ABD'nin inanç raporu: İslam yükselişte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ABD'nin inanç raporu: İslam yükselişte
Amerika'daki Müslümanların sayısı son on yılda hızlı bir yükseliş gösterdi.
03.05.2012 15:50

Amerika'nın tarihinde ilk kez Müslümanların sayısı bazı batı eyaletlerde Musevileri geride bıraktı. Amerikan Dini Topluluklar Birliği'nin raporuna göre Hıristiyan mezheplerine intisap edenlerin sayısı ise azaldı. Rapora göre 2000 yılında kendisini Müslüman olarak tanımlayanların sayısı Amerika genelinde 1 milyon iken bu rakam 2010 yılında 2,6 milyona yükseldi. Hıristiyanlar ise hâlâ her eyalette sayıca en büyük topluluğu oluşturuyor.
MORMONLAR YÜKSELİŞTEHıristiyanlığın bir kolu olan Mormonluğun müntesipleri, 26 eyalette en büyük artışı gösteren topluluk olarak kayıtlara geçti. Hıristiyan Katoliklerin sayısında yüzde 5'lik bir düşüş görüldü. Son on yıl içinde Katoliklerin sayısı 58,9 milyona geriledi. Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Colorado ve New Mexico eyaletlerinde ise Budist sayısının hızla arttığı ifade edildi. 2000 yılında istatistiklere dahi giremeyen Budist sayısının 2010 yılı sonuçlarına 1 milyon civarında olduğu bildirildi. ENSONHABER

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Az kaldı :eller:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tüm ABD'yi kaplamaya :eller:

• Beğen
Tepkiler: Reexecution
Eykul

Eykul

Üye
Oyle birsey olmayacak ki

alimemet1

Üye
bir gün hepsi doğru yolubulup müslüman olacak :oke:

• Beğen
Eykul

Eykul

Üye
Ben birsey duymustum... Kiyamet dunyada musluman kalmadiginda kopacakmis? Dogru mu yanlis mi?

Boyle yukselirse birseyler yaparlar kesin... Muslumanlari rahat birakacak degiller

Reexecution

Reexecution

Üye
Ben birsey duymustum... Kiyamet dunyada musluman kalmadiginda kopacakmis? Dogru mu yanlis mi?

Boyle yukselirse birseyler yaparlar kesin... Muslumanlari rahat birakacak degiller

Hayır,Kıyametten önceki gün müminler ölecek, ondan sonraki gün kıyamet kopacak.

Eykul

Eykul

Üye
Hayır,Kıyametten önceki gün müminler ölecek, ondan sonraki gün kıyamet kopacak.

Tesekkurler okuyacagim ama aynisina geliyor sonucta muslumanlar kiyameti gormeyecekler?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hz. İsa (a.s) geldiğinde tüm dünya Müslüman olacaktır ;)

• Beğen
Reexecution

Reexecution

Üye
Hz. İsa (a.s) geldiğinde tüm dünya Müslüman olacaktır ;)

önemli olan kıyametten önce müslüman olmak, imanlarını tam yerine getirmek, onlar kıyameti gördükten sonra müslüman olacaklar sanırım.biz görmeyeceğiz(müslümanlar)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Doğru peygamber muhammed ise neden isa geliyor? Tanrı'nın kıyamet günü "her şey bir şakaydı" deme olasılığı nedir? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gümbür gümbür geliyoruz :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Elhamdülillah

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
haha(!) inişemi?
Tabikide inişe değil!

Dediği gibi TÜM ABD'yi kaplamaya.
Hak yol İslam siz boş şeylerin hayalini kurmayın.:bye2:

yanlış anlamışsın evet sözü ilk mesajı yazan arkadaşı onaylar nitelikteydi.

---------- Eklendi @ 21:19:08 ---------- Yazıldı @ 21:14:51 ----------

Doğru peygamber muhammed ise neden isa geliyor? Tanrı'nın kıyamet günü "her şey bir şakaydı" deme olasılığı nedir? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

hz.isa'da peygamberdi ALLAH C.C.yarattığı her canlıya bir görev biçmiştir. zamanı geldiğinde görev ifa edilir.

Eykul

Eykul

Üye

Bu yazdigin dalgaya geciyor?

Bende merak ettim hz Isa mi gelecek???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt