Kerim.
Üye
banla gitsin
Ben takrar banlıcam sanırım elim gidipduruyo o butona![]()
![]()

Bende bugun yarin banlicam kendimi

banla gitsin
Ben takrar banlıcam sanırım elim gidipduruyo o butona![]()
![]()

Bendede bi sari 620 hevesi var ama hemen sıkılırım ben ondan
Acikcasi arayuz bekledigimden iyi ama cabuk sikilmaya musait yine delakin bir cilginlik ve farkli bir deneyim icin babami ikna edersem alabilirim
![]()
en iyisi iphone5 ve note2
bende bu mesajı s-pen ile yazıyom naber![]()

Note 2 ye gecmem s3 kullandigim icin de iPhone 5 ve 920 olabilirYurtdisindan 5 gelmesini bekliyorum ama 920 de ayri guzel
![]()

Note 2 ye gecmem s3 kullandigim icin de iPhone 5 ve 920 olabilirYurtdisindan 5 gelmesini bekliyorum ama 920 de ayri guzel
![]()
Telefon banamısın demiyor![]()
gta vc bende 150mb ram yiyordu
Sadece uygulamayi acip hemen home tusuna basmissin galibagta vc bende 150mb ram yiyordu
![]()
Bence sen 5 yada 5s al.Hem sistemi biliyorsun hemde tweakları.Ve uygulama bolluğu olduğundan kolay kolay sıkılmazsın.
evet ama her ne kadar cok da begensem su an 5 almak biraz daha mantikli.
ama unv ye giderken yeni ve daha guzel bir wp8 li cikarsa onu dusunebilirim
bu arada siyah iphone 5 i de ilk kez elime aldim ya bir tasarim bu kadar mi guzel olur ya super bir tasarimi var ggercekten
920 nin tasarimini da yabana atmamak lazim yalniz 
Bende Note 2 nin tasarımını beğeniyorum.Titanyum gri rengi harika.gerçek titanyum gibi![]()
sınıftaki arkadaşlar bayıldı zaten![]()

Bu arada hazır sende S3 varken bir soru sorayım
S3 lerde müziğin temposuna göre titreşim varmış.Note 2 lerde nereden acılıyor bu ?![]()
ben 4 aydir bu cihazı kullaniyorum oyle bir ozellik ne gordum ne de duydum 
Öyle bir özellik mi varmışben 4 aydir bu cihazı kullaniyorum oyle bir ozellik ne gordum ne de duydum
![]()

S3 lerde ayarlarda ses menüsünde otomatik dokun diye bir seçenek varmış note 2 de öyle birşey yok![]()
hic kullanmadim 
Ha otomatik dokunma diyorsunhic kullanmadim
![]()

Dene bak açtığın zaman müzikteki, oyunlardaki ve videolardaki seslere göre titriyor telefon![]()