ABCC Exchange İncelemesi (120 ETH Bounty Global Etkinliği)

Sponsorlu Bağlantılar

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
    Konu Sahibi
ABCC Exchange İncelemesi (120 ETH Bounty Global Etkinliği)
ABCC Exchange, dünya standartlarında sorunsuz şeffaf kullanıcı dostu bir ticaret deneyimi sunmayı amaçlayan bir kripto para borsasıdır.

ABCC Exhange nedir?

ABCC’nin odak noktası yatırımcılara değerli kripto paraları sunmak, güvenli çevrimiçi alım satımları yapma ve profesyonel ticaret hizmetleri yapmalarında yardımcı olmaktır. ABCC Exchange ticaretten kazanılan karın %80 ini kullanıcılarına ödüllendiren ve aynı zamanda borsalar ile daha popüler hale gelen yeni “Ticaretten Mine” (ToM) modelini kullanan bir kripto degişim platformudur. Kendi tokeni olan $AT sahipleri $AT ticareti yaparak veya elinde tutarak Ethereum tabanlı bu tokeni kazanırlar.

Ticaret-Mine (TOM) değişimi Blockchain topluluğunda bir nimet yarattı ve ortaya çıkmasının ardından beklendiği gibi platformda büyük bir hacim yarattı. Ticaret hacminde büyük bir sıçrama gösterdi. $AT 25 Temmuzda işleme açıldı ve ABCC Exhange bir ay için en yüksek hacimli 10 kripto para borsası arasına girdi. AT’nin değeri, sürdürülebilir madencilik modeli ve ABCC kullanıcılarının güvenini tam kazanmasıyla iyi noktalara gelebilir.

ABCC ekosisteminin önemli bir bileşeni olan $AT, paydaşlara katma değer yaratma, AT yatırımcıları, Süper Madenciler, API kullanıcıları, blok zincir proje ekipleri ve diğer ortakları bir araya getirme konusunda çeşitli paydaşlar arasında uzlaşma sağlayıcısıdır. $AT’nin değerinde paylaşılan bir inanca dayanarak, farklı katılımcılar, güçlü ve uzun süreli bir konsensüs oluşturmak için işbirliği yapacak ve birbirleriyle kaynak ve değer alışverişinde bulunacaklardır.

AT’ye sahip olan üyeler AT ekosisteminde çok önemli bir rol oynarlar. Ödüller, airdroplar, özel satış, liste oyu, gelişmiş madencilik gücü ve Ticaret-Mine (TOM) ile geniş çaplı avantajlara erişebilirler.

ABCC Exhange’de 50 den fazla kripto paranın ticareti yapılmaktadır. Borsa hacmi günlük 300 milyon $ civarındadır ve degiskenlik göstermektedir. Şuan en yüksek hacimli 10 borsa arasında bulunmaktadır. Android ve İOS uygulamaları sorunsuz çalışmaktadır. Uygulamaları cep telefonunuzdan ABCC Exchange sitesine girip alttan çıkan linkten indirebilirsiniz.

Merkezi Singapur’da olan ABCC Exchange pek çok kripto degisim platformunun yaptıgı gibi (Binance Okex …) Malta’da ofis açacagı duyuruldu. Ayrıca 3-5 Ekim’de Malta’nın blockchain konulu Delta Buluşması’nın resmi sponsorlarından biri oldu.


Kurucu ve Ekip

ABCC, en başarılı internet, finans hizmetleri ve yönetim danışmanlığı şirketlerinin bazılarında geniş bir tecrübe ve geçmişe sahip bir grup endüstri uzmanları tarafından kuruldugu belirtilmiştir.

ABCC Exchange’in kurucusu University of Oxford’da Felsefe Politika ve Ekonomi egitimi alan Calvin Cheng’dir . Cheng, bir medya ve teknoloji uzmanıdır ve finansal hizmetler, yönetim danışmanlığı ve internet şirketlerinde bir dizi deneyime ve ortaklıga sahiptir. 2009 – 2011 yılları arasında Singapur Parlemento üyeligi de yapmıştır.

Malta Parlemento ve Malta Dışişleri Bakanı’nın eski sözcüsü Dr. Michael Frendo, AB Anayasası gelişiminde aktif bir rol üstlenmiş ve Avrupa Sözleşmesinin Anayasa Antlaşması Taslağına imzacı olmuştur. Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi, Telekomünikasyon, Ulaştırma ve Teknoloji Bakanı ve Yayın, Kültür, Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmıştır. Halen Frendo Lapira Legal’in Frendo Advisory ve Managing Partner’inin Genel Müdürü.

Her biri 100 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren üç başarılı ürün piyasaya süren başarılı seri girişimci Bay Zhang Lei.

Forrest Chen, Umeng’in kurucusu (2013 yılında 70 milyon dolar karşılığında Alibaba tarafından satın alındı) ve teknoloji ve strateji uzmanı.

Funcity Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kuaidi Dache’nin kurucusu Bay Weixing Chen.

Ve deneyimli teknik ekip çalışanları…


ABCC Exhange Ücretleri

ABCC, alıcı veya satıcı olsanız da, her işlem için alım satım ücretlerinde% 0,1’lik basit bir ücret alır. Alınan bu ücretinin %80 i dagıtılır. Ticaret ücreti her zaman baz döviz cinsinden tahsil edilir. Para yatırma ücreti yoktur ve ücretler sayfasındaki her bir desteklenen para birimi için para çekme başına minimum para çekme tutarını ve ücretlerini özetleyen güncel bir harita bulabilirsiniz. Bunlar, ABCC’ye ödenen ücretler değil, belirli kripto para biriminin blokaj ücretlerine(madencilere verilen) dayanmaktadır.

