A++ Buzdolapları

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
A++ Buzdolapları
Tv de reklamlarda a+ buzlapları günde bir ampul kadar yakar diyordu
bakkala gidip ampulun fiyatı ne kadar diye sordum 1,50 tl dedi
şimbi bu buzdolabı günde 1,50 tl yakıyorsa bir ayda 45tl mi yakıyor bana çok fazla gibi
geldi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker ve x-scarface

Astrosman

Astrosman

Üye
Abiii sırf buzdolabı çalıştır evde en fazla on lira elektrik parası gelir burda böyle sizin orayı bilmem

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Abiii sırf buzdolabı çalıştır evde en fazla on lira elektrik parası gelir burda böyle sizin orayı bilmem

ben reklamı anlayamadım bir ampul kadar yakar demekle ne anlatmaya çalışıyor

Astrosman

Astrosman

Üye
ben reklamı anlayamadım bir ampul kadar yakar demekle ne anlatmaya çalışıyor

danışma hattım.. Bir ampulü 24 saat boyunca yaktığında , o yirmi dört saatin toplamında harcadığı enerjiye giden paraya denktir.. Atıyom bi ampul 1gün boyunca çalıştırıldığında on kuruş elektrik yakmiş.. Haa demek oluyor ki buzdolabıda günde o kadar harcıyor dimek

x-scarface

x-scarface

Üye
Sizin bakkal kazık 1.5 liraya ampul mü olur la.

• Beğen
Tepkiler: MrTech
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
palavra onlar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
danışma hattım.. Bir ampulü 24 saat boyunca yaktığında , o yirmi dört saatin toplamında harcadığı enerjiye giden paraya denktir.. Atıyom bi ampul 1gün boyunca çalıştırıldığında on kuruş elektrik yakmiş.. Haa demek oluyor ki buzdolabıda günde o kadar harcıyor dimek

buz dolapları durmaksızın çalışmıyor içinde ısı algılayıcısı var istenen ısıya geldimi devre kendisni
normal ısı degerleri 2 derece değiştimi devreye girip tekrar çalışıyor
a++ buz dolabını alsak nemin %30 ısının gölgede 45 derece olan bir yerde buzdolabını çalıştırsak durmaksızın çalışacaktır
yada rusya ya gibi bir bardak kaynar suyu havaya dökünce yere düşmeden buz olan bir yerde çalıştırılsa
dolap hiç çalışmayacaktır şimdi bu dolaba nasıl az enerji harcıyor diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Dede
Astrosman

Astrosman

Üye
buz dolapları durmaksızın çalışmıyor içinde ısı algılayıcısı var istenen ısıya geldimi devre kendisni
normal ısı degerleri 2 derece değiştimi devreye girip tekrar çalışıyor
a++ buz dolabını alsak nemin %30 ısının gölgede 45 derece olan bir yerde buzdolabını çalıştırsak durmaksızın çalışacaktır
yada rusya ya gibi bir bardak kaynar suyu havaya dökünce yere düşmeden buz olan bir yerde çalıştırılsa
dolap hiç çalışmayacaktır şimdi bu dolaba nasıl az enerji harcıyor diyebiliriz

palavra palavra palavra hepsi işte..

• Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
Haydar kafaya taktığın şeye bak ya.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Haydar bunlar ince ayrıntılar hesap isteyen şeyler takma kafana, ama bir ampul çeşitlerine bağlı olarak ortalama 6-100 W gücündedir bu da demektir ki buzdolabının gücü de bu seviyelerde olması lazım ancak bu güçteki bir buzdolabı yapana helal olsun derim.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Haydar bunlar ince ayrıntılar hesap isteyen şeyler takma kafana, ama bir ampul çeşitlerine bağlı olarak ortalama 6-100 W gücündedir bu da demektir ki buzdolabının gücü de bu seviyelerde olması lazım ancak bu güçteki bir buzdolabı yapana helal olsun derim.

Fazla soğutmaz sanırım

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Fazla soğutmaz sanırım
Tabi ki bu güçte ne kadar soğutabilir ki. Buzdolabın çalışma prensibi klimayla aynıdır hemen hemen içeriyi soğuturken dışarıyı da ısıtması lazım yani bu kadar güçle olabilmesi mümkün değil.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt