__jX__N 85 FUN CLUB__jX__ bildiğim herşeyi sizlerle paylaşıyorum.n85 hack`lendi..

Sponsorlu Bağlantılar

dnz_52

dnz_52

Üye
Öncelikle yazıma cevap verdiğin, üşenmeyip bu kadar yazıyı yazdıgın için cok teşekkür ederim dostum.. gercekten bu telefon hakkında en ufak bilgiye bile ihtiyacım var daha öncede soylediğim gibi sordugum sorular belki bir coğunuz için cok basit sorular olabilir ama bilmemek gercekten cok zor bişey.. daha soracagım cok sorular var esasında... mesela hackleme kosunu merak ediyorum.. bu hackleme bilgisayarımıza korsan windows yüklemek gibi bişeymi.. diyelimki ben telefonu hackledim basımıza bi iş acılırmı yada daha sonra ben vazgectim diyip telefonu ilk aldıgım haline geri dönüştürebilirmiyim ??? bu konularda bilgilerinizi bekliyorum... Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum..
bende usta olmasamda yardımcı olmaya çalışıyım arkadaşım ..

menüdeki klasörüne resim video gibi şeyler atamazsın. menüde olan şeyleri atabilirsin sadece.. resim veya videolarını gizlemek için ayrı program yüklemen gerekli. bende handy guard diye bir program var. tavsiye ederim. fakat kurumu için sertifika işini öğrenmen lazım..

kolay gelsin :)

--------------- Ekleme ---------------

sertifika için

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...a-2-saniyede-sertifikalama-islemi-272614.html

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yazıma cevap verdiğin, üşenmeyip bu kadar yazıyı yazdıgın için cok teşekkür ederim dostum.. gercekten bu telefon hakkında en ufak bilgiye bile ihtiyacım var daha öncede soylediğim gibi sordugum sorular belki bir coğunuz için cok basit sorular olabilir ama bilmemek gercekten cok zor bişey.. daha soracagım cok sorular var esasında... mesela hackleme kosunu merak ediyorum.. bu hackleme bilgisayarımıza korsan windows yüklemek gibi bişeymi.. diyelimki ben telefonu hackledim basımıza bi iş acılırmı yada daha sonra ben vazgectim diyip telefonu ilk aldıgım haline geri dönüştürebilirmiyim ??? bu konularda bilgilerinizi bekliyorum... Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum..

hacklemek korsan windows gibi değil ama benziyor yani bu telefon normalde korsan ve lisanssız uygulamaları yüklemene izin vermez hacklemenin amacı telefonun bu tür uygulamaları yüklemene izin vermesini sağlar....:)

yani şöyle düşün elinde bir korsan windows CD si var ama PC ye takıp yüklemeye çalıştığında bilgisayarın bu bir korsan CD bunu yükleyemezsin diyor...

dnz_52

dnz_52

Üye
anladım yani hacklemek kısaca kilidini kırmak gibi bişey..peki hakleme konusunda senin tavsiyen nedir bu sayfanda anlattıgın yöntemlemi yapayım ben onbası arkadasımızın verdiği linklerden sertifika ve aldım. bu sertifikaları nerde ve nası kullanacaz. hellox diye bişeylerden bahsediyorlar bazı sayfalarda bu program mı hackleme yapıyo. :DDD yaa benim kafam cok karıştı yıllardır bilgisayarlarla ugrasırım şu telefondaki kadar (N85) caresiz kaldıgım bi konu hiç olmamıştı bilgisayardan cok farklıymış bilgisayarda caresiz kalırsam sıfırdan bi format atarım gecerdi. :DDD diyorum yaaa bu telefon hakkında en ufak bilgiye bile ihtiyacım var şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :evet:
hacklemek korsan windows gibi değil ama benziyor yani bu telefon normalde korsan ve lisanssız uygulamaları yüklemene izin vermez hacklemenin amacı telefonun bu tür uygulamaları yüklemene izin vermesini sağlar....:)

yani şöyle düşün elinde bir korsan windows CD si var ama PC ye takıp yüklemeye çalıştığında bilgisayarın bu bir korsan CD bunu yükleyemezsin diyor...

sozcelyk

sozcelyk

Üye
hakan senden bir ricada buluncam..

bu telefonun galerisi bana çok saçma geliyor. herşeyiyle.

*** fotoları diyelim. çekilenler diye biyer var. çektiğim bütün resimler orda görünüo. ordan bi resmi başka yere atamıosun. albüm de başka bi klasör açıyorum. çekilenlerden oraya taşıyorum. resim çekilenler kısmında yine duruyo.. yanlışsam nasıl oldunu öğretirmisin. yada bi çözüm

*** müziklere geçelim. aynı fotolar gibi bütün müzikler aynı yerde gözüküyor. komik ses kaydı fln yüklüosun tele oda şarkıların içinde çalıyor. ona ayrı bir klasör yapamıyosun.

bundan önce de symbian telefon kullandım. ama onda galeride rahatca klasörler oluşturabiliodun. bu sölediğim şeylere bi çözümün varmı.

yada diğer arkadaşlardan buna bi çözüm bulan varmı_??

cvplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi

*** fotoları diyelim. çekilenler diye biyer var. çektiğim bütün resimler orda görünüo. ordan bi resmi başka yere atamıosun. albüm de başka bi klasör açıyorum. çekilenlerden oraya taşıyorum. resim çekilenler kısmında yine duruyo.. yanlışsam nasıl oldunu öğretirmisin. yada bi çözüm

*** müziklere geçelim. aynı fotolar gibi bütün müzikler aynı yerde gözüküyor. komik ses kaydı fln yüklüosun tele oda şarkıların içinde çalıyor. ona ayrı bir klasör yapamıyosun.

bundan önce de symbian telefon kullandım. ama onda galeride rahatca klasörler oluşturabiliodun. bu sölediğim şeylere bi çözümün varmı.

malesef kardeşim bu telefonlarda sistem böyle yani telefondan hiç bir video resim ve müzik saklayamıyorsun bir çözümü yok nereye koyarsan koy hepsini bir araya topluyor....tek çözüm güvenlik programı kullanmak.....:(

sozcelyk

sozcelyk

Üye
yaa saklanacak bişey değil. sadece düzenli halde klasörlemek istiyorum. bi resim için 200 tane resme bakmadan bulmak için mesela..

başka bi galeri programı varmıdır diye sormuştum. sende bu durumdan müzdaripsin galiba.

neyse.. çok teşekkürler:oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
yaa saklanacak bişey değil. sadece düzenli halde klasörlemek istiyorum. bi resim için 200 tane resme bakmadan bulmak için mesela..

başka bi galeri programı varmıdır diye sormuştum. sende bu durumdan müzdaripsin galiba.

neyse.. çok teşekkürler:oke:

yok kardeş benim böyle bir derdim yok aslında yani saklanacak birşeyim yok ama demek istediğim telefondan hiç birşeyi saklayamıyorsun herşeyi bulup ortak noktada topluyor......:)

dnz_52

dnz_52

Üye

Ya evet dostum bu konudan bende şikayetçiyim özellikle resimler konusunda klasörleme yapamıyorum hele hele fotograflarım kısmındaki tümü secenegi ne var ne yoksa hepsini gösteriyo.. cok sinir bi durum.. bunun bi caresi olmalı..

byachilles

Üye
Tşkler

sozcelyk

sozcelyk

Üye
bir sorum olacaktı arkadaşlar.

*** smartmovie den daha iyi video programı bilen kullanan varsa tavsiye edebilirmi?

** smartmovie yi kurdum. 2 part halindeydi biri kendisi biride ***** diye bişi. baya bi kullandım. ama şimdi giriyorum. videoları gösteriyor. bi videoyu açtığımda program kapanıyo. trial versiyon desek ***** yaptım. neden kapandığını bulamadım. tekrar kaldırdım kurdum yine aynı hata....bu sorunla karşılaşan yada çözümü bilen arkadaş varsa benide bilgilendirirse çok sevinirim...

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

TopFury

TopFury

Üye
Coreplayer kullanabilirsin
.Os 9.1 uygulamaları - video oynatıcılar bölümünde bulabilirsin.Layıkı ile işlevini yerine getiren bir program.

z_emmah

Üye
:d:eline sağlık kardeş yeni bilgiler bekliyoruz tel yeni aldım ne biliyosan anlat

sozcelyk

sozcelyk

Üye
tufan , cevabın için teşekkür ederim. yükledim coreplayerı ama smart movie kadar beğenmedim. açıyorum videoyu tam bi tam boy oluyo küçültüyorum bazen oynuyo oynamıyo. çömedim. kapatıp açınca aynı yerden başlıyor. gibi..

smartmovie de benim bahsettiğim sorunla karşılanız yokmu arkadaşlar. program açılıyor. içinden bir video açtığımda program tamamen kapanıyor.

TopFury

TopFury

Üye
tufan , cevabın için teşekkür ederim. yükledim coreplayerı ama smart movie kadar beğenmedim. açıyorum videoyu tam bi tam boy oluyo küçültüyorum bazen oynuyo oynamıyo. çömedim. kapatıp açınca aynı yerden başlıyor. gibi..

smartmovie de benim bahsettiğim sorunla karşılanız yokmu arkadaşlar. program açılıyor. içinden bir video açtığımda program tamamen kapanıyor.
CorePlayer'ın ayarları vardı da neyse :) O Sorunu ben de yaşamıştım.Uygulama yöneticisinden tüm smart movie'yi kaldırıp son sürümünü bulmuştum forumda.2 parçalı bir sürümdü.Biri program, diğeri C-ra-ck idi.Onu yükleyince düzelmişti.O zamandan beri de bir daha yaşamadım...

Baktın düzelmiyor sende Divx Player 'ı yükle.Çin malı Smart Movie gibi birşey o da.Hemen hemen aynı :)

sozcelyk

sozcelyk

Üye
tüm smart movie yi sildim derken ... ztn uygulama yöneticisinde tek parça olarak görünmüyormu? onu bende sildim. tekrar yükledim smart moviyi. hemde 10 defa fln:) ama her yüklememde yine aynı sorun.

neyse ya bir video oynatıcıyı sorun yapmayalım. ama canımı sıktı:off:

teşekkürler.

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah :D

TopFury

TopFury

Üye
tüm smart movie yi sildim derken ... ztn uygulama yöneticisinde tek parça olarak görünmüyormu? onu bende sildim. tekrar yükledim smart moviyi. hemde 10 defa fln:) ama her yüklememde yine aynı sorun.

neyse ya bir video oynatıcıyı sorun yapmayalım. ama canımı sıktı:off:

teşekkürler.
Bende çift parça idi... :)
Neyse bozma moralini, dediğin gibi bir video oynatıcı.
Smart Movie'nin bile hala eksikleri var...

OğuzcanAbi

Üye
eline sağlık

dnz_52

dnz_52

Üye
Arkadaşlar N85 de video kayıt yaparken flas kapalı konumundayken dahi kırmızı ısık yanıyor aynı olay foto cekimindede oluyor hiç bi şekilde flas yansın istemiyorum ama cekim tusuna basınca resim cekene kadar flas yanıyor sadece son cekme anında flas patlamıyor bu durumun bi çaresi varmı...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N85 de video kayıt yaparken flas kapalı konumundayken dahi kırmızı ısık yanıyor aynı olay foto cekimindede oluyor hiç bi şekilde flas yansın istemiyorum ama cekim tusuna basınca resim cekene kadar flas yanıyor sadece son cekme anında flas patlamıyor bu durumun bi çaresi varmı...

bu durum malesef engellenmiyor..

Üst Alt