ABCC ($AT) Token nedir?

ABCC Token (AT), ABCC Dijital Varlık Borsası tarafından verilecek bir ERC20 Tokenidir. Toplam $AT tedariği, 210 milyonda sabitlenmiştir.




ABCC ekibine tahsis edilen simgelerin yüzde 20’si üç yıllık bir süre ve yatırımcılara tahsis edilen yüzde 10’luk jeton için 2 yıllık kilitlenme süresi bulunmaktadır. 2 ve 3 yıl sonra kilit açma aşamalı olarak gerçekleşir.( Bir anda satış yapılıp hem tokenin degerinin düşmemesi icin hemde güven kaybı olmaması icin böyle bir garanti verilmiş)


Yukarı’daki tabloda $AT Token in serbest bırakılma(ödül olarak) aralıklarını gösteriyor. Her 120 günde belli miktar token holderlara ve ticaret yapanlara dagıtılır. Her blok 6 saatte oluşur yani 6 saatte bir ödül dagıtılır.

Örneğin, 1. yarı ömür döneminde(ilk 120 gün) bir blok için salınacak AT sayısı aşağıdaki gibi hesaplanır:

1. yarı ömür döneminde(ilk 120 gün) toplam AT sayısı: 42.000.000

1. yarı ömür süresindeki gün sayısı: 120 gün

Her 6 saatte bir blok oluşturulacak

Her gün üretilecek blok sayısı: 24 saat / 6 saat = 4

Bu nedenle, 1. yarı ömür döneminde(ilk 120 gün) bir blok için serbest bırakılacak AT sayısı: 42.000.000 / 120 / (24 saat / 6 saat) = 87,500.

Yani 6 saatte bir 87.500 $AT Jetonu ticaret yapanlara ve $AT token tutucularına dagıtılacak

Nasıl $AT token kazanırım?

Öncelikle ABCC Exhange’e üye olup ödüllerden tam yararlanma icin KYC(kimlik dogrulaması) yapmanız gerekiyor. Hesap bölümünden yapabilirsiniz. Google Chrome tarayıcısını kullanıp sayfayı acın mause un sagına tıklayın sayfayı “Türkçe Diline Çevir” e tıklayıp olayı daha anlaşılır yapabilirsiniz. Ad soyad kimlik ön ve arka yüzü ve şekilde istenen fotografları 2mb büyüklügü geçmeyecek şekilde yüklerseniz yogunluga göre 1 2 gün içinde kimlik onayı yapabilirsiniz.


$AT Token tutarak. Şuan 1000 $AT Token tutan kullancılar haftalık 7.74$ civarında $AT Token kazanıyor. Bunu sitenin anasayfasının sag kısmında görebilirsiniz. Bu bence oldukça iyi bir rakam. Tuttugunuz token sayısı ve süresine göre bu oran ve rakamlar degisebilir. ABCC Exhange Twitter sayfasından her gün ne kadar ödül dagıttıgını yayınlıyor.

Ticaret yaparak. Herhangi bir bir token alım satımı veya $AT Token alım satımı yaparak da kazabilirsiniz.

Üye kayıt referansınızı yayarak onların yaptıgı ticaretten de kazabilirsiniz.( 1. derece kayıt %20 2. derece kayıt %10)

Şuanda da devam eden bounty( ödül ) kampanyalarına katılarak…

Benim önerim 1000 $AT token alıp bir ay elde tutmak ve kayıt referansınız yaymak.


Hedefleri

Fiat Trading ( Gerçek para ticareti ) İlgili lisans ve izinler alındıkta sonra gerçek para ticareti yapmak…

Margin Trading ( Kaldıraçlı ticaret ) İlgili lisans ve izinler alındıkta sonra kullanıcılara daha verimli ve esnek bir varlık tahsisi hizmeti sunmak

Contract Trading ( Kontrat ticareti ) İlgili lisans ve izinler alındıkta sonra kullanıcılara vadeli işlemler, opsiyonlar, yatırım portföyleri ve kripto para birimlerine dayalı diğer varlıkları menkul kıymetler olarak sunmak.

OTC (Over the Counter) Borsa dışı varlık degişim işlemleri

Value-added Services ( Katma Değerli Hizmetler ) Kullanıcılara blockchain teknolojisindeki ve dijital varlıklarımızdaki bilgi ve uzmanlığını geliştirerek bilinçli yatırım karar verme sürecini kolaylaştırmak için katma değerli hizmetler sunmak.

Sonuç

Platform gerçekten kullanıcı dostu detaylı grafikler ile birlikte güzel pariteler sunuyor. Sitedeki sadelik ve estetik kalite karışıklıgı önlemiş bu çok önemli. ABCC ($AT) tokenin dahil edilmesi, insanların platformun kârlarından pay alması iyi bir teşvik sağlamış. ABCC Exchange, iş dünyasında kanıtlanmış bir geçmişi olan Calvin Cheng tarafından kurulan parlak bir geleceğe sahip görünüyor, arkasında şirketin saydamlığını görmek güzel. Ben platformu oldukça şeffaf ve kullanıcı dostu buldum ve kullanmaya başladım. Tavsiye ederim.

Alıntıdır...

Teşekkürler…

Borsa Linki:
Bounty Global Ödül Programı:
 
Son düzenleme:
gonyalı

gonyalı

Üye
Hiç duymadım da karşılaşmadım da ilk defa gördüm şimdi
 

Benzer Konular

_YldZEneS_
Cevap
3
Görüntüleme
735
gonyalı
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
haydaravısyon
Cevap
3
Görüntüleme
4K
PremiumWork


Üst Alt