93/1 askere gıdecek arkadaslar gıderken gorucemız malzemeler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
Yaptirim uygulanmali disko falan askeriyede hersey mukemmeldir normalde..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Daha üniversite hayatım var ama sayılı gün çabuk geçer :zzz: Arkadaşlar için yararlı olmuş konu ama :ehe bknz: ___kaptan___

Oku kendini kurtar kardeşim, + (bildiğim kadarıyla 4 yıllık) üniversite ile kısa dönem yaparsın askerliği ;) :) bizim için vakit geldi arkadaşlarımızın bazıları şubatın ilk haftası gidiyorlar ben mart'ta gidicem bakalım hayırlısı kardeşim :tebessüm:

Software95

Konu için :tşk:

Kazasız belasız gider gelirsiniz İnşallah.

Enes

Enes

Üye
Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
amın cumlemızın :) bu aksam arkadasın ora gıdıyorum... buraya yazarım

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
askere giderken götürmemiz gerekenler yedek şarjor 5 6 adet el bombası
çelik yelek g3 tüfek ve çok sayıda mervisi telsiz palaska rambo buçagı
aklıma geldikce yazacam

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
askere giderken götürmemiz gerekenler yedek şarjor 5 6 adet el bombası
çelik yelek g3 tüfek ve çok sayıda mervisi telsiz palaska rambo buçagı
aklıma geldikce yazacam
abd den 3 tane atom bombası 1 helıkopter 2 fuze atar sıparısi verdım aksama gelcek :D:D:D:D:D

spy ghost

spy ghost

Üye
Beyler askeri gidiyorsunuz uzay mekiğine değil.Bu kadar detaya girip kendinizi üzmenin ve gidecek arkadaşlara olumsuz yansıtmanın pek fazla yararı olmıyacak.Gidecekler her zaman sabittir.Usta birliği olsaydı ki şayet akla gelenleri barındırmanız mümkün olurdu.Bahsi geçen Acemi birliği özetle dışarı çıkma gibi bir lüksünüz olmıyacak.Sadece üzerinizdekilerle 1 ay geçirmeniz mümkün.Traş makinesi ve havlu takımı bu sürede işinizi görecekdir.Mağlum ortam veryansın durumunda para veya cüzdana hiç gerek yok.Sadece ucuz bir cüzdanı dahil edin göz boyamak açısından fakat parayı lazım oldukca parakartlardan çekin.Son olarak bu bahsettiklerimle kilitlere ihtiyacınız olmıyacak.Şayet parayı yanında taşıyacak olan arkadaşlar var ise mutlaka lazım olacak.Ayakkabı çalma gibi bir durum söz konusu değildir mutlaka aralarından bir kaç çakal çıkacakdır.Genel olarak Askeriye'de bu durumdan kimse yırtınamaz.Kimse'de cesaret edemez ne saklamak için bir kabı vardır nede kalıbı.İşin rengi sadece parasal yönde ona dikkat edin gerisi kolay.
dışarı çıkma olayını yanlış düşünüyorsunuz.Konu sahibinin gideceği yerde abim acemiyi yaptı her hafta çıkıyordu dışarı.Para konusunda haklısın ufak bir para barındırıp gerisini banka hesabında çekilmek üzere hazır bekletmek en iyisi olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt