920 pc bağlantı problemi [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
920 pc bağlantı problemi [Çözüldü]
merhaba arkadaşlar lumia 920 cihazımı pc ye bağlayamıyorum aygıt sürücüsü yükleniyor diyor ama hata veriyor mtp usb aygt başarsz oluyr sistem win7 daha önce bağlanmştı hiç bi değişiklik yapmadım şimdi en az 10 kere denedim hatta n8 den kalan usb kablo var onlarlada denedim sonuç başarısız acil olarak bilgisi olan varmı

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefonun kilitli olmasin baglarken.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
yok şefim kilitli değil açık anlamadım gitti hem ana menü açıkken hemde yana kayıp uygulamaların olduğu bölümde denedim sonuç aynı 3 gün önce bağlamıştım resim video vs attım ama şimdi ne olduysa bağlanmıyor başarısız oldu yazıyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
pc'den cihazi cikarirken guvenli kaldirmayi yapmamişsindir. Direk usbyi cikarinca yapiyor.

uMTOku

Üye
Bilgisayar işletim sistemi ne kaç bit
Sent from my Lumia 920 using Board Express

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
MTP aygıtı yüklenemedi demesi anormal bir durum değil.
Cihazı telefon olarak tanımıyor Windows 7.
Ancak her halükarda flaş disk olarak görmesi gerekir.
Başka bir USB'den bağlamayı, söküp tekrar takmayı yada bilgisayarı tamamen kapatıp açmayı deneyin.
Kabloyu telefona giren ucunu iyice oturttuğunuzdan da emin olun.
Eğer olmuyorsa bilgisayardan yada Bios ayarlarından kaynaklı bir sıkıntı da olabilir.
Bazen elektrik kesintisi durumlarında bile bios ayarlarında bozulma yada değişiklik meydana gelebiliyor.
Telefondan kaynaklı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Bazen de bilgisayarın USB girişlerine ayırdığı güç miktarı yeterli gelmeyebiliyor ve başka USB cihazlar takılı ise başarısız olabiliyor yükleme işlemi. (Özellikle laptoplarda ve eski kasa bilgisayarlarda)
Eğer bilgisayarınızda başka USB cihazlar takılı ise onları söküp tekrar deneyin...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Telefonu Ilk Taktiginda Win7 Otomatik Olarak Driver Bulup, Indirip, Yukluyor Zaten .. Yane Senin Ek Bir Islem Yapmana Gerek Yok ..
Ama Nokia Cable Driver'i Bir Yukle Derimm ..

uMTOku

Üye
Soruma cevap alırsam halledeceğiz ve arkadaşlarda doğru cevapları vermişler telefonda değil pcde sorun
Sent from my Lumia 920 using Board Express

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar sorunum halolldu oda şöyle oldu dediğim gibi tel açık oarak en az 3 4 farklı usb kablo ile denedim ne usb sürücü yüklendi nede bilgisayarmda göründü cihaz kapattım tekrar açtım yazılım yine yüklenmedi ama bilgisayarmda bu kez 920 aygt göründüve açabildim birde şu mp3 olayı nasıl oluyr ringtones klasörüne mp3 attım ama telde zil sesi yapamıyorum bunun yolu nedir nasl mp3 leri zil sesi yapıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt