jackalx_06
Üye
evet haklısın ama diğer nokia modelleri ile kıyasladığın zaman ses genel olarak düşük malesef...arkadasim ses icin dogru bir aciklama yapmamissin ses cok yuksek ve kaliteli cikiyor kulakliktan ama dinamikten az cikiyor.

evet haklısın ama diğer nokia modelleri ile kıyasladığın zaman ses genel olarak düşük malesef...arkadasim ses icin dogru bir aciklama yapmamissin ses cok yuksek ve kaliteli cikiyor kulakliktan ama dinamikten az cikiyor.

n 85 kullanıcısıyım internetten videoları izleyemiyorum,bu konularda fazla bilgim yok ,pleyır gibi birşeymi yüklemem gerek,gereksede nereden bulabilirim,net kullanımı hakkında bilgi verisen sevinirim,teşekkürler.

resim konusunda gerçekten yavaş ve zayıf malesef ,,istersen harici bir resim gösterici kullan biraz etki eder sensör konusuna gelince telefonuna (phyton ) uygulaması yüklemen gerekiyor..kolay gelsin ya bu n85 e bu kadar para verdik ne resimler tam ekran oluyor ne içindekiler hariç yuklediğim sensör uygulamaları kuruluyor ama acılmıyor ne yapmam lazım tlf hackli

kardeşim bu işlem nemesis adlı bir uygulama ile mümkün ama çok riskli karışık ve zor bir iş ben daha önce hiç yapmadım ama biraz karışık olduğunu biliyorum eğer yinede denemek istersen nemesis adlı programı bir araştır...kardeş ben Amerikadan n85 aldım. Telefonun kutusunda modelinin n85-3 olduğu yazıyor. Malesef telefonu Türkçe olarak kullanamıyorum. İşletim sistemi olarak Rm-334 V5.0 kullanıyor. Benim bu telefonun Rm'sini Rm-333 yapmam lazım. Nasıl yaparım? Bir sorun çıkar mı? Şimdiden yardımların için teşekkürler.

kardeş inanki aynı sorunları bende yaşıyorum ama net bir çözüm bulamadım sensör programlarının çoğunu bende çalıştıramadım malesef...tekrardan merhaba phyton yuklü(hackli) ama ShakeMe Alpha3.türkçe, Tong Ren Shakesms v1.04(24676)beta N96 N85 E66 (SMS' lerinizi sallayarak kontrol edin) gibi uygulamalar acılmıyor acılsada kimisi sensör uygulaması gorevını yerıne getırmıyor. acaba sende calısıyor mu bu uygulamalar??? bu n85 den ıyıce sogumaya basladım zaten navi tekerlegının altından catlama yaptı. garanti yolu gözüküyor yine

sağol kareşim...hakan kolay gelsin![]()

abi güüzel açıklamışsında buna program yüklerken sertifika geçmiş diyor bunun sebebi nedir nasıl yüklenir. mesela winamp vs. programlar nerden nasıl bulunur

sağol kardeşim umarım insanların işine yarar ,, ama önemli olan bu uygulamaları sertifikalandırmak yani genelde bu sorun oluyor...Hakana Yardım Edeyim En İyisi
Arkadaşlar Sertifika Hatası Alanlar İçin Çözüm Getiriyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan RomPatcher+Plus programının son sürümünü indiriyoruz daha sonra telefonumuza kuruyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradanda 2 tane RomPatcher+Plus eklentisi var
-İnstallserver.rmp
-Open4all+rmp
bu 2 dosyayı x plore yada başka bir dosya yöneticisi ile Hafıza Kartımızın E:Patches Klasörüne Atıyoruz
Sonra RomPatcher+Plus programını açıyoruz ve Seçeneklerden All Patches<Apply diyor ve sonra Add to auto yapıyoruz artık sertifika hatası çözülüyor 6120c N73 N96 5320Xm N85 Denenmiştir ve %100 çalışmaktadır

iyi şimdiden hayırlı olsun kardeşim ,dayanışma içinde oluruz...hakan kendim çok telefonda denedim oluyor Hello0x2 ye kesinlike gerek yoktur
iyi o zaman işe yarar...
ayrıca rom patcher 2028 e kadar geçerlidir...
ayrıca N96 3 gün içinde kesin satacam yerine N79 ve ya N85 düşünüyorum eğer N85 alırsam bende yardım etmeyi düşünüyorum

hacı yardım etsen etsen sen bana yardım edersin. Benim n85 sensor sorunum var. Sensor ters çalışıyor. Yan çevirince düz. Düz çevirince yan oluyor. Kapatınca hep yan kalyor. kapatıp acyorum telefonu duzelyor ve sonra bıdaha bozulyor. gozunu sevyım çozum bu5.
--------------- Ekleme ---------------
dostlarım hepiniz bu n85 konusunda bilgili görunuyorsunuz.
ama benım sorunuma kımse çözüm bulamadı. bende n85 var.
telefonun sensörü ters çalışıyor.
yan çeviryorum düz, düz çeviriyorum yan ekran oluyor.
sensörü kapatınca ekran hep yatık halde kalıyor.
kızagı aşağı çekınce duz oluyor. yane tam ters çalışıyor.
telefonu kapatıp açınca kısa sureliğine düzelyor ve bıdaha aynı oluyor. yardım ederseniz sevinirim![]()

nokia nın servisine vermekten başka bir çaren yok galiba..kardeşim ben 3 kere güncelledim. sayısız format attım. telefoncular versiyon attı. ama hiçbi işe yaramadı. arada bikaç gun duzgun çalışıyor. sonra bıdaha bozuluyor. mesela bi haftadır bozuk. bu soruna çözum bulunamadı. ve kafayı yicem. telefonu kırıp atasım gelıyor