93/1 askere gıdecek arkadaslar gıderken gorucemız malzemeler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
93/1 askere gıdecek arkadaslar gıderken gorucemız malzemeler...
konuyu burda topluyum dedım.. bende 93/1 gıtcem ... sızler gıbı bu konulara cevap arıyodum.. 92/3 gıden arkadasıma sordum.. ve tecrubelerıyle babamda nasıhatlar verdi

1--tıras takımı
2-- tırnak makası
3-- 6 tane kucuk kılıt
4-- bele kusak yada boyun cuzdanı
5-- yemın torenıne kadar yetcek para
6-- banka hesabı ve banka kartı( para gondermelerı ve cekmenız kolay olsun dıye)

bot terlık spor ayakkabısı ıc cmasırı vs dıs macunu hepsını verıyolarmıs
botu- spor aykkabısını bırbırıne kıtlemezsenız calarlarmıs
yanınızda goturecegınız valısı ve askerıyenın verdıgı valızı kıtlemezsenız ıcındekılerı calıyolarmıs
dolabınız kıtlenebılıyosa kıtleyın..
paranızı kusaga yada boyun cuzdanına koyun.. yoksa caldırısınız..
paranızı harcıyacak kadar tuvalette cıkarın cebınıze koyun ..orta yerde cıkarmayın caldırırsınız
kımseye borc vermeyın alamazsınız...
askere gıtmeden sacınızı bır numaraya kestırıp evde dusunuzu alın...
askerıyede kor makasla acemı er canınızı cıkarır duzgun banyoda yapamazsınız...
banyo gunlerı cuzdan yada kusagınızı takım cavuslarına emanet edıyosunuz...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eyvallah kardeş sağolasın yardımcı oldu bilgiler bana :oke: :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: gericikoyluyobaz
ka_za

ka_za

Üye
Bi an korkdum ya :D hepiniz sağ salim dönersiniz insallah

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi

Samet.25

bende daha gitmedim ama bişey okumuştum otobüsten inince dolandiricilar otogarda bekliyomus işte birliğini filan sorup bende oranın albaliyim komutanım rahat ettiririm para verirsiniz diye kandiriyolarmis dikkat edin zaten azıcık akıllı adam inanmazda haberiniz olsun Son olarak otogarda as iz ler bekliyormus gelen acemileri hemen birliğe götürüp rahat etmek için onlarada yakanlamayin alacaklarınız varsa alın birliğe 1. gitmemeye bakın bide hayırlı teskereler hepinize

___kaptan___

___kaptan___

Üye
rıca ederım işini gorduyse ne demek ..aklınıza takılan varsa sorun benım arkadas raporlu asker hemen sorarım...

Şuan için aklıma takılan bi durum yok, olursa buradan ya da özelden iletişime geçeriz :tebessüm:

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
burdan sorarsan daha ıyı olur herkes bılgılenır... ayrıca bırlıge erken gıtmek daha ıyı oluyomus duzenını gunduz gozuyle kuruyomussun gec gıdersen gecede ugrasıyomussun..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
burdan sorarsan daha ıyı olur herkes bılgılenır... ayrıca bırlıge erken gıtmek daha ıyı oluyomus duzenını gunduz gozuyle kuruyomussun gec gıdersen gecede ugrasıyomussun..

Evet erken gitmek daha iyi oluyor nette okumuştum erkenden varmak iyidir :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
ben 5 ini 6 sına baglayan gece 01:45 te bıncem otobus kısıtlı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
valla ben 93/1 2.grup olduğumdan 18-21 mart arası alcam sülüsü artık hangi güne gelirse o zaman ayarlıycaz bişeyler :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Beyler askeri gidiyorsunuz uzay mekiğine değil.Bu kadar detaya girip kendinizi üzmenin ve gidecek arkadaşlara olumsuz yansıtmanın pek fazla yararı olmıyacak.Gidecekler her zaman sabittir.Usta birliği olsaydı ki şayet akla gelenleri barındırmanız mümkün olurdu.Bahsi geçen Acemi birliği özetle dışarı çıkma gibi bir lüksünüz olmıyacak.Sadece üzerinizdekilerle 1 ay geçirmeniz mümkün.Traş makinesi ve havlu takımı bu sürede işinizi görecekdir.Mağlum ortam veryansın durumunda para veya cüzdana hiç gerek yok.Sadece ucuz bir cüzdanı dahil edin göz boyamak açısından fakat parayı lazım oldukca parakartlardan çekin.Son olarak bu bahsettiklerimle kilitlere ihtiyacınız olmıyacak.Şayet parayı yanında taşıyacak olan arkadaşlar var ise mutlaka lazım olacak.Ayakkabı çalma gibi bir durum söz konusu değildir mutlaka aralarından bir kaç çakal çıkacakdır.Genel olarak Askeriye'de bu durumdan kimse yırtınamaz.Kimse'de cesaret edemez ne saklamak için bir kabı vardır nede kalıbı.İşin rengi sadece parasal yönde ona dikkat edin gerisi kolay.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
corabı bıle calıyolar

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Her birlik aynı değildir.Arada mutlaka çakal çıkar o konuda hemfikiriz.Genel itibariyle bakalım düşük yüzdelerle gidecek arkadaşları karamsar bırakmanın lüzmu yok.

Kütahya sonrası Malatya dile kolay 15 ay tek bir zayiatım yok yaşayan biri olarak gördüklerim bu yönde.Öncesi herkez gibi insan gitmeden önce mutlaka danışmak ister verilen bilgiler de çoğunluğu bu yönde oldu.Mühim olan çakalın kıskacına takılmamak.Uyanıksan sorun yok ama avanaksan sorun başlı başına birazda burda bitiyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yararlı konu :)

- - - Eklendi - - -

başlık yanlış ama görücemiz değil götüreceğimiz mazemeler :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
yararlı konu :)

- - - Eklendi - - -

başlık yanlış ama görücemiz değil götüreceğimiz mazemeler :)
biliyorumda duzeltemıyorum kı

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/kultur-sanat/askere-giderken-ve-gelirken-neler-goturulur-404149.html bu konuyada bakın

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bu hirsizliga bi çare bulmalı

- - - Eklendi - - -

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

nasıl bulcan kı... adam sıvılde serserılık yapıyo... askerde para gonderen yok... senden benden calıyo... ben yakalarsam esyamı calmaya kalkanı...ordan saglam cıkarmam.... yarın arkadasın yanına gıtcem... liste hazırlıycaz... bura yazarım aynen

Legendary.

Legendary.

Üye
Daha üniversite hayatım var ama sayılı gün çabuk geçer :zzz: Arkadaşlar için yararlı olmuş konu ama :ehe bknz: ___kaptan___

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt