920 ws s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp nin marketi berbat olan uygulamalarin kalitesi berbat ve Microsoft mobil sektörde yeniymis gibi gostermeyin. Androidde linux kernel değişecek ozaman bizde android daha yeni sistem bi 5 yil bekleyelim diyelim. Bi insan Nokia wp gelişecek diye niye telefon alir anlamam ben androidin ilk zamamlarinda 3gs kullaniyodum simdi android ilerde wp nin arayuzu bildirimleri ve bir sürü şeyi değişirse wp alirim
Can kardeşim, Windows phone 8 henüz yeni bir sistem bunu kimse inkar edemez. Şunun şurasında piyasaya çıkalı daha 5 ay gibi kısa bir süre geçti. Yine söylüyorum olması gerekli uygulamalar mağazada mevcut, ha senin istediğin bir uygulama var o uyg. mağzada yoktur, ona bir şey söyleyemem. Ama o da yakında geliştiricisinin wp'daki ilerleyişin farkına vardığında mağzada yerini alır.

Ayrıca bir insan telefonu sistem gelişimine dayalı olarak alıyorsa bu onun yaptığı en büyük hatadır, burada hemfikiriz. Zaten kişi ihtiyacı doğrultusunda ve ayrıca sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak bir ürüne eğilim göstermelidir. :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Ayrıca şunuda belirteyim Normal windows programcıları Kod sistemi aynı olduğu için Wp ye uygulama yazabilecekler Buda binlerce Kişinin bu iş için potansiyel geliştirici olduğuda açık.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve Dede
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır

- - - Eklendi - - -

arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır
Kardeşim şimdi bu tip youtube da yapılan (büyük forumlar haricinde) karsılastırmalara pek itibar etme bu tip karşılaştırmalar senin , benim gibi adamların kendi fikirlerini başkalarına empoze etme çabasından başka bir şey değildir :oke: ben bizzat iki cihazında incelemiş biri olarak sunu diyebilirim ; iki cihazda gayet hızlı ve akıcı , ikiside 60 fps hızla çalışmakta , internet hızlarında bazen s3 , bazen 920 önde . bu video daki gibi bir durum söz konusu değil. Hatta sana; bende örnek bir video göstereyim :
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/samsung-galaxy-siii-nokia-lumia-920-tarayici-karsilastirmasi-782023.html

Bu video daki 920 nin internet hızıyla gerçek teki 920 nin alakası varmı ?
Umarım ne demek istedigimi anlatabilmisimdir ....

- - - Eklendi - - -

Codec farkı diye bir şey duydun mu?

Yok duymadım :hmmm arkadaş boyle ukala şekilde cevap yazmak zorundamısın. Codec eksikliğinin bende farkındayım ; merakım ise noklanın neden codec desteğini adam gibi saglamamasıdır. Simdi kalkıp bazı bilgili kardeşlerim nokia ne alaka sistem microsoftun diyecek ; bende o zaman bu arkadaslara pesinen sunları yazayım , Microsoftun en buyuk wp ortagı kim ? Nokia nın wp uzerinde duzenleme hakkı varmı , yokmu ? Eger yok ise bu bilengoz uygulaması ne (aklıma gelmeyen bir suru nokia uygulaması mevcut wp sisteminde ki gördüğüm kadarıyla nokia uygulama konusunda resmen microsoft ile aşık atıyor) Eğer var ise ; be adam (nokia a söylüyorum) o kadarmı zor su güzelim alete codec desteği vermek. Bakın s3 kullanıyorum ben aile dostumda L920 var ve alet gerçekten güzel ; heleki o ekranda bir şeyler seyretmek zevk verici (olabilirdi) ama codec farkı varmış ne yapalım.. selametle....

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Kerim.

Kerim.

