N8 USB Bağlantı Problemi Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CeF77

Üye
    Konu Sahibi
N8 USB Bağlantı Problemi Destek
Merhaba Arkadaşlar,
Bundan 1 ay önce herhangi bir problem olmamasına karşın, son 2 gündür telefonumu elimde bulunan 2 ayrı kablo yardımıyla hiç bir bilgisayara bağlayamıyorum. Depolama modu ekranda iken kabloyu taktığımda Depolama Etkin olup hemen varsayılana geçiyor. Cihaz USB üzerinden şarj olmuyor, PC cihazı tanımıyor ne Depolama aygıtı olarak nede PC Suit olarak. Hiç bir USB modu çalışmıyor. Kablolar sağlam, PC'ler(Laptop'lar) sağlam. Sorun ne olabilir, nasıl halledebilirim. Telefonda Symbian Belle yüklü. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Menü->Ayarlar->Bağlantı->USB ayarlarından kullanmak istediğin moda 1 kere tıkla ve varsayılan olarak ayarla öyle dene. Olmazsa buraya yazarsın değişik çözümler üretmeye çalışırız. Kolay gelsin ...

CeF77

Üye
    Konu Sahibi
Uzun süre kimse destek vermediği için telefonumu KVK Teknik Servis'e verdim. Bugün itibari ile telefonumu teslim alacağım. Detaylı arıza tespitinde arıza sebebi bulunamamış. Bu nedenle,Garanti üzerinden Anakart değişimi yapılmış.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Aynısı benimde başıma geldi konuyu yeni gördüm. Ben sorunları şu şekilde çözdüm
1. Depolama etkin iken otomatik Ovi Suite moduna gelmesi: Cihazı pc ye taktığında pc'de ovi suite açıksa telefon kendini otomatikmen ovi suite moduna alıyor. Ben depolama yaparken pc'den ovi suite yi kapatıp cihazı bağlıyorum, sorun olmuyor.
2. Şarj ve bağlantı sorunu: Cihaza bikere mecbur kaldığımda samsung şarjı takmıştım voltaj sorunu olur diye korktum ama şarj ettim telefonu yinede. ertesi gün pc' ye bağladım telefonu görmedi, cihazın çıkışı yandı diye düşündüm ama öyle değilmiş. Şarj aletinin ucundaki pislik telefonun girişini pisletmiş onu temizledim, sorun düzeldi. Bağlantı uçlarını kontrol etmek gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt