aaah..ahh.

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Valla benim için hava hoş. Artık siz uğaşırsınız adamla. O da çok hevesle anlatır ya. Gördük açtığı iki konuyu. :)
Bu Forumda İsteyen Herkes Konu Açabilir ve Buna Kimse Karışamaz

• Beğen
Tepkiler: AIS

showcku

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı yok beyler.bu konuyu symbian öldü de arkasından ağlayanı yok demesinler diye açtık.:pc: bunca yıl sonra symbian hakkında konuşuyor olmamız bile mucize sayılır.değilmi?

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Ben adama karıştım mı ya da adama neden konu açtın diye azarladım mı? Sözlerimi başka yerlere çekme.
''Valla Benim İçin Hava Hoş O Da Çok Hevesle Anlatırya'' ne oluyor ? Dalga Geçmede Üzerinize Yok

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
@showcku Konuyu İlk Önce Yanlış yere açmışsınız şikayetim üzerine konu taşındı (Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları) bilginiz olsun bu tür gereksiz konular Symbian OS Bölümüne açılamaz haberiniz olsun. :polis:
:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: AIS ve SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
gereksiz bir tartışma sistem bitmiş demekki iş yapamıyordu yeni sistemlerle yarışamıyordu symbian güzel bir sistemdi ama nokia zaten devam edecek seviyede bir sistem olsa devam ettirirdi.
bu arada bu demek değil ki sevenleri olamaz kötü sistemdi herkesin zevki farklıdır adam symbian severse hala kullanır android severse kullanır pek tartışılacak konular değil zevkler ve renkler tartışılmaz.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheNightMare.
Baydırman

Baydırman

Moderator
Ya bırakın onu bunu gelin çay içek
:çay::çay::çay::çay::çay:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve SoulsEagle
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Kardeşler bırakın seven sevsin sevmeyen sevmesin . Seven symbian telefon kullanır . Sevmeyen başka telefon kullanır . Genel olarak şu düşünce var güzel bir sistemdi fakat gelişemeden tak gitti .

• Beğen

Cadillac34

Üye
Üstünde fazla durmadılar. Nokia da terketti. Android gibi Symbian da geliştirilebilirdi. Symbian tekrar geliştirilsin tekrar piyasaya çıksın alırım şahsen.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sen Symbian diye yırtınıyorsun ya herkes şunu kabul etsin İOS her türlü diğer sistemlerden üstün konumda. Özellikle oyun konusunda Android'e fazlası ile fark atmış durumda. Hero Of Sparta'nın devam oyunu İOS ile Bada işletim sistemine çıkmış sadece. Bu arada BADA'nın ne olduğunu bilen ya da hiç BADA diye bir işletim sistemi duyan var mı aranızda?

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Symbian ilk önce çekirdek türü yetersiz. Yetersiz olduğu için android gibi veya yeni bir sistem yapmalı oda zor.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Abi kaç haftadır ben de onu anlatıyorum Symbian'ın alt yapısı yeni nesil donanımları kaldırmak için çok zayıf. Nokia'nın kendisi de bunu söylüyor zaten o yüzden vaz geçtiler Symbian'dan. Ayrıca Symbian 3 hiçte öyle aman aman bir sistem değildi ki. Abi Wi-fi her açtığında insan şifre girmek zorunda bırakılır mı? Android oyun konusunda İOS'un karşısında çok ezik kalmış durumda. Ne kadar sağlam yapımlar varsa hepsi İOS'a çıkartılıyor. Ya da devam oyunları. Sırf oyun oynamak için İphone 6s alıcam.

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Sen Symbian diye yırtınıyorsun ya herkes şunu kabul etsin İOS her türlü diğer sistemlerden üstün konumda. Özellikle oyun konusunda Android'e fazlası ile fark atmış durumda. Hero Of Sparta'nın devam oyunu İOS ile Bada işletim sistemine çıkmış sadece. Bu arada BADA'nın ne olduğunu bilen ya da hiç BADA diye bir işletim sistemi duyan var mı aranızda?
BADA'nın ne olduğunu biliyorum onunda çekirdek türü yetersiz olduğu için samsung iptal etti. Yakında google'ın fuchsia isimli işletim sistemi çıkacak google kendi geliştirdiği çekirdek türü ile çalışacak. Android uygulamalarını çalıştıracaktır

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
BADA'nın ne olduğunu biliyorum onunda çekirdek türü yetersiz olduğu için samsung iptal etti. Yakında google'ın fuchsia isimli işletim sistemi çıkacak google kendi geliştirdiği çekirdek türü ile çalışacak. Android uygulamalarını çalıştıracaktır
Yav bırak badayı madayı bana bi hindi çek ordan :kro2:

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Abi kaç haftadır ben de onu anlatıyorum Symbian'ın alt yapısı yeni nesil donanımları kaldırmak için çok zayıf. Nokia'nın kendisi de bunu söylüyor zaten o yüzden vaz geçtiler Symbian'dan. Ayrıca Symbian 3 hiçte öyle aman aman bir sistem değildi ki. Abi Wi-fi her açtığında insan şifre girmek zorunda bırakılır mı? Android oyun konusunda İOS'un karşısında çok ezik kalmış durumda. Ne kadar sağlam yapımlar varsa hepsi İOS'a çıkartılıyor. Ya da devam oyunları. Sırf oyun oynamak için İphone 6s alıcam.
İşte bu yüzden google yeni işletim sisteminde kendi çekirdek türünü kullanacaktır
Yav bırak badayı madayı bana bi hindi çek ordan :kro2:
Hindi mi istiyorsun? :yavrum: Hindi varsa çekerim

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
  • Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt