Numboy
Üye
A4TECH Pk-635K Kamera | GECE ÇEKİMİ BERBAT |YARDIM!
Arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce 'Bimeks' den A4Tech Pk-635K markalı webcam'ı aldım . Eve gelip taktığımda belkide havanın yağmurlu olmasından dolayı çok kötü bi görüntü verdi.
Bu yağmurlu hava biraz kafa karıştırıcı fakat .. Denemek için akşam taktığımda odada yanan lambadan başka hiçbirşeyi göstermemekde. İnternette bu cam ile ilgili okuduğum yorumlar çok pozitif hiç benim sıkıntımı yaşayan bir kullanıcı yorumuna rastlamadım.Ve dün akşam tekrar taktığımda cam gibi görüntü verdi
dah sonraki akşam tekrar taktım yine kapkaranlık yani aynı ayarlarda bi akşam süper bi akşam berbat bi görüntü verdi bunu sebebi nedir ?
RESİMLER
1 gün sonra
Bu yağmurlu hava biraz kafa karıştırıcı fakat .. Denemek için akşam taktığımda odada yanan lambadan başka hiçbirşeyi göstermemekde. İnternette bu cam ile ilgili okuduğum yorumlar çok pozitif hiç benim sıkıntımı yaşayan bir kullanıcı yorumuna rastlamadım.Ve dün akşam tekrar taktığımda cam gibi görüntü verdi
dah sonraki akşam tekrar taktım yine kapkaranlık yani aynı ayarlarda bi akşam süper bi akşam berbat bi görüntü verdi bunu sebebi nedir ?RESİMLER
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 gün sonra