__jX__N 85 FUN CLUB__jX__ bildiğim herşeyi sizlerle paylaşıyorum.n85 hack`lendi..

Sponsorlu Bağlantılar

ali929292

ali929292

Üye
bana en yakın nokia servisi 100 km uzakta. yani bu biraz zor. nese cozumu yok gibi. yinede yardımın için teşşekur ederim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N85 3 Hafta Alalı Oldu memnun olduğum pekte söylenmez Ses Berbat Cızz Diye Ses Çıkıyor Kamera Güzel Wifi ile Aram Yok Bazen Kendi Kendine Atıyor Tv çıkışı Filan Güzel Tema Efekleri Süper Multimeyde Tuşları İyi N-Gage Platforumu İyi Tasarlanmış menüde kısıtlanmalar var hacklenilebiliyor flashı hiç beğenmedim istediğim gibi yakmıyor sensör desteğini güzel yapmışlar hareket algılayabiliyor 369 mhz işlemci 128 mb ram güzel 8 Gb Hafızada Çok Güzel 2. telefonum olan 5320 XM den Çok daha yavaş (Bana Göre) ne diyelim artık almışız bi kere ama çokta güzel bir telefon değil tuş takımını beğenmedim menü tuşu çok küçük yandaki kilit tuşuda iyi tasarlanmış hoperlör yerleri güzel değil alt alta koymuşlar yan yana karşılılı olsaydı daha iyi neyse artık bu kadar yeter bende bildiklerimi sizlerle paylaşıcam

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
N85 3 Hafta Alalı Oldu memnun olduğum pekte söylenmez Ses Berbat Cızz Diye Ses Çıkıyor Kamera Güzel Wifi ile Aram Yok Bazen Kendi Kendine Atıyor Tv çıkışı Filan Güzel Tema Efekleri Süper Multimeyde Tuşları İyi N-Gage Platforumu İyi Tasarlanmış menüde kısıtlanmalar var hacklenilebiliyor flashı hiç beğenmedim istediğim gibi yakmıyor sensör desteğini güzel yapmışlar hareket algılayabiliyor 369 mhz işlemci 128 mb ram güzel 8 Gb Hafızada Çok Güzel 2. telefonum olan 5320 XM den Çok daha yavaş (Bana Göre) ne diyelim artık almışız bi kere ama çokta güzel bir telefon değil tuş takımını beğenmedim menü tuşu çok küçük yandaki kilit tuşuda iyi tasarlanmış hoperlör yerleri güzel değil alt alta koymuşlar yan yana karşılılı olsaydı daha iyi neyse artık bu kadar yeter bende bildiklerimi sizlerle paylaşıcam
:oke::oke::oke:

haccenarin

haccenarin

Üye
kardes bende e71 var hem flası guncelleme hemde wınamp konusunda yardımcı olursan sevınırımm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N85 Güzel Telefon Yazılım Attıktan Sonra Biraz Daha Güzelleşti Ama Kimse Kullanmıyor Pek Görmedim Forumda Şimdilik Sorun Yok...

mesenkaya

Üye
en güzel yanıda kımsede olmaması galıba telefonun :)):naughty:

Turkishdream90

Üye
kardesim bende n85 var guncelleme yaptim ama video cekerke 2 saniye de bi kasiıyor sonra mesaj yazarke 90 karakterden sonra acayıp yavasliyor bunu nasil gidere bilirim.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bende n85 var guncelleme yaptim ama video cekerke 2 saniye de bi kasiıyor sonra mesaj yazarke 90 karakterden sonra acayıp yavasliyor bunu nasil gidere bilirim.

video çekerken kasması malesef engellenmiyor ,mesajlarda ise hızlı yazmanın tek yolu ise yazma dilini ingilizce yapmak...:)

sozcelyk

sozcelyk

Üye
merabalar

***nokia N85 için nokianın bazı modellerinde bununan nokia mobile dictionary uygulamasını kullanan varmı_?

***nerden bulabiliriz yardımcı olurmusunuz??

***maxicep te bu uygulama var. fakat sertifikasız. sertifakaladım yükledim. programı çalıştırınca başka bir dil yüklemek istermisizn diyor. nokianın sitesine yönlendiriyor. türkçeyi yüklüyorum... sonra program birdaha açılmaz oluyor.. bu hatayla karşılaşan, buna bir çözümü olan arkadaş vardır umarım..

***nokia mobile dictionary uygulamasına nerden ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim..(mümkünse denenmiş ve çalışıyor olsun!!)

ÇOK TEŞEKKÜRLER..

böyle bir konu açtığı için jackal ' a büyük teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

bir sorum daha olacaktı... msj larda 3 defa titriyor (titremeside bi garip)

bunu değiştirebiliyomuyuz. titremeyi 1e indirebiliyomuyuz ???

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
merabalar

***nokia N85 için nokianın bazı modellerinde bununan nokia mobile dictionary uygulamasını kullanan varmı_?

***nerden bulabiliriz yardımcı olurmusunuz??

***maxicep te bu uygulama var. fakat sertifikasız. sertifakaladım yükledim. programı çalıştırınca başka bir dil yüklemek istermisizn diyor. nokianın sitesine yönlendiriyor. türkçeyi yüklüyorum... sonra program birdaha açılmaz oluyor.. bu hatayla karşılaşan, buna bir çözümü olan arkadaş vardır umarım..

***nokia mobile dictionary uygulamasına nerden ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim..(mümkünse denenmiş ve çalışıyor olsun!!)

ÇOK TEŞEKKÜRLER..

böyle bir konu açtığı için jackal ' a büyük teşekkürler.

bir sorum daha olacaktı... msj larda 3 defa titriyor (titremeside bi garip)

bunu değiştirebiliyomuyuz. titremeyi 1e indirebiliyomuyuz ???

kardeş mobil dictionary uygulaması telefonda orjinal olarak var yani sonradan yüklemene gerek yok telefona format atsan bile o uygulama telefonda kalıyor yani onu silemiyorsun eğer uygulama düzgün çalışmıyorsa telefona format atmayı dene format atmak için ( *#7370# ) yi tuşla sonra güvenlik kodunu gir sonra telefona dil seçeneklerini aşağıdaki linkten yükle...

türkçe dil..

diğer diller..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Yeni Yazılımda (Fw 31) İndirme Ve Video Centere Girerken Bazen Oluyor ''Sistem Hatası'' Veriyor Müzik Çalardada Öyle Neden Olabilir?

sozcelyk

sozcelyk

Üye
nasıl telefonda yüklü olarak var yaa.. telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. fakat 3-4 aylık iken 2. el olarak aldım. silinmiyor diyosun silinmiş olamaz. ee bende neden yok bu uygulama. yeni sürüm yüklemeyle falan gelir mi__?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş fw 31 de indirme ve vido merkezi uygulamarı var onları diyorum N85 te var

sozcelyk

sozcelyk

Üye
ya ya bi yanlış anlaşılma mı var. mehmet sen bana mı yazıyosun. indirmede sözlük yok sadece ovi var...

jackal nokianın sözlük programı benim telde kurulu değil. napabilirim acaba_? yardımcı olurmusun.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
indirmeye git katalog listesini yükle orda sözlük var dili şeç yükle

sozcelyk

sozcelyk

Üye
ve sonunda becerebildim :ehe herkese teşekkürler

dnz_52

dnz_52

Üye
Vermiş olduğunuz bilgiler için cok teşekkür ederim Ben bu telefonu daha yeni aldım 1 hafta kadar oldu ve daha öncesindede bu tarz bi telefona sahip degildim ondan epey zorlanıyorum verdiğin bilgiler epey işime yaradı ve daha fazla ögrenmem gereken bilgi varsa yardımlarınızı bekliyorum... mesela ben dosya yönetimi konusunda epey zorlanıyorum... Ana menüde bi klasör olusturuyorum fakat içine istediğim resim, müzik v.s atamıyorum sadece menülerdeki uygulama klasörlerini atabiliyorum.. ve bide fotoğraflarım uygulamasında "tümü" diye bi seçenek var bu şecenegi kaldıramazmıyız yani sizinde bildiğiniz bi bu secenek telefondaki ve hafıza kartındaki tüm resimleri gösteriyo. benim özel olarak kimsenin görmesini istemediğim resimleri saklama yöntemim yokmu.. Belki bu sorduklarım cok basittir ama dediğim gibi daha önce bu tarz telefonlardan kullanmamıstım yardımlarınızı bekliyorum .... Saygılar... Dnz...

sozcelyk

sozcelyk

Üye
bende usta olmasamda yardımcı olmaya çalışıyım arkadaşım ..

menüdeki klasörüne resim video gibi şeyler atamazsın. menüde olan şeyleri atabilirsin sadece.. resim veya videolarını gizlemek için ayrı program yüklemen gerekli. bende handy guard diye bir program var. tavsiye ederim. fakat kurumu için sertifika işini öğrenmen lazım..

kolay gelsin :)

sertifika için

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...a-2-saniyede-sertifikalama-islemi-272614.html

sozcelyk

sozcelyk

Üye
merhaba arkadaşlar.

bu telefonda işaretle tuşu yokmu yaa. gecen 50 fotoyu bilgisayara atarken tek tek işaretlemek zorunda kaldım.. bu şekilde mi oluyo_??

Üst Alt