OttomaN TigeR
Üye
Can kardeşim, Windows phone 8 henüz yeni bir sistem bunu kimse inkar edemez. Şunun şurasında piyasaya çıkalı daha 5 ay gibi kısa bir süre geçti. Yine söylüyorum olması gerekli uygulamalar mağazada mevcut, ha senin istediğin bir uygulama var o uyg. mağzada yoktur, ona bir şey söyleyemem. Ama o da yakında geliştiricisinin wp'daki ilerleyişin farkına vardığında mağzada yerini alır.Wp nin marketi berbat olan uygulamalarin kalitesi berbat ve Microsoft mobil sektörde yeniymis gibi gostermeyin. Androidde linux kernel değişecek ozaman bizde android daha yeni sistem bi 5 yil bekleyelim diyelim. Bi insan Nokia wp gelişecek diye niye telefon alir anlamam ben androidin ilk zamamlarinda 3gs kullaniyodum simdi android ilerde wp nin arayuzu bildirimleri ve bir sürü şeyi değişirse wp alirim
Ayrıca bir insan telefonu sistem gelişimine dayalı olarak alıyorsa bu onun yaptığı en büyük hatadır, burada hemfikiriz. Zaten kişi ihtiyacı doğrultusunda ve ayrıca sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak bir ürüne eğilim göstermelidir.

arkadaş boyle ukala şekilde cevap yazmak zorundamısın. Codec eksikliğinin bende farkındayım ; merakım ise noklanın neden codec desteğini adam gibi saglamamasıdır. Simdi kalkıp bazı bilgili kardeşlerim nokia ne alaka sistem microsoftun diyecek ; bende o zaman bu arkadaslara pesinen sunları yazayım , Microsoftun en buyuk wp ortagı kim ? Nokia nın wp uzerinde duzenleme hakkı varmı , yokmu ? Eger yok ise bu bilengoz uygulaması ne (aklıma gelmeyen bir suru nokia uygulaması mevcut wp sisteminde ki gördüğüm kadarıyla nokia uygulama konusunda resmen microsoft ile aşık atıyor) Eğer var ise ; be adam (nokia a söylüyorum) o kadarmı zor su güzelim alete codec desteği vermek. Bakın s3 kullanıyorum ben aile dostumda L920 var ve alet gerçekten güzel ; heleki o ekranda bir şeyler seyretmek zevk verici (olabilirdi) ama codec farkı varmış ne yapalım.. selametle....
Lütfen kusura bakma.
Ben güvenli demiyorum ama herşeyi yapıyorum ; yazılımdır , roottur , sistem oynamasıdır. Ne virüs ne de başka bişey. 

çıplak gösteren lens'ti sanırım programın adı adam gidiyor onu indiriyor lan bu çalışmıyor diyor ve virüs olabileceği adamın aklının ucundan bile geçmiyor beyni belden aşağıda olduğu için