rica ederim kardeşim keşke yardım edebilseydim...bana en yakın nokia servisi 100 km uzakta. yani bu biraz zor. nese cozumu yok gibi. yinede yardımın için teşşekur ederim.

N85 3 Hafta Alalı Oldu memnun olduğum pekte söylenmez Ses Berbat Cızz Diye Ses Çıkıyor Kamera Güzel Wifi ile Aram Yok Bazen Kendi Kendine Atıyor Tv çıkışı Filan Güzel Tema Efekleri Süper Multimeyde Tuşları İyi N-Gage Platforumu İyi Tasarlanmış menüde kısıtlanmalar var hacklenilebiliyor flashı hiç beğenmedim istediğim gibi yakmıyor sensör desteğini güzel yapmışlar hareket algılayabiliyor 369 mhz işlemci 128 mb ram güzel 8 Gb Hafızada Çok Güzel 2. telefonum olan 5320 XM den Çok daha yavaş (Bana Göre) ne diyelim artık almışız bi kere ama çokta güzel bir telefon değil tuş takımını beğenmedim menü tuşu çok küçük yandaki kilit tuşuda iyi tasarlanmış hoperlör yerleri güzel değil alt alta koymuşlar yan yana karşılılı olsaydı daha iyi neyse artık bu kadar yeter bende bildiklerimi sizlerle paylaşıcam

kardesim bende n85 var guncelleme yaptim ama video cekerke 2 saniye de bi kasiıyor sonra mesaj yazarke 90 karakterden sonra acayıp yavasliyor bunu nasil gidere bilirim.

merabalar
***nokia N85 için nokianın bazı modellerinde bununan nokia mobile dictionary uygulamasını kullanan varmı_?
***nerden bulabiliriz yardımcı olurmusunuz??
***maxicep te bu uygulama var. fakat sertifikasız. sertifakaladım yükledim. programı çalıştırınca başka bir dil yüklemek istermisizn diyor. nokianın sitesine yönlendiriyor. türkçeyi yüklüyorum... sonra program birdaha açılmaz oluyor.. bu hatayla karşılaşan, buna bir çözümü olan arkadaş vardır umarım..
***nokia mobile dictionary uygulamasına nerden ulaşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim..(mümkünse denenmiş ve çalışıyor olsun!!)
ÇOK TEŞEKKÜRLER..
böyle bir konu açtığı için jackal ' a büyük teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
bir sorum daha olacaktı... msj larda 3 defa titriyor (titremeside bi garip)
bunu değiştirebiliyomuyuz. titremeyi 1e indirebiliyomuyuz ???