920 ws s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Temiz bi takas imkanim olsa ben lumia920 ile takas etmeyi dusunurdum acikcasi. Telefonlardan hevesimi aldim artik kameraya sarj suresine ve takilmadan calisip calismadigina bakıyorum

pirenuri

pirenuri

Üye
benim de temiz Bi takas imkanım olsa android cihazla takas edeceğim L920 yi . Artık oyun oynamak istiyorum malum bize de gelmiyor gelse de 10-15 lira

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Önceki yazılarımda l920 yi kotulemedim bunu söylemek istiyorum. Ayrıca Linux Kernel demişsiniz ama Android için Linux istediği kadar gelissin tam verim alamayacak bu kesin bana göre.. Dalvik vm den dolayı zaten donanıma basıyor yükü istediği Kerneli yapsınlar bakalım ne olacak.. Ram sıkıntısı benim gördüğüm ve kullandığım kadarıyla zaten note 2 veya s3 de pek ortaya çıkmıyor.. L920 de ram sıkıntısı çekmek imkansıza yakın bu arada sistem aşırı hafif bunu kabala söylemiyorum arkadaşım kullaniyor yalnız gelişmeye ihtiyacı var bunda hemfikiriz umarım. Android ve virüs konusuna gelirsek merak ediyorum nasıl virüs bulaştırıyorsunuz. Uygulama indirirken yorumlara da bakın bir zahmet. Android alan bir arkadas onun açık kaynak olduğunu bilmiyor mu? Ki ben şunu söylüyorum andoid açık ama n e kadar açık? Yüzde 23 açık ve açık kaynak sistemler arasında sonuncu.. Root veya diğerleri dahil olmadan.. Lütfen telefon öneriyorum ama fanlik yapmadan onerelim.. İnternet hızı da l920 de videolardaki ile alakası yok.. Dowload hızı yavaş tamam ama bu da giderilir.. Nokia düşmanı felan da değilim ayrıca neyse onu söylüyorum uzun süredir anakartlarina kadar inceledim bu telefonları kullandım fanlik yapmam merak etmeyin.. Şu anda stabilite bakımından açık konuşayım s3 ile lumia arasında çok fark görmedim belki de donanım olarak Android açığını kapattığı içindir.. İki telefonu da aldığı zaman kimsenin pişman olacağını sanmıyorum.. Lumia alan da oyun oynamayı beklemesin şu anlık sadece marketi gelişiyor bunu belirteyim ama..

PriZm

PriZm

Üye

:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Kafayı yemiş bunlar :zzz:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

PriZm

PriZm

Üye
Play Store'da sınır var sanırım :D en pahalı uygulama 200 $ :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ali apk sını buldun mu veya aradın mı netten :D

MrExpert

MrExpert

Üye
kardeşim bu fotoshop filanmı ; eğer değilse programın amacı nedirki bu kadar pahalı. Şaşırdım!!!

Al sana link ss bana ait.

PriZm

PriZm

Üye
Hayır :D

PriZm

PriZm

Üye
Videodaki manyak hariç kim satın alırki :d:

MrExpert

MrExpert

Üye
Videodaki manyak hariç kim satın alırki :d:

Gider o paraya telefon alırım :D

Ama uygulama iade etme olayı var eğer satın alınca 1 kaç saat içinde iade edebiliyorsun o adamda öyle yapmış olabilir... :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

Gider o paraya telefon alırım :D

Ama uygulama iade etme olayı var eğer satın alınca 1 kaç saat içinde iade edebiliyorsun o adamda öyle yapmış olabilir... :hmmm

Hayır dikkatini çekerim uygulamayı satın aldıktan hemen sonra refund yazıyor.Ama adam uygulamayı inceledikten sonra ve yorum yazarken 10 dk geçiyor ve refund yazısı yerine uninstall yazıyor yani 200 $ gitti iade şansı yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt