A2 Ligi'nde 36. haftada yapılan derbi maçta Beşiktaş, Galatasaray'ı 3-1 yendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
A2 Ligi'nde 36. haftada yapılan derbi maçta Beşiktaş, Galatasaray'ı 3-1 yendi.
Ligde bu maçtan önce 68 puanda olan Beşiktaş, 73 puanlı rakibini mağlup ederek 71 puana çıktı ve aradaki puan farkını 2'ye düşürdü.

Siyah-beyazlı takım, bu sonuçla hem ilk yarıda 2-0 yenildiği rakibinden rövanşı aldı, hem de Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda takımının sarı-kırmızılılar karşısında aldığı 2-0'lık galibiyeti pekiştirmiş oldu.

Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü yöneticileri Ahmet Akpınar, Sinan Vardar, Engin Baltacı, Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, futbolculardan Nihat Kahveci, Atınç Nukan, Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, antrenör Tugay Kerimoğlu, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Raşit Çetiner de izledi.














TARAFTARLAR GENÇ OYUNCULARI YALNIZ BIRAKMADI
Siyah-beyazlı taraftarlar genç oyuncularını derbi mücadelesinde yalnız bırakmadı. 2 bine yakın Beşiktaş taraftarı takımlarını maç boyunca destekledi.

Taraftarlar, ezeli rakiplerinin Spor Toto Süper Lig'de geçirdiği kötü sezona da zaman zaman göndermede bulundular ve ''Bank Asya'' şeklinde tezarühat yaptılar.

Siyah-beyazlılar, Balıkesir'de geçen hafta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren, Balıkesirspor'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcuları Emre İncemollaoğlu'nu unutmadı. Emre'nin büyük bir posteri numaralı tribüne asılırken, Beşiktaş'ın A2 takımı oyuncuları da üzerinde ''Seni unutmayacağız'' yazılı ve Emre'nin fotoğrafının yer aldığı tişörtle sahaya çıktılar.

Maç sonunda da Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarlar Emre İncemollaoğlu lehine tezahürat yaptılar.

BEŞİKTAŞ: 3 - GALATASARAY: 1
STAT: Fiyapı İnönü
HAKEMLER: Osman Yiğit Uzer , Gökçen Sever , Mustafa Kubilay

BEŞİKTAŞ: Umut , Oğuz , Furkan , Ömer Arslan , Caner , Cumali , Hasan , Güven (Dk. 66 Mertcan ), Volkan , Doğukan (Dk. 57 Kadir ), Ömer Faruk Özgen (Dk. 78 Mehmet Erkut )

GALATASARAY: Emirhan , Caner Öztel , Semih , Ahmet , Emrah Yollu , Cumhur , Anıl (Dk. 75 İbrahim ), Emre (Dk. 46 Akın ), Uğur , Berkin , Mertan Caner Öztürk

GOLLER: Dk. 25 Volkan (Penaltıdan), 29 Ömer Faruk Özgen, Dk. 52 Güven (Beşiktaş), Dk. 90+2 İbrahim (Galatasaray)
KIRMIZI KART: Dk. 45+2 Ahmet (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Dk. 24 Caner Öztel, Dk. 13 Akın, Dk. 89 Uğur (Galatasaray), Dk. 45+1 Oğuz, Dk. 82 Caner (Beşiktaş)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt