aacil yardımm lütfennn :((((((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat_hagi

Üye
    Konu Sahibi
aacil yardımm lütfennn :((((((((
mrb arkadaslar öncelikle şunu sölemek istiyorum daha önce konu acmadıgım için yanlışlıklarım olduysa şimdiden özür dilerim.umarım sorunuma yrdımcı olursunuz :(
yurtdışından iphone 4 getirttim pasaport kaydını yaptım fakat simkilitli oldugu için aparatla kullanmam gerektiği söylendi bana o aparatı takması için bi telefoncuya götürdüm itunese bağlayıp yazılımına baktı 4.3.5 oldugunu ve telefonu hiç kapatmadan kullanmam gerektiğini söledi bir kereliğine çalıştırıp bidaha kapanırsa acamıycagımı söledi öncelikle bu soruna çözümü olan varmı.
asıl konu ise suan bunun çözümünün olamıycagı bi yerdeyim ve tel cydiadan bişeyler indirirken kapandı çok mağdur durumda kaldım elimde başka tel olmadığı için tamamen çözüm yada o telefoncunun yaptıgı gibi çözüm yapabilirmiyiz lütfen yardımcı olun çok ciddi sorun yasadım telefonsuz oldugum için .
yardımcı olan olmayan herkesten allah razı olsun

----------Eklendi @ 12:29:17 ---------- Yazıldı @ 12:21:04 ----------

kimse yokmu :(:(

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım öncelikle telefoncunun sana sattığı gavey jailbreak gerektiren bir kart keşke onu almasaydın 4.3.5 de tethered jailbreak var yani telefonu kapatırsan açtığında telefon elmada takılı kalır pc ye bağlayıp açman gerekecek ..bunlardan kurtulmak istiyorsan jailbreak gerektirmeyen 112 yi aramasız gavey kartlar var 50 tl ücreti bulamazsan yardımcı olurum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt