___kaptan___ 'ı nasıl bilirsiniz?

Tuba

Üye
İsmini yeni öğrendim Abdullah'mış
daha öğrenip yaşıyacağız demek ki bu aralar fazlaca aktifsin pek çok yerde yorumlarını görüyorum
açıklayıcı ve uzunca yorumlar
Nick'ini doğru yazdığım için çok sevindiğini de biliyorum ___kaptan___ sanırım yanlış yazanlar oluyor

Konu Sahibi

Evet ismim Abdullah, Facebook'ta vb sitelerde asla kendi ismimi kullanmam, Facebook'ta bazılarına öyle bir takıntı olur ki ismimi öğrenene dek mesaj atıyorlar o derece inat ya söylemiyorum bende

Evet ya iş güç yok askerlik kapıda sıkıntıdan forumdan çıkmıyorum, çok sevecen dostlar arkadaşlar abiler var aktifliğimi de korumaya özen gösteriyorum.

Eee bi yerde şairaneliğimiz var ki uzun uzadıya yazmayı severim

Ve nickimi bi kez daha doğru beyân ettiğiniz için çok teşekkür ederim

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
iyi yapıyorsun ismin güzel ama ismin ile müsemma olursun İnşaallah
Rica ederim ___kaptan___

papakudioflu

Emekli Yönetici
Neredeyse hergün sitenin heryerinde mesajlarını görüyorum. Aktif aktifligiyle beraber seviyeli ve saygılı bir kardeşimiz. Adını da bu bahaneyle ögrenmiş olduk.

Konu Sahibi
Başka kimse tanımıyor mu beni kırıldım şimdi

yorumlarinda hep + isaretini kullaniyorsun

Genellikle :dikkat: kullanır benim kaptan

Kayseri,Hacılarda Yaşadığını Bilirim Çünkü Bende Kayserideyim

yorumlarinda hep + isaretini kullaniyorsun

aşırı saygılı,efendi,sözlerinde yapmacık bulunmayan,ayın üyeliğini de sonuna kadar hakeden birisisin

- - - Eklendi - - -

umarım hep böyle devam edersin..

Biraz benim nikimi cagiristiriyor
Şaka bi yana görevini yapan biri olarak görüyorum. Yönetmek ilgi geliştirmek dr. Gibi işler zahmetlidir.
Ama konuyu başkası acmaliydi yinede no problem. Saygilar

Konu Sahibi
aşırı saygılı,efendi,sözlerinde yapmacık bulunmayan,ayın üyeliğini de sonuna kadar hakeden birisisin

- - - Eklendi - - -

umarım hep böyle devam edersin..

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim Elimden geldiğince sınırlarımın dışına çıkmamaya gayret gösteriyorum bazen şahsıma hitaben hakaretlere vb söylemlere susmakta zorlansam da yönetim gereğini yapıyor kanım yerde kalmıyor desem yeridir

Enes

Üye
iyi biliriz kayseri muhabbetini biliriz çünkü ben de kayseri doğumluyum sonra note 2 yi biliriz o beni iyi bilir mi bilmem ama ben iyi bilirim

Konu Sahibi
Biraz benim nikimi cagiristiriyor
Şaka bi yana görevini yapan biri olarak görüyorum. Yönetmek ilgi geliştirmek dr. Gibi işler zahmetlidir.
Ama konuyu başkası acmaliydi yinede no problem. Saygilar

Evet nickler çarpışıyor, bazı konulara en son yorum yapan sizin nicki görüyorum ben bu konuya yorum da bulunmamıştım diyorum ama nickin bana ait olmadığını farkedince sorun çözülüyor + Konuyu açacak kimse olmayınca ben açayım istedim ve de kullanıcılarımızın hakkımdaki görüşlerini merak ettiğim için ben açtım