___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Ayın üyesi

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
daha da tanıyan yok mu beni yaw

çakma denizci tanıdığım kadarıyla iyi kardeşimdir

kaptan kardeşimi forma girdiğimde her zaman görüyorum maşallahi var kardesimizi çook cana yakın biri olarak görüyorum yorumlarınla hep dikkatimi çekmişsinDIR KARDEŞIM

Konu Sahibi
kaptan kardeşimi forma girdiğimde her zaman görüyorum maşallahi var kardesimizi çook cana yakın biri olarak görüyorum yorumlarınla hep dikkatimi çekmişsinDIR KARDEŞIM

Çok kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim Elimden geldiğince forumda aktifliğimi koruyup yararlı konular açıp yardımlaşmaya gayret ediyorum

Abi şu konuyu gördükçe yorum yazasım geliyor ama aklıma gelmiyor yazcak bir şey denilebilecek tüm iltifatları üzerine al

Konu Sahibi
Abi şu konuyu gördükçe yorum yazasım geliyor ama aklıma gelmiyor yazcak bir şey denilebilecek tüm iltifatları üzerine al

Vay güzel kardeşim yüreğine gönlüne sağlık eksik olma çok teşekkür ederim kardeşim

Buğra

Admin
forumdan gördüğüm kadarıyla iyi bir kişiliğe sahip,ilginç olaylara meraklı bir arkadaşımız

note 2 ve parapsikoloji ile ilgisi olan birisidir ayrıca forumun her yerinde bulunmaktadır

Ramatata

Üye
Bilmiyorum tesadüf mu ama girdiğim her konuda kaptan nicki var hatta bir ara dedim ki bu adam buradan hiç çıkmıyor sanırım buda bize yardımcı olduğunu gösteriyor

ka_za

Üye
Bilmiyorum tesadüf mu ama girdiğim her konuda kaptan nicki var hatta bir ara dedim ki bu adam buradan hiç çıkmıyor sanırım buda bize yardımcı olduğunu gösteriyor

Tesadüf degil kardes cidden var ben ilk takılmaya basladıgımda dedim heralde forum sahibi falan

Konu Sahibi
note 2 ve parapsikoloji ile ilgisi olan birisidir ayrıca forumun her yerinde bulunmaktadır

Note 2 eyvallah güzel kardeşim

- - - Eklendi - - -

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Sabah 11.00 ila gece 04.00 arası forumdan hiç çıkmıyorum bu süre bazen gece 5-6'ya kadar uzuyor

- - - Eklendi - - -

Tesadüf degil kardes cidden var ben ilk takılmaya basladıgımda dedim heralde forum sahibi falan

Yok canım daha neler Sadece forumun sıcak/hoş sohbet ve ailevimsi ılımlı ortamı hoşuma gidiyor, çıkasım gelmiyor bağımlıktan öte farklı bişey bir parçam gibi