HeiLmasTer®
Üye
ABD otomotiv devinden, 800 kişiye iş kapısı
Ege Serbest Bölge’ye filtre ağırlıklı üretim yapacak 70 milyon dolarlık tesis kuruluyor. Yönetim Kurulu Üyesi Paul Massey’in başkanlığındaki Cummins heyetinin ziyaret ettiği Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, 2012 yılında faaliyete geçecek fabrikada 800 kişiye iş verileceğini açıkladı. Yorgancılar, “Cummins, filtre imalatında tecrübe sahibi bir kuruluş. Ege Bölgesi’ndeki otomotiv sektörüne ve ihracatına önemli katkı koyacak” dedi.
Pancar OSB’ye yatırımcı akını
Altyapı yatırımlarının büyük bölümü tamamlanan İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi (İPOSB) yatırımcı akınına uğradı. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın yüzde 70, İzmir İl Özel İdaresi’nin yüzde 14, Pancar Belediyesi’yle Torbalı Ticaret Odası’nın yüzde 8’er ortaklığıyla kurulan bölgedeki 72 parselden 62’si satıldı. İPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu, “Kalan 10 parseli de en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Şu an üç firma inşaata başladı, projelendirme çalışması yapan pek çok katılımcımız bulunuyor” dedi.
Pancar OSB’ye yatırımcı akını
Altyapı yatırımlarının büyük bölümü tamamlanan İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi (İPOSB) yatırımcı akınına uğradı. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın yüzde 70, İzmir İl Özel İdaresi’nin yüzde 14, Pancar Belediyesi’yle Torbalı Ticaret Odası’nın yüzde 8’er ortaklığıyla kurulan bölgedeki 72 parselden 62’si satıldı. İPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu, “Kalan 10 parseli de en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Şu an üç firma inşaata başladı, projelendirme çalışması yapan pek çok katılımcımız bulunuyor” dedi.