[ENGİN]
Üye
Bu yazdigin dalgaya geciyor?
Bende merak ettim hz Isa mi gelecek???
gelecek
Bu yazdigin dalgaya geciyor?
Bende merak ettim hz Isa mi gelecek???
[ENGİN];4655759' Alıntı:
gelecek
Gelecek dedin bende ilk sozune inandim... Kuran da yaziyor mu? Evet ise nerde? Bu konudan bahsediliyormu? Alay eden cocugun sorusuna da cevap verirmisin kaynaklar ile beraber.. Neden Peygamber efendimiz gelmiyor diye sormustu?
Genelde bu tür 'tıkanma' durumlarında "bunu biz bilemeyiz allah bilir" denerek top tanrı'ya atılır. Şimdi reklamlar...

Genelde bu tür 'tıkanma' durumlarında "bunu biz bilemeyiz allah bilir" denerek top tanrı'ya atılır. Şimdi reklamlar...
Arkadaşlar yanlış düşünceler gördüm. Bilgi eksikliği ve dinini tam tanımamanın verdiği sonuçlar
Hz. İsa (a.s) gelecek. Kur'anı Kerim'de ve hadislerle de sabittir. Araştırın bulursunuz. Biz zorla birilerini birşeylere inandırmak istemiyoruz.
Nasıl ki illüminatiye inanıyorsanız, bu da öyle. Depremlerin artması neyin işaretçisi sizce?
Arkadaşlar yanlış düşünceler gördüm. Bilgi eksikliği ve dinini tam tanımamanın verdiği sonuçlar
Hz. İsa (a.s) gelecek. Kur'anı Kerim'de ve hadislerle de sabittir. Araştırın bulursunuz. Biz zorla birilerini birşeylere inandırmak istemiyoruz.
Nasıl ki illüminatiye inanıyorsanız, bu da öyle. Depremlerin artması neyin işaretçisi sizce?
İslam dini peygamberler arasında ayrım yapmaz ve bütün peygamberlere iman etmemizi ister. Bakara;Genelde bu tür 'tıkanma' durumlarında "bunu biz bilemeyiz allah bilir" denerek top tanrı'ya atılır. Şimdi reklamlar...
Hz. İsa'nın Dünyaya tekrar geleceğini merak ettiniz buyrun;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlatırız usanmadan abi. Allah dememiş mi peygambere sen sadece tebliğ et biz de söyleriz uyar uymaz kendi bilir.[ENGİN];4656412' Alıntı:
anlamak istemeyene anlatmak çok zor kardeşim.
Hayır,Kıyametten önceki gün müminler ölecek, ondan sonraki gün kıyamet kopacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğru peygamber muhammed ise neden isa geliyor? Tanrı'nın kıyamet günü "her şey bir şakaydı" deme olasılığı nedir? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Hz. İsa ve Hz. Mehdi gelecek(Mehdi peygamber efendimizin soyundandır..)
Deccal gelip ben Allahım bana iman edin diyecek buna pek çok dini zayıf olan inanacak(Allah korusun)
Sonra Hz. İsa bunu öldürecek İslam yükselecek.. Sonra denildiği gibi o müslüman nesil kaybolacak.. Güneş batıdan doğacak o zamanlarda kalmış olan az sayıda gerçek müminide allah kıyametten önce canını alarak kurtaracak..
Şimdi bakıyorum da, dün harbiden alay etmiş gibi olmuş (açıkçası neden böyle yazdım düzgünce sormak varken, bilmiyorum). Verdiğiniz kaynaklar için teşekkürlermerakımı giderdim.
![]()