Üye
bak burda bi sürü konular var alttada karşılaştırma konularıda onlarada bakabilirsin ayrıca
http://www.maxicep.com/karsilastirmalar/lumia-920-vs-s3-detayli-hiz-testi-727966.html
he bide n8 ile çektiğin videoları açmamasının sebebi isede şu olabilir ikisinin arasında işletim sistemi farklılıkları var bu yüzden dosya formatları değişik olabilir ondandır

- - - Eklendi - - -

arkadasım bu ne nedir bu nokia düşmanlığı lumia yeni bir sistem ve gelişmesi bakımından biraz şans tanıyorlar güzel uygulamalar ve oyunlarda gelmeye başladı lumiaya andoriddiki ve iosdaki bazı oyunlar ve uygulamalarda geliyor yavaş yavaş sadece bunun gelişmesi biraz daha zamanını alacaktır çok kısa sürede 130.000 bin uygulama oyun ve mağazasında biraz sabır
Yalniz biz stock romlu telefonlardan bahsediyoruz.ordaki telefonlar farkli.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Kardeşim şimdi bu tip youtube da yapılan (büyük forumlar haricinde) karsılastırmalara pek itibar etme bu tip karşılaştırmalar senin , benim gibi adamların kendi fikirlerini başkalarına empoze etme çabasından başka bir şey değildir :oke: ben bizzat iki cihazında incelemiş biri olarak sunu diyebilirim ; iki cihazda gayet hızlı ve akıcı , ikiside 60 fps hızla çalışmakta , internet hızlarında bazen s3 , bazen 920 önde . bu video daki gibi bir durum söz konusu değil. Hatta sana; bende örnek bir video göstereyim :
http://www.maxicep.com/karsilastirm...umia-920-tarayici-karsilastirmasi-782023.html

Bu video daki 920 nin internet hızıyla gerçek teki 920 nin alakası varmı ?
Umarım ne demek istedigimi anlatabilmisimdir ....

- - - Eklendi - - -

Yok duymadım :hmmm arkadaş boyle ukala şekilde cevap yazmak zorundamısın. Codec eksikliğinin bende farkındayım ; merakım ise noklanın neden codec desteğini adam gibi saglamamasıdır. Simdi kalkıp bazı bilgili kardeşlerim nokia ne alaka sistem microsoftun diyecek ; bende o zaman bu arkadaslara pesinen sunları yazayım , Microsoftun en buyuk wp ortagı kim ? Nokia nın wp uzerinde duzenleme hakkı varmı , yokmu ? Eger yok ise bu bilengoz uygulaması ne (aklıma gelmeyen bir suru nokia uygulaması mevcut wp sisteminde ki gördüğüm kadarıyla nokia uygulama konusunda resmen microsoft ile aşık atıyor) Eğer var ise ; be adam (nokia a söylüyorum) o kadarmı zor su güzelim alete codec desteği vermek. Bakın s3 kullanıyorum ben aile dostumda L920 var ve alet gerçekten güzel ; heleki o ekranda bir şeyler seyretmek zevk verici (olabilirdi) ama codec farkı varmış ne yapalım.. selametle....
bak arkadaşım android kadar virüs alan bi işletim sistemi yoktur bende fazla övünmüyom ama gerçek bu androidler artık güvenilmez bir sistem çok virüs alıyor çoookkkk

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
PriZm

PriZm

Üye

• Beğen
Tepkiler: Dede
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vallahi çok haklısın, şuan öyle bir cevap yazdığım için çok çok üzgünüm. :utandım: Lütfen kusura bakma. :(

Aslında anlaşma gereği Microsoftun izni olmaksızın Nokia kendi cihazları için bazı uygulamaları ve özellikleri entegre etme hakkına sahip, fakat media aynatıcısı üzerinde değişiklik hakkı Microsoft'a ait olduğu için müdahale etme hakkı yok. Tekrar özür dilerim.:(

Türe

Türe

Üye
bak arkadaşım android kadar virüs alan bi işletim sistemi yoktur bende fazla övünmüyom ama gerçek bu androidler artık güvenilmez bir sistem çok virüs alıyor çoookkkk

