ABD'den Ipod touch(Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aesir_3

aesir_3

Üye
    Konu Sahibi
ABD'den Ipod touch(Yardım)
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür dilerim
Amerikadan Ipod Touch alacağım fakat Abd de 110 Volt kullanılıyor Türkiyede ise 220 Volt ipod hangi Volt aralıklarında çalışıyor yada usb den şarj etsem bi zararı olur mu? Teşekkürler

rapege

rapege

Üye
USB üzerinden şarj edersen hiçbir sorun olmaz :)

aesir_3

aesir_3

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Peki normal prizden şarj etmek için ne lazım?

rapege

rapege

Üye
prize takıcağın şarj aletini Türkiye'dekilere uygun al merak etme bir şey olmaz ama benim tavsiyem USB söyle düşün ülke dışından alının İphonelere hiç bir şey olmuyor :)

aesir_3

aesir_3

Üye
    Konu Sahibi
çooook çok teşekkürler.Büyük bi kafa karışıklığından kurtardın beni :)

rapege

rapege

Üye
önemli değil admin konuyu kapatabilirsin :)

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
İpod touch ım şarj sorunu var neden olabilir acaba? Pili bitmiş olabilirmi? Pil Fiyatları ne kadar (orjin ve yan saniyisi). Bilgisayara USB ile baglıyorum " Please walt. very low batarya" diyo sarj oluyo gözüküyo bi kaç dk sonra elma işareti çıkıyo ve yanıp sönmeye başlıyo şarj cihazını taktıgımdada bu sorun oluyor pilimi degiştirmeliyim acaba Lütfen yardım. İpod 5.nesil teşekürler şimdiden

rapege

rapege

Üye
İpod touch ım şarj sorunu var neden olabilir acaba? Pili bitmiş olabilirmi? Pil Fiyatları ne kadar (orjin ve yan saniyisi). Bilgisayara USB ile baglıyorum " Please walt. very low batarya" diyo sarj oluyo gözüküyo bi kaç dk sonra elma işareti çıkıyo ve yanıp sönmeye başlıyo şarj cihazını taktıgımdada bu sorun oluyor pilimi degiştirmeliyim acaba Lütfen yardım. İpod 5.nesil teşekürler şimdiden

inanki yardım etmek isterdim ama ipad nanoları bilmiyorum pek sistemsel ve donanımsal özelliklerini

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
bahadir613

bahadir613

Üye
Bunu Kullanalı Uuzn Zaman Oluyo mu ?

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
bunu kullanalı uuzn zaman oluyo mu ?

5 yılı geçti

--------------- Ekleme ---------------

Pilini değiştirmek gerekiyor sanırım. :( Peki en ekonomik şekilde pil değişimini nasıl yaparım pili en ucuza nereden bulabilirim ve kendim değiştirebilir miyim. bazı yerlere arayarak sordum 90 TL ye değişim yapıyorlarmış.

yokmu bi bilen ?

bahadir613

bahadir613

Üye
5 yılı geçti

Pilini değiştirmek gerekiyor sanırım. :( Peki en ekonomik şekilde pil değişimini nasıl yaparım pili en ucuza nereden bulabilirim ve kendim değiştirebilir miyim. bazı yerlere arayarak sordum 90 TL ye değişim yapıyorlarmış.

yokmu bi bilen ?

Bunları Pil Ömürü Okadar Zaten Deiştirirsen Sorun Çözülür...Benm Bildiğimde 70-80 TL ye Hallederler avcılarda ...

bahadir613

bahadir613

Üye
Yardım Edebildiysem Ne Mutlu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt