__jX__N 85 FUN CLUB__jX__ bildiğim herşeyi sizlerle paylaşıyorum.n85 hack`lendi..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kardeş sana bi sorum olcak bu N85 de ekranın altındaki beyaz tular var ya onlar dokunmatikmi? İNŞ. değildir...:bigstar:

sozcelyk

sozcelyk

Üye
N85 in hiç bir tarafı dokunmadik değil kardeş :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ilhan1979

ilhan1979

Üye
saol

nottinghill15

Üye
teşekkürler

sozcelyk

sozcelyk

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak...

MumSMS programını kullanan varmı. ben kullanmaya çalışıyorum fakat 6-7 msj dan sonra satın alın fln diyor. indirdiğim yerde kayıt kodu olarak 12345 yazıyordu. giriyorum bunu teşekkürler kayıt oldunuz için teli kapatıp açın güle güle kullanın diyor.. ama sonra yine aynı şey. kullanıyorum biraz. 5-6 msjdan sonra yine kayıt olun diyor.....

çaresi olan bulan varsa sevinirim.....

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi

sende sağol...:)

rica ederim kardeşim...:)

arkadaşlar bi sorum olacak...

MumSMS programını kullanan varmı. ben kullanmaya çalışıyorum fakat 6-7 msj dan sonra satın alın fln diyor. indirdiğim yerde kayıt kodu olarak 12345 yazıyordu. giriyorum bunu teşekkürler kayıt oldunuz için teli kapatıp açın güle güle kullanın diyor.. ama sonra yine aynı şey. kullanıyorum biraz. 5-6 msjdan sonra yine kayıt olun diyor.....

çaresi olan bulan varsa sevinirim.....

kardeş malesef ben hiç kullanmadım ama program tam sürüm değildir muhtemelen...:)tam sürümünü bul...:)

sozcelyk

sozcelyk

Üye
bikaç tane indirdim burdan.. tam sürümü değil diyelim.. ama kayıt için kod giriyorum. kayıt oldunuz için teşekkür ederiz dio. sonra 3 msj dan sonra yine gidio dangalak şey:D

sozcelyk

sozcelyk

Üye
way arkadaş.. hiç mi kullanan yok.

sevimli_ce

Üye
Bu Sorunu Çözersen Sevinirim İnternet te Araştırdığım Kadarı ile 30. Versiyonu Çıkmış ama ben şuanda 20.175 kullanıyorum bunu yukseltme yada ılk aldıgım hale nasıl getırırm cunku mesaj yazarken yavaslıyor telefon tşkler :)

tanerdmx

Üye
meraba kardeşim ben n85 kullanıyorum fakat mesaji çok yavaş yaziyor. 30 40 harften sonra neredeyse yazmiyor nasıl yapacaz bunu

harry2144

Üye
n85 ı bır turlu hackleyemedm hellox2 programını kullandm yazılımı yenıledm ama bir turlu n-gage patch ı kurupda oyunları saglıklı bı sekılde oynayamadm bana yardmcı olursanız sevırım

AZADE27

AZADE27

Üye
ROM PATHCER RAR DOSYASI HASARLI VEYA TANINMIYOR UYARISI VERİYOR
LİNK DOĞRU AMA RAR DOSYA ARIZALI

İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM TŞK

ttyahoo

ttyahoo

Üye
n85 teki sözlük programını bana atabilecek olan var mı acaba?

nbaki

nbaki

Üye
bilgiler için tesekkurler. severek kullandıgım nadır telefonlardan bırı N85. konuyu takıp edecegım sureklı :D

Üst Alt