virüsü de baharatı olsun
- - - Eklendi - - -
Hava atmak için demiyorum ama çakma hekır lafları beni doldurdu doldurdu sonunda patladım...

ahirette bedelini ödicen![]()

arkadaşta iyiki allah korkusu var yoksa maxicep diye bişey kalmazdı
nihahaha![]()

- - - Eklendi - - -
ne yapacağı belli değil adamın sydney e atom bombası göndercem dedi dayımla daha dün konuştummaxi yiy havaya uçurur sonra tüm anticeza siteleri dağıtırdı![]()

bi rus daha vardı apple dava açtı hattaşaka maka bi yana en iyi hackerler dünyada ya ruslardan (örn: kaspersky personeli) yada türklerden çıkar.. işin en tuhaf yanıysa genelde kayserili olurlar..

rusların alfabeleri de değişik olduklarından hackledikleri siteye bıraktıkları notlar havalı oluyor![]()

azıcık rusçam var(kiril alfabesi okuyacak kadarrusların alfabeleri de değişik olduklarından hackledikleri siteye bıraktıkları notlar havalı oluyor![]()
)
azıcık rusçam var(kiril alfabesi okuyacak kadar)
<< oku hadi bunu