Allah aşkına kaç kere virüs girdiğini gördün ? :ah Ben güvenli demiyorum ama herşeyi yapıyorum ; yazılımdır , roottur , sistem oynamasıdır. Ne virüs ne de başka bişey. :good:

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye

eğer sen gidip önüne gelen ne işe yaradığını bilmediğin uygulamaları yüklersen tabi virüs sokarsın

git önce bir uygulamayı indirmeden önce alttaki yorumları oku illaki birileri virüs varsa yazmıştır...

18+ uygulamalardan uzak dur mağazada 1 Ton 18+ saçma sapan uygulama var :evet:

Android'in Açık kaynak kodlu olması her zaman görüldüğü gibi iyi birşey değil ama virüs sokmakta kolay birşey değil sen gidip virüse göz göre göre gel bana gir gel bana gir dersen o virüs sana girer... :)

- - - Eklendi - - -

bu linklere bak biraz eski ama

dediğim gibi saçma sapan uygulama kurmayacaksın önüne gelen her uygulamayı indirirsen mutlaka virüs girecektir

bak mağazaya geçen eklenmiş dün akşam tesadüfen gördüm :ehe çıplak gösteren lens'ti sanırım programın adı adam gidiyor onu indiriyor lan bu çalışmıyor diyor ve virüs olabileceği adamın aklının ucundan bile geçmiyor beyni belden aşağıda olduğu için :ehe

sonra telefona virüs giriyor müsade edinde girsin :evet:

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
S3: kullanılabilirlik taşınabilirlik Oyun tarayıcı performansı uygulama yükleme kolaylığı kişiselleştirebilme.
L920:kamera

umarım cevabımı anlamışsındır S3 candır :)

avcitalip

avcitalip

Üye
S3: kullanılabilirlik taşınabilirlik Oyun tarayıcı performansı uygulama yükleme kolaylığı kişiselleştirebilme.
L920:kamera

umarım cevabımı anlamışsındır S3 candır :)

l920'de ram sıkıntısı yoksa l920'ye ram+kamera yazmalısın :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye

920 de tabiki ram sorunu yok.

"Multitasking"

s3'te şu anda ram sorunu var :evet: swap falan yapılacak diyorlar ama ne kadar doğru bilinmez birde sanırım yeni linux kerneli falan gelmiş :evet:

acaba güncellemeyi ne zaman dağıtacaklar s4'te çıktı bunlar bize güncelleme de vermezler :( :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Yeni kernel imajını inceledim.Cidden hiç de hafife alınmayacak performans iyileştirmeleri var.

En basitinden sistemdeki ram sızıntısından dolayı bir süre sonra rami sömürmesi(Memory Leak) giderilmiş.Çok iyi.

IVI-Elia

Üye
Lumia 920: Hız, tasarım, sağlamlık, ekran, kamera,

s3: daha çok oyun ve uyg., daha ince ve hafif

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Vallahi çok haklısın, şuan öyle bir cevap yazdığım için çok çok üzgünüm. :utandım: Lütfen kusura bakma. :(

Aslında anlaşma gereği Microsoftun izni olmaksızın Nokia kendi cihazları için bazı uygulamaları ve özellikleri entegre etme hakkına sahip, fakat media aynatıcısı üzerinde değişiklik hakkı Microsoft'a ait olduğu için müdahale etme hakkı yok. Tekrar özür dilerim.:(

paşam yıllardır üyeliğim var forumda; daha senin gibi birisini görmedim. yazdığın cevap tam adam gibi adamın vereceği yanıttı. :oke: teşekkür ederim ....

tapatalk

tapatalk

Üye
Java gitsin haci androidi yavaslatan dalvik degil java. Bide bunun ustune tw filan koyfular mi? Tamam iste talip cm yukle

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt