Öneri A101 e Vestel V6 Geliyor Sizce Alınır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
A101 e Vestel V6 Geliyor Sizce Alınır Mı?
Gençlik 900 Tlye Geliyormuş Fiyat Güzel Birde 2 Cihaz Lazım Bana En Azından Birisi Bu Olsun Diye Düşünüyorum Ne Dersiniz? Ha Şunuda Ekleyeyim Sözde Yerlide Olsa Vestel Tarzı Telefon Almayı Düşünüyorum.Diğer Samsung vs Markalar Boşa Önermeyin.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca Yönetici Arkadaşlar Halen Daha Anroid Os Bölümüne Vestel Olarak Ayrı Bir Alt Kısım Eklemediniz Bekliyorum.Please :op:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Çöp vestel Alınmaz

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bu benim Nokia 6 dan daha iyi yonga setine sahip ya .

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
MAERKEK

MAERKEK

Admin
@DarkredBlue61 ekranı aşırı kalite değil . Hd + 282 ppi ekranı olması bence en kötü tarafı diğer türlü snapdragon 450 gayet yeterli bir yonga seti . Usb type- C var . Ses kamera ne olur bilemem . 900 liraya evet alınır derim .
Gorilla glass 3 var . 3300 amper batarya hızlı şarj vs ile bu fiyata değer . 2.el Nokia 6 ' ya sırf ekranı için 700 lira verdiğimi anlıyorum şu an . Full hd 403 ppi ekranı var .

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
@DarkredBlue61 ekranı aşırı kalite değil . Hd + 282 ppi ekranı olması bence en kötü tarafı diğer türlü snapdragon 450 gayet yeterli bir yonga seti . Usb type- C var . Ses kamera ne olur bilemem . 900 liraya evet alınır derim .
Gorilla glass 3 var . 3300 amper batarya hızlı şarj vs ile bu fiyata değer . 2.el Nokia 6 ' ya sırf ekranı için 700 lira verdiğimi anlıyorum şu an . Full hd 403 ppi ekranı var .
Ekranı Şusu Busu Çok Önemli Değil.Batarya Ön Planda Benim İçin Hani Bu Fiyatada Cidden İyi.Acaba Bunlar Hani Şu Diğer Samsunglardaki Gibi Düşük Model Filan Değil Dimi? :D Yani Atıyorum N905 Olması Gerekirken N905F Satmasınlar Sonra Bana :D

arslan3332

arslan3332

Üye
900 tl ye Garantili ikinci el temiz çok daha iyi cihaz bulabilirsin hatta bence direk garantisiz Xiaomi note 6 pro al

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Baydırman

Baydırman

Moderator
İkinci telefon için olabilir belki de ben yolda bulsam almam şu vestelin hiç bi ürününü :islik

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Ekranı Şusu Busu Çok Önemli Değil.Batarya Ön Planda Benim İçin Hani Bu Fiyatada Cidden İyi.Acaba Bunlar Hani Şu Diğer Samsunglardaki Gibi Düşük Model Filan Değil Dimi? :D Yani Atıyorum N905 Olması Gerekirken N905F Satmasınlar Sonra Bana :D
Nokia 6 , Venüs 6 karşılaştırmasına baksana
yahu

Senin düşündüğün gibi düşük özelliklere sahip olan bir cihaz değil .
Snapdragon 450 var telefonda ve orta segmentte gayet yeterli olur .

Bak ya konu açasım geldi . Telefon alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
Yaz kızım madde 1 yonga setinin en detaylarına kadar inin . :ehe

Yonga seti ne hocam ? Vs vs :oku

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve DarkredBlue61
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Hadi @DarkredBlue61 sana bir kıyak yapıp
Ekleyeyim . Sanpdragon 450 hakkında her şey burada . Geç açılıyor mobilde .
Kullanılan yapı malzeme , batarya , ekran , vb . kalitesi düşük olduğu için fiyatı 900 . İllaki bir yerden kısmıştır Vestel .

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Hadi @DarkredBlue61 sana bir kıyak yapıp
Ekleyeyim . Sanpdragon 450 hakkında her şey burada . Geç açılıyor mobilde .
Kullanılan yapı malzeme , batarya , ekran , vb . kalitesi düşük olduğu için fiyatı 900 . İllaki bir yerden kısmıştır Vestel .
Yani İşlemcinin Filan Düşük Kaldığının Farkındayım Ama Yapacak Bişey Yok :D Bugun Bulursam Alırım Bakalım

MAERKEK

MAERKEK

Admin
  • Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Nokia 6 , Venüs 6 karşılaştırmasına baksana
yahu

Senin düşündüğün gibi düşük özelliklere sahip olan bir cihaz değil .
Snapdragon 450 var telefonda ve orta segmentte gayet yeterli olur .

Bak ya konu açasım geldi . Telefon alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
Yaz kızım madde 1 yonga setinin en detaylarına kadar inin . :ehe

Yonga seti ne hocam ? Vs vs :oku
Yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı, 30 kamyon ince kum :)

Bizim millet inşaat işinden iyi anlar...

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, MAERKEK ve DarkredBlue61

Üst Alt