AIS
Üye
Tamam bakFüze müze demedin mi ben mi yanlış okudum la dur bakıyım bi![]()

Tamam bakFüze müze demedin mi ben mi yanlış okudum la dur bakıyım bi![]()

Baktım la füze demişsin işteTamam bak![]()

Tebrikler ama hindi ne alaka?Baktım la füze demişsin işte![]()
Tebrikler ama hindi ne alaka?
Olsa da dan sonrası: Bir yerler, kişiler ve söylemlerini, isimlerini zikretmeden imâ etmeye çalıştımOlsa da'dan sonrasını anlayamadım senin mesajının da abi![]()
Buranın oralarla zerre kadar alakasının olmadığını, aklımın ucundan bile böyle bir niyetin geçmediğini, hatta burada yazdıklarımın yanında o tip şeylerin toz kadar bile öneminin olmadığını üstü kapalı şekilde en kısa yoldan söylemeye çalıştım. Bunun dışında bir düşünceye, kimse girme yanılgısına düşmesin diye de hatırlatmış olalım dedim.

Tamamdır abiOlsa da dan sonrası: Bir yerler, kişiler ve söylemlerini, isimlerini zikretmeden imâ etmeye çalıştımBuranın oralarla zerre kadar kadar alakasının olmadığını, aklımın ucundan bile böyle bir niyetin geçmediğini, hatta burada yazdıklarımın yanında o tip şeylerin toz kadar bile öneminin olmadığını üstü kapalı şekilde en kısa yoldan söylemeye çalıştım.
Ahanda buda uzun yoldan üstü kapalı şekilde söylenmiş hali oldu
Şimdi anladın mı![]()

Ya dediğin gibi araya ne idiğü belirsiz kendini bilmez bir parazit girdi ya da Doğuş admin bu ihtimale karşı en baştan önlemini almış oldu.Tamamdır abi
Doğuş adminimi anlayamadım![]()
Ya dediğin gibi araya ne idiğü belirsiz kendini bilmez bir parazit girdi ya da Doğuş admin bu ihtimale karşı en baştan önlemini almış oldu.

İyi de oldu, bizi gereksiz tantanalarla muhattap olmaktan en başta kurtardı![]()

Abi kusura bakma o kadar haklısınki yazacak bir şey bulamıyorum smiley atıyorum. İmza smileyi olsa da mesajını alıntılayıp bassam.Şimdi; PartyLets dans xD
![]()

Şimdi de ben yazacak bir şey bulamadım. Sözün bittiği yerdeyizAbi kusura bakma o kadar haklısınki yazacak bir şey bulamıyorum smiley atıyorum. İmza smileyi olsa da mesajını alıntılayıp bassam.![]()

Dağılalım bence abiŞimdi de ben yazacak bir şey bulamadım. Sözün bittiği yerdeyiz![]()

Nerede abi korku filmleriSözün başladığı yerde buluşuruz o zaman
Korku filmleri ardı adına sıralanmış
![]()

Sinema Tv :
1
2
Aksiyon
![]()

Sözün başladığı yer.