Urfa'dan Somali'ye 5 Tır Un

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Urfa'dan Somali'ye 5 Tır Un
Afrika’da yaşanan açlık felaketine karşı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve Şanlıurfalı hayırseverler yardımlara devam ediyor.





Son yılların en büyük kuraklığıyla karşı karşıya kalan Afrika ülkelerinden Somali’ye Şanlıurfa’dan yardımlar artarak sürüyor. Daha önce Somali için 20 bin TL’lik gıda yardımında bulunan Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası’nın koordinesi ile Şanlıurfalı hayırsever vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları’nın katkılarıyla dün de Somali’ye 5 Tır un yardımında bulunuldu. Şanlıurfa’nın en büyük un fabrikalarından biri olan Sizem Un Fabrikası sahibi ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İletmiş ise yaklaşık 25 Ton un ile yardıma katkı sağladı. Dün akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’nden yola çıkan tırlar unları Kızılay Yardım Merkezi’ne teslim edecek.
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan ŞUTSO Başkan Yardımcısı Cem Göncü “Daha önce Somali’ye 20 bin TL’lik yardımda bulunduk, Şanlıurfalı vatandaşlarımıza yardım çağrımızdan sonra hayırseverlerden yardım kampanyasına destek geldi. Küçük Sanayi Sitesi Esnafının, organize Sanayi Bölgesinden işadamlarının katkılarıyla Somali’ye 5 Tır un yardımında bulunduk” dedi.
Başkan Yardımcısı Göncü, “Bu yardımların yerine ulaşması için katkıda bulunan Türk Kızılay’ına da teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.
 


-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
urfadan güzel bir haber de duymak varmış
 
  • Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
yani :)
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
allah razı olsun
 
'Enver'

'Enver'

Üye
helal :oke:
 
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Allah Hayırlarını kabul etsin.
 
enginzz

enginzz

Üye
urfalılar iyidir
 
Sandrake

Sandrake

Üye
helal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt