ABD'nin inanç raporu: İslam yükselişte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eykul

Eykul

Üye
[ENGİN];4655759' Alıntı:

Gelecek dedin bende ilk sozune inandim... Kuran da yaziyor mu? Evet ise nerde? Bu konudan bahsediliyormu? Alay eden cocugun sorusuna da cevap verirmisin kaynaklar ile beraber.. Neden Peygamber efendimiz gelmiyor diye sormustu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Gelecek dedin bende ilk sozune inandim... Kuran da yaziyor mu? Evet ise nerde? Bu konudan bahsediliyormu? Alay eden cocugun sorusuna da cevap verirmisin kaynaklar ile beraber.. Neden Peygamber efendimiz gelmiyor diye sormustu?

bu mantıkla hareket edersek biryere varamayız.misal 4 büyük meleğe gerek yoktu 1 tanesi vahy indirmeyi,doğa olaylarını,can almayı,sur'a üfürmeyi yapabilirdi dimi mükemmel bir varlık olduğu için ama yüce allah bunu dilemiş ve ol demiş.hz.isanin gelmesindeki sırrı biz bilemeyiz.peygamber efendimizın ahir zamanla ilgili hadislerine bakabilirsiniz.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Genelde bu tür 'tıkanma' durumlarında "bunu biz bilemeyiz allah bilir" denerek top tanrı'ya atılır. Şimdi reklamlar...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bu kıyametten bir gün önce ruhların alınmasını ilk defa duyuyorum annemle babama sorayım en iyisi :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Genelde bu tür 'tıkanma' durumlarında "bunu biz bilemeyiz allah bilir" denerek top tanrı'ya atılır. Şimdi reklamlar...

sen anlat arkadaşımda bizde bilgilenelim yarın başına ne gelecek bilebiliyormusun.sana şimdi rövanş derim hz isa'nın gelmesi ona da bişey bulursun en iyisi kur'ani kerimi oku cevaplarını bulursun.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar yanlış düşünceler gördüm. Bilgi eksikliği ve dinini tam tanımamanın verdiği sonuçlar :hmmm

Hz. İsa (a.s) gelecek. Kur'anı Kerim'de ve hadislerle de sabittir. Araştırın bulursunuz. Biz zorla birilerini birşeylere inandırmak istemiyoruz.

Nasıl ki illüminatiye inanıyorsanız, bu da öyle. Depremlerin artması neyin işaretçisi sizce?

Eykul

Eykul

Üye

Yere ama saygi yoksa yazma konuya... Dalga gecilecek konular var gecilmeyecek konular var egaaaad! ... Sen git simdi reklam senin icin senin filmin baslayinca cagiririz seni

---------- Eklendi @ 21:52:54 ---------- Yazıldı @ 21:47:26 ----------

Arkadaşlar yanlış düşünceler gördüm. Bilgi eksikliği ve dinini tam tanımamanın verdiği sonuçlar :hmmm

Hz. İsa (a.s) gelecek. Kur'anı Kerim'de ve hadislerle de sabittir. Araştırın bulursunuz. Biz zorla birilerini birşeylere inandırmak istemiyoruz.

Nasıl ki illüminatiye inanıyorsanız, bu da öyle. Depremlerin artması neyin işaretçisi sizce?

Kiyamet alametleri...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

anlamıyorum zaten kimseye inanmıyorsanız kur'anı kerimi okuyun o tüm gerçekleri açıklayan tek kaynak .yok onada bakmam derseniz siz bilirsiniz zorlayacak halimiz yok dimi kardeşim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hz. İsa'nın Dünyaya tekrar geleceğini merak ettiniz buyrun;

HaqperesT

HaqperesT

Üye
peygamber efendimizin sav kiyametle ilgili pek çok hadisi vardır; bunlardan gerçekleşenler çoktur; mesela talikana(afganistan) yazık der. Afganistanın musluman olacagı ve zalimlerce zulme ugtayacagını bir dortyuz sene oncesinden bildirmiştir; bu ornekleri cogaltmak mumkundur. binalar, zaman, teknoji,savaşlar vs hakkında hadisleri mevcuttur; bu hadislerden kimisinde hz isa as den ve geleceginden bahsedilir. Bu hadislere binaen çogu alim itikad(inanılması gereken kurallar) bahsinde hz isa as kiyamette gelecegini eklemiştir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İslam dini peygamberler arasında ayrım yapmaz ve bütün peygamberlere iman etmemizi ister. Bakara;

---------- Eklendi @ 23:19:26 ---------- Yazıldı @ 23:17:22 ----------

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

---------- Eklendi @ 23:20:59 ---------- Yazıldı @ 23:20:14 ----------

[ENGİN];4656412' Alıntı:

anlamak istemeyene anlatmak çok zor kardeşim.
Anlatırız usanmadan abi. Allah dememiş mi peygambere sen sadece tebliğ et biz de söyleriz uyar uymaz kendi bilir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hayır,Kıyametten önceki gün müminler ölecek, ondan sonraki gün kıyamet kopacak.

Kıyametten önceki gün değil tam belirtilmemiş ama kıyametten oönce olacağı kesin kim bilir belki 2 gün önce alınır belki 2 saat önce alınır ruhlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Doğru peygamber muhammed ise neden isa geliyor? Tanrı'nın kıyamet günü "her şey bir şakaydı" deme olasılığı nedir? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hz. İsa ve Hz. Mehdi gelecek(Mehdi peygamber efendimizin soyundandır..)
Deccal gelip ben Allahım bana iman edin diyecek buna pek çok dini zayıf olan inanacak(Allah korusun)
Sonra Hz. İsa bunu öldürecek İslam yükselecek.. Sonra denildiği gibi o müslüman nesil kaybolacak.. Güneş batıdan doğacak o zamanlarda kalmış olan az sayıda gerçek müminide allah kıyametten önce canını alarak kurtaracak..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Şimdi bakıyorum da, dün harbiden alay etmiş gibi olmuş (açıkçası neden böyle yazdım düzgünce sormak varken, bilmiyorum). Verdiğiniz kaynaklar için teşekkürler :oke: merakımı giderdim. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Eykul

Eykul

Üye
Hz. İsa ve Hz. Mehdi gelecek(Mehdi peygamber efendimizin soyundandır..)
Deccal gelip ben Allahım bana iman edin diyecek buna pek çok dini zayıf olan inanacak(Allah korusun)
Sonra Hz. İsa bunu öldürecek İslam yükselecek.. Sonra denildiği gibi o müslüman nesil kaybolacak.. Güneş batıdan doğacak o zamanlarda kalmış olan az sayıda gerçek müminide allah kıyametten önce canını alarak kurtaracak..

Hz Mehdi nin gelisi hakkinda farkli dusunceler var... Gelmeyecek diye biliyorum

---------- Eklendi @ 15:48:06 ---------- Yazıldı @ 15:47:30 ----------

Şimdi bakıyorum da, dün harbiden alay etmiş gibi olmuş (açıkçası neden böyle yazdım düzgünce sormak varken, bilmiyorum). Verdiğiniz kaynaklar için teşekkürler :oke: merakımı giderdim. :)

Farkina varmak da guzel bir sey!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt