Önceki yazılarımda l920 yi kotulemedim bunu söylemek istiyorum. Ayrıca Linux Kernel demişsiniz ama Android için Linux istediği kadar gelissin tam verim alamayacak bu kesin bana göre.. Dalvik vm den dolayı zaten donanıma basıyor yükü istediği Kerneli yapsınlar bakalım ne olacak.. Ram sıkıntısı benim gördüğüm ve kullandığım kadarıyla zaten note 2 veya s3 de pek ortaya çıkmıyor.. L920 de ram sıkıntısı çekmek imkansıza yakın bu arada sistem aşırı hafif bunu kabala söylemiyorum arkadaşım kullaniyor yalnız gelişmeye ihtiyacı var bunda hemfikiriz umarım. Android ve virüs konusuna gelirsek merak ediyorum nasıl virüs bulaştırıyorsunuz. Uygulama indirirken yorumlara da bakın bir zahmet. Android alan bir arkadas onun açık kaynak olduğunu bilmiyor mu? Ki ben şunu söylüyorum andoid açık ama n e kadar açık? Yüzde 23 açık ve açık kaynak sistemler arasında sonuncu.. Root veya diğerleri dahil olmadan.. Lütfen telefon öneriyorum ama fanlik yapmadan onerelim.. İnternet hızı da l920 de videolardaki ile alakası yok.. Dowload hızı yavaş tamam ama bu da giderilir.. Nokia düşmanı felan da değilim ayrıca neyse onu söylüyorum uzun süredir anakartlarina kadar inceledim bu telefonları kullandım fanlik yapmam merak etmeyin.. Şu anda stabilite bakımından açık konuşayım s3 ile lumia arasında çok fark görmedim belki de donanım olarak Android açığını kapattığı içindir.. İki telefonu da aldığı zaman kimsenin pişman olacağını sanmıyorum.. Lumia alan da oyun oynamayı beklemesin şu anlık sadece marketi gelişiyor bunu belirteyim ama..