A4TECH Pk-635K Kamera | GECE ÇEKİMİ BERBAT |YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Numboy

Üye
    Konu Sahibi
A4TECH Pk-635K Kamera | GECE ÇEKİMİ BERBAT |YARDIM!
Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce 'Bimeks' den A4Tech Pk-635K markalı webcam'ı aldım . Eve gelip taktığımda belkide havanın yağmurlu olmasından dolayı çok kötü bi görüntü verdi.
Bu yağmurlu hava biraz kafa karıştırıcı fakat .. Denemek için akşam taktığımda odada yanan lambadan başka hiçbirşeyi göstermemekde. İnternette bu cam ile ilgili okuduğum yorumlar çok pozitif hiç benim sıkıntımı yaşayan bir kullanıcı yorumuna rastlamadım.Ve dün akşam tekrar taktığımda cam gibi görüntü verdi :D dah sonraki akşam tekrar taktım yine kapkaranlık yani aynı ayarlarda bi akşam süper bi akşam berbat bi görüntü verdi bunu sebebi nedir ?
RESİMLER

1 gün sonra

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:hmmm

Sende iki günde bir aç...:ehe

Görüntü ayarlarını yapılandırmayı deneyin...Webcam ışığını ortama göre duyarlı hale getirin...

Numboy

Üye
    Konu Sahibi
Webcam ışığı kamerada mevcut değil , ne olduda böyle görüntü kötüleşti cidden merak ediyorum =)
Denklanşör yok yani kamerada

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hmmm...Peki webcam ayarlarınızı doğru yapılandırdığınızdan emin misiniz ?...

allone16

Üye
bende de aynı sorun oldu
T.tec Plus USB PC Webcam dravırını kur duzelir
bende sorun kalmadı win7 ultimate kuruk

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sürücüyü buradan indirebilirsin.

seylamum

Üye
aynı.sorun.bendede.var

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşın.pcsinde.düzgün.çalışıyor.benimkinde.karanlık.çözemedim

kamerayı.yeni.aldım.aytech635.ama.eve.geldim.taktım.karanlık.çıkıyor.görüntü.bozuk.geri.götürdüm.oradaki.abi.taktı.çalışıyor.çok.net.şekilde.mahçup.oldum.yardımcı.olursanız.sevinirim

win7.kurulu.bende.pcden.kaynaklanan.bir.durum.

hotello

Üye
arkadaşlar bir tavsiye üzerine a4techpk635 webcam aldım..kurdum çok süper bir görüntü vardı msn de arkadaşla konuşuyordum arkadaş beni görebiliyordu fakat ben kendimi göremiyordum,usb girişinden webcamın kablosunu söküp yeniden taktım ve neolduysa oldu camgörüntüm berbat oldu çok karanlık..daha önceki görüntü ayarlarını kaydetmiştim aynı ayarları giriyorum yine bozuk 50 kez kurdum düzelmedi..webcamı takmadan driverı kuramıyorum kabul etmiyor..aygıt yöneticisinden webcam im a4tech olarak görünmüyor..windowsxp kullanıyorum..lütfen bilen bir arkadaş varsa yardım ederseniz çok sevinirim lütfennnn..

havaci35

Üye
A4TECH Pk-635K Kamera sürücüsü orjinal kutusundan çıktı ve yükledim ama görüntü ayarlarını yapamadım görüntü karanlık ve karlı bu marka cihazın ayarlarını yapıp da düzgün bir görüntü alabilen varsa lütfen bana ayarlarını gönderebilir mi?